Gyakori kérdések

Itt mindent megtalálsz!

-+

SOFORT - előreutalásos vásárlás

  A SOFORT átutalás rendszere a saját internetbankoddal létesített biztonságos kapcsolaton keresztül képes átutalást kezdeményezni, anélkül, hogy az utalás adatainak beírásával Neked kellene bajlódnod. Emellett a SOFORT átutalás egy igen biztonságos és közkedvelt megoldás, 18 millió felhasználó használja világszerte.

  Mire lesz szükséged?

  1. Saját internetbankodhoz használt belépési adataidra,

  2. Internetbank belépéshez használt azonosítási eszközre. (mobiltelefon SMS-el, vagy token)

   

  SOFORT fizetési mód választása esetén munkanapokon 14 óráig leadott és kifizetett rendelésedet a következő munkanapon, a pénteken 14 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendelésedet pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki.

  A következő bankokat támogatja a SOFORT rendszer:

  • AXA Bank

  • BUDAPEST Bank

  • CIB Bank

  • Citibank

  • ERSTE Bank

  • FHB Bank

  • K&H Bank

  • MKB Bank

  • Oberbank

  • OTP Bank

  • Raiffeisen Bank

  • Sberbank

  • UniCredit Ban

   

-+

Milyen fizetési módok közül választhatok?

  Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhatsz a rendelésed leadása előtt a pénztárban:
   

  Utánvétes vásárlás

  Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát, a szállítási díjat és a készpénz kezelési díjat átvételkor, a futárnak kell kiegyenlítened.

  Utánvétes vásárlás esetén munkanapokon 14 óráig leadott rendelésedet a következő munkanapon, pénteken 14 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendelésedet pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki.
   

  Bankkártyás vásárlás

  Bankkártyás fizetés esetén a pénztárból átirányításra kerülsz a CIB Bank oldalára, ott történik meg a fizetés. Sikeres fizetés esetén visszatérsz az oldalunkra. Sikertelen fizetés esetén is az oldalunkra érkezel, és választhatsz másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhatsz a fizetéssel. Bővebb információt itt kaphatsz a működésről.

  Elfogadott bankkártyák:

   

  Előreutalásos vásárlás

  Előreutalásos vásárláskor a fizetendő összeget előre át kell utalnod a CIB Banknál vezetett bankszámlánkra.

  Az előreutalás adminisztrációs költsége 500 Ft, ezért javasoljuk válaszd a díjmentes bankkártyás, vagy SOFORT-os fizetési módot.
   
  Akkor indítjuk útnak a Mannákat, ha az utalásod 14 óráig megjelent számlánkon. Az utalásokat CIB-es (bankon belüli) utalás esetén - ha banki nyitvatartási időn belül indítod az utalásod - az utalás elküldése után azonnal látjuk. Más bankokból indított utalásod - ha banki nyitvatartási időn belül indítod - a következő munkanapon jelenik meg számlánkon.
   

  SOFORT - előreutalásos vásárlás

  A SOFORT átutalás rendszere a saját internetbankoddal létesített biztonságos kapcsolaton keresztül képes átutalást kezdeményezni, anélkül, hogy az utalás adatainak beírásával Neked kellene bajlódnod. Emellett a SOFORT átutalás egy igen biztonságos és közkedvelt megoldás, 18 millió felhasználó használja világszerte.

  Mire lesz szükséged?

  1. Saját internetbankodhoz használt belépési adataidra,
  2. Internetbank belépéshez használt azonosítási eszközre. (mobiltelefon SMS-el, vagy token)

  SOFORT fizetés mód választása esetén munkanapokon 14 óráig leadott rendelésedet a következő munkanapon, a pénteken 14 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendelésedet pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki.

  A következő bankokat támogatja a SOFORT rendszer:

  • AXA Bank
  • BUDAPEST Bank
  • CIB Bank
  • Citibank
  • ERSTE Bank
  • FHB Bank
  • K&H Bank
  • MKB Bank
  • Oberbank
  • OTP Bank
  • Raiffeisen Bank
  • Sberbank
  • UniCredit Bank
-+

Bankkártyás vásárlás

  Bankkártyás fizetés esetén a pénztárból átirányításra kerülsz a CIB Bank biztonságos oldalára, ott történik meg a fizetés. Bővebb információt itt kaphatsz a működésről. 

  Sikeres fizetés esetén  visszatérsz az oldalunkra, sikertelen fizetés esetén is az oldalunkra érkezel, és választhatsz másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhatsz a fizetéssel.

  Elfogadott bankkártyák:
   
   

   

-+

Fizetési feltételek

  A termékek mellett feltüntetett vételár minden esetben tartalmazza az általános forgalmi adót, melynek mértéke 27%. A megrendelt natúr kozmetikumok árát és a szállítási költséget kiegyenlítheted bankkártyás, sofort, OTPay fizetési módokkal. A vásárlási információról vásárlás után azonnal kapsz egy elektronikus levelet, amelyben minden fontos infót megtalálsz. Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát, a szállítási díjat és a készpénz kezelési díjat átvételkor, a futárnak kell kiegyenlítened.
-+

Előreutalásos rendelés

  Előreutalásos vásárláskor a fizetendő összeget előre át kell utalnod a CIB Banknál vezetett bankszámlánkra.

  Az előreutalás adminisztrációs költsége 500 Ft, ezért javasoljuk válaszd a díjmentes bankkártyás, vagy Sofort-os fizetési módot.

  Akkor indítjuk útnak a Mannáid, ha az utalásod 14 óráig megjelent számlánkon. Az utalásokat CIB-es (bankon belüli) utalás esetén - ha banki nyitvatartási időn belül indítod az utalásod - az utalás elküldése után azonnal látjuk.Más bankokból indított utalásod - ha banki nyitvatartási időn belül indítod - a következő munkanapon jelenik meg számlánkon.
-+

Utánvétes vásárlás

  Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát, a szállítási díjat és készpénz kezelési díjat átvételkor, a futárnak kell kifizetned.

  Utánvétes vásárlás esetén munkanapokon 14 óráig leadott rendelésedet a következő munkanapon, a pénteken 14 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendelésedet pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki.

-+

100% garancia

  Annyira biztosak vagyunk abban, hogy a termékeinkkel elégedett leszel és segítségükkel bőröd egészségesebb lehet, hogy mindegyikre 100%-os, pénz visszafizetési garanciát kínálunk.* Csak küldd vissza a rendelésedtől számított 30 napon belül a termék maradványait (legalább 30%-ot) a 16 jegyű megrendelésazonosítód vagy az email címed, amiről a rendelést leadtad - és a számlaszámod, ahova visszautalhatjuk a pénzed, és a teljes vételárat megtérítjük ( a VISSZAKÜLDÉS postaköltségét nem).

  A kockázatot tehát teljesen átvállaljuk, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted a kizárólag természetes összetevőjű kozmetikumaink jótékony hatását.


  Fontos: Számviteli okok miatt

  - ha csomagot veszel (pl. megoldáscsomag, vagy karácsonyi ajándékcsomag), akkor a garanciát csak a teljes csomagra tudod érvényesíteni, tehát a benne lévő termékekre egyesével nem, tekintettel arra, hogy a számládon is egy tételként szerepel a csomag.

  - a 3+1 akcióban részt vevő termékekre a 30 napos pénzvisszafizetési garanciád kizárólag abban az esetben él, ha mind a négy terméket visszaküldöd.

  - Kuponokra, ajándékutalványokra a 30 napos pénzvisszafizetési garancia nem érvényes, de a vásárlástól 14 napig elállhatsz, amennyiben a kupon/ajándékutalvány használatát még nem kezdted meg. 

  *Pénzvisszafizetési garanciát csak azokra a Mannákra vállalunk, melyeket közvetlenül a manna.hu-n vásároltál. Amennyiben máshol jutottál a termékeinkhez, úgy a garanciát nem érvényesítheted. Köszönjük a megértésed. 
-+

Hova küldhetem vissza a terméket?

  Kérlek, erre a címre küldd vissza a terméket:

  Manna Natúr Kozmetikum Európa Zrt.
  2315 Szigethalom, Mű út 5.

-+

Mennyibe kerül a szállítás?

  A kiszállítási díjak alakulása magyarországi szállítási cím esetén, futárral történő kiszállítás vagy Pick-Pack Ponton történő átvételkor:

  Bankkártyás, SOFORT, OTPay fizetéssel.

  •       0 - 1999.- Ft-ig            699.-Ft
  •  2000 - 5999.- Ft-ig            499.-Ft
  •  6000 - 9999.- Ft-ig            299.-Ft
  • 10000.- Ft felett                ingyenes

  Utánvétes szállítás esetén a fenti árak + 299.-Ft utánvét-kezelési díj.

  Utalásos fizetési mód választásakor a fenti árakhoz + 500.- Ft adminisztrációs díjat számolunk fel.

-+

Hogyan számoljam ki, melyik napon kapom meg a csomagom?

  Legegyszerűbben úgy számíthatod ki csomagod érkezését, ha bankkártyás, SOFORT, OTPay vagy az utánvétes fizetési opciót választod.

  Ha így teszel, akkor az alábbi lehetőségekkel számolj belföldön. 
   

  Ha futárral kéred a kiszállítást:

  • Ha hétköznap 14:00 óráig véglegesíted rendelésed, csomagod a következő munkanapon megkapod.
  • Ha hétköznap 14:01 után adtad le rendelésed, csomagodat csak a következő munkanapon tudjuk útnak indítani a futárszolgálat depójába. Innen másnap reggel kézbesítik neked. 

  Ha az előreutalást választod, akkor az utalásod beérkezése után indul a csomagod. Az utalásokat minden munkanap kezdetén reggel 8:00-kor és 14:00-kor ellenőrizzük. Tapasztalataink alapján ha banki napon déli 12:00-ig indítod az utalást, akkor még aznap megérkezik hozzánk. Ha Te is CIB bankos vagy, az utalásod azonnal beérkezik hozzánk, tehát Neked az előzőekben ismertetett (lásd: bankkártyás és utánvétes) szállítási idővel kell számolnod. 

  Ha Pick Pack ponton szeretnéd átvenni a csomagod:

  • Ha hétköznap 14:00-ig leadtad rendelésed, csomagod Budapesten az ettől számított második munkanapon, vidéken a harmadik munkanapon kapod meg.
  • Ha hétköznap 14:01 után adtad le rendelésed,  csomagodat csak a következő munkanapon tudjuk útnak indítani a Pick-Pack depójába. Innen másnap reggel kézbesítik az általad kiválasztott átvételi pontra.
  • Amikor csomagod megérkezik az átvevőhelyre, SMS és e-mail értesítést is kapsz a csomag érkezéséről.

  A Pick Pack szállítást kizárólag SOFORT, OTPay, előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén választhatod. Előreutalás esetén az utalásod beérkezése után indul a csomagod. Az utalásokat minden munkanapon reggel 8:00 és 14:00-kor ellenőrizzük. Tapasztalataink alapján ha banki napon déli 12:00-ig indítod az utalást, akkor még aznap megérkezik hozzánk. Ha Te is CIB bankos vagy, akkor az utalásod azonnal beérkezik hozzánk, tehát Neked az előzőekben ismertetett (lásd: bankkártyás és utánvétes) szállítási idővel kell számolnod.

-+

Személyes átvétel Pick Pack pontokon

  A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikébe, ahol személyesen is átveheted az interneten megrendelt csomagod.

  A Relay üzleteket a közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKK, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzleteket bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatod meg.  Az OMV töltőállomások és Avanti benzinkutak az autósok számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

  A megrendelt Manna csomagod Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor üzenetben értesítünk, melyet követően csomagod azonnal átveheted. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt.

  Pontos nyitva tartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a Boltkereső alkalmazásban találsz.

  Pick Pack Pontos átvétel esetén kizárólag bankkártyával, előreutalással vagy SOFORTtal tudsz fizetni, banki befizetés és utánvételes átvétel a két cég közötti megállapodás alapján nem lehetséges.

  Kattints ide az átvételi pontok listájához>>

-+

Külföldön élek, innen is rendelhetek?

  Amennyiben nem Magyarországon élsz, vagy a munkád átmenetileg elszólított Magyarországról, akkor is rendelhetsz Mannaszappanokat, hiszen Európa számos országába szállítunk! 

  Hogyan működik a rendelés, ha Magyarország határain túl kéred a kiszállítást?

  Nincs más dolgod, csak válogasd össze a Mannákat és a pénztár oldalon a kiszállítási cím menüpontban válaszd ki azt az országot, ahova a csomagod kéred, ekkor azt is látni fogod mennyibe kerül a szállítás. (Ha nem találsz egy országot a listában, akkor azért nem, mert oda sajnos nem szállítunk).

  Németországba és Ausztriába a www.mannaseife.de weboldalunkon tudsz rendelni.

  Ezután biztonságos bankkártyás fizetéssel (a CIB Bank oldalán), a lehető legkényelmesebben és banki költségektől mentesen tudod kiegyenlíteni a számlád.

  Figyelem, külföldi szállítási cím esetén nem érvényesíthető ingyenes szállítás.


  Kattints ide az országok listájához>>

-+

Ha olyan terméket választok, aminél látom az ingyenes kiszállítás jelölést, akkor a többi termék szállításáért fizetnem kell?

  Ha olyan terméket vásárolsz, aminél látod az ingyenes kiszállítás címkét, akkor a többi Manna szállításáért sem kell fizetned, azokat is díjtalanul szállítjuk ki Magyarország területén belül. 

-+

Hány órakor kézbesítik a csomagom?

  Ha futárral kéred a kiszállítást:

  A csomagot a futár az otthonodba vagy munkahelyedre kézbesíti, ezért érdemes olyan szállítási címet megadnod, ahol napközben elérhető vagy!

  • Normál esetben a futár 8-17 óra között kézbesíti a csomagod, de van lehetőséged egyeztetni a futárszolgálattal, ha tudnak, segítenek.


  Amennyiben Pick Pack Ponton szeretnéd átvenni a csomagod: 

  • A csomag átvételi pontra történő érkezéséről SMS-t és emailt is kapsz. Ezután tudod átvenni a csomagod.
-+

A futárszolgálat telefonszáma

  Szükség esetén a Sprinter futárszolgálat munkatársait hétköznaponként 8-19 óra között hívhatod az alábbi telefonszámon: 061/347-3000
   
  A Pick Pack Pont ügyfélszolgálatát hétköznaponként 7-20 óra között ezen a számon érheted el. 061/803-6300
-+

Száraz a bőröm, mit válasszak?

-+

Ekcémás gyermekek bőrének ápolására mit válasszak?

-+

Zsíros a bőröm, mit használjak?

  Zsíros bőr ápolására próbáld ki a Problémamentes bőr csomagot, melyet kifejezetten problémás bőr ápolására állítottunk össze, 100%-­ban természetes alapanyagokból.

   

-+

Ekcémás a bőröm, mivel próbálkozzak?

  Ekcémás bőrre figyelmedbe ajánlom a négyféle tápláló, ápoló szappankülönlegességből álló Ekcéma bőrápoló csomagot

-+

Pikkelysömörös bőrre mit próbáljak?

-+

Szemránckrémetek van?

-+

Problémás, pattanásos bőrre mit próbáljak?

-+

Arcmosásra milyen szappant használjak?

-+

Hogyan használjam a fürdőgolyót?

  Ha szeretsz megmártózni egy kényeztető, ápoló, illatos fürdőben, akkor a Manna fürdőgolyók Neked valók, élvezd az aromás illatokat, relaxálj, és töltődj fel. :) Nemcsak bőröd, hanem lelked is meghálálja majd a törődést.

  A fürdőgolyóból egy alkalommal egy darabot dobj bele egy teli kád vízbe, mely pezsegni kezd és pár perc elteltével teljesen feloldódik a vízben.

-+

Mi az a Manna Club törzsvásárlói rendszer?

  Szeretnénk Neked meghálálni, hogy hűséges és aktív Mannás vagy, ezért megalkottunk egy forradalmian új törzsvásárlói rendszert.  Segítségével a legtöbbet tudod kihozni a felhalmozott kedvezményedből, és választási lehetőségeid is bővülnek. Kedvezményeddel többféleképpen is gazdálkodhatsz, segítségével hihetetlenül jó áron szerezheted a Mannákat, sőt egyéb más értékes, ellenállhatatlan természetes életmódhoz kapcsolódó termékeket is vásárolhatsz! 
-+

Hogyan gyűjthetsz pontokat?

  • Megrendelt Mannáidnak megfelelően pontokat írunk jóvá, a termék oldalakon megtalálod, hogy az adott Manna megrendelésével mennyi pont üti a markod. Fontos! Amikor olcsóbban vásárolsz egy terméket pontok felhasználásával, vagy valamilyen árakció keretein belül, akkor nem kapsz Manna Club pontokat az akciós termék vásárlása után. Figyeld a különleges ajánlatokat, előfordulhat, hogy egy Mannáért akár dupla, vagy tripla pontot is kaphatsz!
  • Töltsd ki a profil adataidat, hogy így még szuperebb, személyre szabott ajánlatokkal kedveskedhessünk Neked. Nekünk is hihetetlen öröm, ha meg tudunk lepni a szülinapodon, esetleg gyermekednek el tudjuk küldeni a legújabb, 100% vegyszermentes gyerek Mannát :)
  • Légy aktív tagja a közösségnek! Amennyiben értékelsz Mannát, vagy hozzászólást írsz egy termékhez, blogcikkhez a webáruházban, aktivitásodat pontokkal jutalmazzuk.
-+

Mi lett a százalékos kedvezményemmel?

  Ne izgulj, nem veszett el, csak átalakult!


  Ha a régi Manna oldalon törzsvásárló voltál, most automatikusan belépést nyertél a Manna Clubba,
  így továbbra is szuper kedvezményekkel rendelheted meg kedvenc Mannáid.

  Kedvezményedet bőségesen jóváírtuk korábbi kedvezményed mértéke szerint, Így

  • 10%-os korábbi kedvezmény esetén 300 pontot kaptál
  • 5%-os korábbi kedvezmény esetén 150 pontot kaptál

  Nézegesd bátran a Mannákat, a termék oldalakon megnézheted, hogy mennyit is spórolhatsz a pontok beváltásával.
  (Vagy esetleg pontot szeretnél gyűjteni, és beváltani egy hatalmas kedvezményre? Ez a Te döntésed!)

  A kosárgomb alatt tudod megnézni, hogy mennyivel olcsóbban juthatsz egy Mannához, a "mutasd a pont nélküli árat" szövegre kattintva:





-+

Hogyan működik a Manna Club törzsvásárlói rendszer?

  • Minden vásárlásod után pontokat kapsz. Vásárlásod végén a kosárban összegezve megtekintheted a pontjaid számát.
  • A Manna Club tagsághoz 75 pont megszerzése szükséges. Amikor ezt eléred bebocsátást nyersz abba a törzsvásárlói körbe, ahol kizárólag a tagok számára elérhető, exkluzív Mannákat, valamint egyéb, az egészséges és aktív életmódhoz kötődő portékákat érhetsz el. A Manna Club tagjai bizonyos Mannákat az összegyűjtött pontjaikért cserébe jóval kedvezőbb áron érnek el.

  • Ha a régi Manna oldalon törzsvásárló voltál, úgy kedvezményedet jóváírtuk, és meg is toldottuk egy kis ajándékkal, meghálálva eddigi hűséged :) Erről bővebben a következő szekcióban olvashatsz.

-+

Mire ügyelj fokozottan?

  • Oszd be pontjaidat, gazdálkodj velük ügyesen, így a legértékesebb portékákat, hihetetlen áron viheted haza! Amikor egy Mannát a kosaradba teszel, dönthetsz, hogy szeretnéd-e felhasználni a meglévő pontjaidat. Ezt a beállítást a kosárgomb alatt találod:

  • A kedvezményesen megvásárolt Mannák után nem tudunk pontokat adni. Bár nagy örömmel tennénk, legszívesebben mindenkit hihetetlen mennyiségű ajándékkal és kedvezménnyel halmoznánk el, mégis muszáj fenntartanunk a Mannák és a kiszolgálás kompromisszummentes minőségét, és az elérhető árakat.
  • Hogy Neked a legjobb legyen, a rendszert úgy alakítottuk ki, vásárláskor Te dönthesd el, mit szeretnél: Spórolsz a pontokkal, később használod fel őket, vagy lecsapsz az azonnal elérhető kedvezményekre?