Manna blog

Írások, esettanulmányok, receptek vegyszermentességről, egészségről, lélekről. Tőlem, Neked!

További blog bejegyzések

 • a tél elfeledett kincsei - blog

  A tél elfeledett kincsei

  Lassan véget ér az őszi gyümölcsszezon, és télen nagyon korlátozottak a lehetőségek, ha friss gyümölcsöt szeretnénk enni. Sokan ilyenkor tavaszig az almára, illetve az egzotikus gyümölcsökre szorítkoznak, vagy pedig szintén sok száz kilométerről ideszállított, nem idénynek megfelelő gyümölcsöket fogyasztanak. Pedig van néhány méltatlanul háttérbe szorult, ritkán fogyasztott gyümölcs, a

 • tök jó játék, neked: 2760 ft értékű ajándékcsomag várja, hogy a tied legyen! - blog

  Tök jó játék, Neked: 2760 Ft értékű ajándékcsomag várja, hogy a tied legyen!

  Gyere és bulizzunk együtt október utolsó napján, gyűjts be három ajándék Mannát 2760 Ft értékben!

 • különleges újdonságok a mannánál – próbáltad már őket? - blog

  Különleges újdonságok a Mannánál – próbáltad már őket?

  A hűséges Mannások már tudják: mindig kész vagyok a megújulásra, igyekszem üde színeket vinni a szépségápolásba, és ez nem csupán a szappanok vagy a csomagolások külsejére vonatkozik...

 • a késő ősz ajándéka: a gesztenye - blog

  A késő ősz ajándéka: a gesztenye

  Késő ősszel, amikor a gyümölcsök, zöldségek nagy részét már betakarították, jön el az ideje a karácsonyi vásárok nagy kedvencének: végre ehetünk friss gesztenyét!

 • te hogyan küzdesz a kórokozók ellen? - blog

  Te hogyan küzdesz a kórokozók ellen?

  A pandémia rávilágított egy nagyon fontos dologra, ami „békeidőben” sokszor elsikkad: a kézmosás szerepére a betegségek megelőzésében. Miért olyan fontos ez?

 • 3 vegán nasi az őszi esti kuckózáshoz - blog

  3 vegán nasi az őszi esti kuckózáshoz

  Hűvös őszi estéken nincs is jobb, mint bekuckózni egy jó könyvvel, vagy a kedvenc sorozatunkat nézve. Van, hogy ilyenkor rátör az emberre az éhség, és ezzel együtt a belső küzdelem, hiszen tudjuk, hogy a késői vacsora nem egészséges, pláne, ha az ember fogyni szeretne, vagy csak tartani a súlyát. Nem kell azonban éhen maradnod, hiszen vannak könnyű finomságok, melyeket bűntudatmentesen élvezhetsz!

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet