Kiszállítással kapcsolatos kérdések

-+

Ha olyan terméket választok, aminél látom az ingyenes kiszállítás jelölést, akkor a többi termék szállításáért fizetnem kell?

Ha olyan terméket vásárolsz, aminél látod az ingyenes kiszállítás címkét, akkor a többi Manna szállításáért sem kell fizetned, azokat is díjtalanul szállítjuk ki Magyarország területén belül.

-+

Hogyan számoljam ki, melyik napon kapom meg a csomagom?

Bármilyen fizetési módot (bankkártyás vagy előreutalásos) választasz, a Mannákat akkor indítjuk útnak, ha az összeg az adott napon 14 óráig megjelent számlánkon. A munkanapokon 14 óráig leadott és kifizetett rendelésedet a következő munkanapon, a pénteken 14 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendelésedet pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki.

Az utánvétes vásárlás esetén is hasonló a helyzet: a munkanapokon 14 óráig leadott rendelésedet a következő munkanapon, a pénteken 14 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendelésedet pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki. Természetesen ebben az esetben akkor kell fizetned, amikor átveszed a Mannád.

Az alábbi lehetőségekkel számolj belföldön:

Futárral kéred a kiszállítást?

  • A csomagod a rendelést követő munkanapon megkapod, ha hétköznap 14:00 óráig véglegesíted és kifizeted a rendelésed. (Ez a bankkártyás fizetési opciót választó vásárlókra vonatkozik.)
  • Ha hétköznap 14:01 után adtad le és fizetted ki a rendelésed, a Mannádat csak a következő munkanapon tudjuk útnak indítani a futárszolgálat depójába. Innen pedig a következő nap reggel kézbesítik neked, tehát a rendeléstől számított második napon. (A bankkártyás fizetés választása esetén.)
  • A fentiek vonatkoznak azokra is, akik az utánvétes fizetési opciót választották, az ő esetükben a rendelés leadásának időpontja határozza meg, mikor indulhat el a csomag – értelemszerűen ők majd csak akkor fizetnek, amikor a futár házhoz szállította a megrendelt Mannát.
  • Ha vásárlásod során az előreutalást választottad, abban az estben az összeg bankszámlánkra érkezése után indul el a csomagod. Tehát ha 14:00 óráig a számlánkra érkezik a termékek ára és a szállítási költség, akkor még aznap eljuttatjuk a futárhoz, aki másnap kiszállítja neked.


Érdemes arra figyelned, hogy ha banki napon déli 12:00-ig indítod az utalást, akkor az összeg általában még aznap megérkezik hozzánk. Ha Te is CIB bankos vagy, mint mi, akkor az utalásod azonnal beérkezik a számlánkra, ám ha más banknál vezeted a számlád, figyelembe kell venned a banki átutalás átfutási idejét. (Az utalásokat minden munkanap kezdetén reggel 8:00-kor és 14:00 órakor ellenőrizzük.)
 

-+

Külföldön élek, innen is rendelhetek?

Amennyiben nem Magyarországon élsz, vagy a munkád átmenetileg elszólított hazánkból, akkor is rendelhetsz Manna termékeket, hiszen Európa számos országába szállítunk! 

Hogyan működik a rendelés, ha Magyarország határain túl kéred a kiszállítást?

Nincs más dolgod, csak válogasd össze a Mannákat és a pénztár oldalon a kiszállítási cím menüpontban válaszd ki azt az országot, ahova a csomagod kéred, ekkor azt is látni fogod, mennyibe kerül a szállítás.

Németországba és Ausztriába a www.mannaseife.de weboldalunkon tudsz rendelni.

A Manna romániai webáruházát a www.mannasapun.ro címen találod.

Ha Nagy-Britanniába rendelnél, keresd fel a www.mannasoap.uk oldalt.

TIPP! Ha külföldre szeretnél rendelni, a részletes információkért és az országok listájáért keresd ügyfélszolgálatunkat!

Fontos tudnod, hogy külföldi szállítási cím esetén nem érvényesíthető az ingyenes szállítás.

Kattints ide, hogy megtudd milyen országokba szállítunk>>

-+

Hány órakor kézbesítik a csomagom?

Ha futárral kéred a kiszállítást:

A csomagot a futár az otthonodba vagy munkahelyedre kézbesíti, ezért érdemes olyan szállítási címet megadnod, ahol napközben elérhető vagy! Normál esetben a futár 8-17 óra között kézbesíti a csomagod, de van lehetőséged egyeztetni a futárszolgálattal – ha tudnak, segítenek.

Szeretnénk, hogy gördülékenyen menjen az egyeztetés, ezért fontos tudnod, hogy nincs garantált délelőtti/délutáni, vagy konkrét időpontban kért kézbesítés. Akkor kérd a házhoz szállítást, ha biztos vagy benne hogy a megadott címen leszel. 

-+

A futárszolgálatok elérhetősége

MPL futárszolgálat

Szükség esetén az MPL futárszolgálat munkatársait hétköznaponként 8-17 óra között az alábbi telefonszámon: 36/1/767-8282
Telefonálás előtt készítsd elő a csomagszámodat, úgy gyorsabban tudnak segíteni!

GLS futárszolgálat

Szükség esetén a GLS futárszolgálat munkatársait hétköznaponként 7-20 óra között az alábbi telefonszámon: +36/1/802-0265
Telefonálás előtt készítsd elő a csomagszámodat, úgy gyorsabban tudnak segíteni! Fontos: bankkártyával nem tudod kifizetni az utánvétet a futárnál!

A GLS futárszolgálat csomagkereső alkalmazásában könnyen nyomon követheted vegyszermentes Mannáid várható érkezését.

-+

Mennyibe kerül a szállítás?

A kiszállítási díjak alakulása magyarországi szállítási cím esetén, MPL futárral történő kiszállítás esetén:

Bankkártyás fizetéssel.

  •         0 - 8999.- Ft-ig            1490.-Ft
  •  9000 - 14999.- Ft-ig          990.-Ft
  • 15000.- Ft felett                ingyenes

GLS futárszolgálat esetén a fenti árak + 199.-Ft

Utánvétes szállítás esetén  a fenti árak + 299.-Ft utánvétkezelési díj.

Előreutalásos fizetési mód választásakor a fenti árakhoz + 500.- Ft adminisztrációs díjat számolunk fel.

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet