Kiszállítással kapcsolatos kérdések

Itt mindent megtalálsz!

-+

Személyes átvétel Pick Pack pontokon

  A Pick-Pack pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick-Pack pont valamelyikére, ahol személyesen is átveheted az interneten megrendelt csomagod.

  Ha hétköznap 14:00 óráig leadtad rendelésed, a csomagod Budapesten az ettől számított második munkanapon, vidéken a harmadik munkanapon kapod meg. Viszont arra felhívjuk a figyelmed, hogy ha hétköznap 14:01 után adtad le rendelésed, csomagodat csak a következő munkanapon tudjuk útnak indítani a Pick-Pack depójába. Innen másnap reggel kézbesítik az általad kiválasztott átvételi pontra.

  Amikor Mannád megérkezik az átvevőhelyre, SMS és e-mail értesítést is kapsz a csomag érkezéséről. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt.

  A Pick-Pack szállítást kizárólag előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén választhatod, utánvétes fizetés esetén nem.

  Pick-Pack pontok:

  A Relay üzleteket a közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKK, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzleteket bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatod meg. Az OMV töltőállomások és Avanti benzinkutak az autósok számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

  Pontos nyitva tartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a Pick-Pack Boltkeresőjében találsz.

  Átvételi pontok megtekintéséhez kattints ide>>

-+

Ha olyan terméket választok, aminél látom az ingyenes kiszállítás jelölést, akkor a többi termék szállításáért fizetnem kell?

  Ha olyan terméket vásárolsz, aminél látod az ingyenes kiszállítás címkét, akkor a többi Manna szállításáért sem kell fizetned, azokat is díjtalanul szállítjuk ki Magyarország területén belül.

-+

Hogyan számoljam ki, melyik napon kapom meg a csomagom?

  Bármilyen fizetési módot (bankkártyás vagy előreutalásos) választasz, a Mannákat akkor indítjuk útnak, ha az összeg az adott napon 14 óráig megjelent számlánkon. A munkanapokon 14 óráig leadott és kifizetett rendelésedet a következő munkanapon, a pénteken 14 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendelésedet pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki.

  Az utánvétes vásárlás esetén is hasonló a helyzet: a munkanapokon 14 óráig leadott rendelésedet a következő munkanapon, a pénteken 14 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendelésedet pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki. Természetesen ebben az esetben akkor kell fizetned, amikor átveszed a Mannád.

  Az alábbi lehetőségekkel számolj belföldön:

  Futárral kéred a kiszállítást?

  • A csomagod a rendelést követő munkanapon megkapod, ha hétköznap 14:00 óráig véglegesíted és kifizeted a rendelésed. (Ez a bankkártyás fizetési opciót választó vásárlókra vonatkozik.)
  • Ha hétköznap 14:01 után adtad le és fizetted ki a rendelésed, a Mannádat csak a következő munkanapon tudjuk útnak indítani a futárszolgálat depójába. Innen pedig a következő nap reggel kézbesítik neked, tehát a rendeléstől számított második napon. (A bankkártyás fizetés választása esetén.)
  • A fentiek vonatkoznak azokra is, akik az utánvétes fizetési opciót választották, az ő esetükben a rendelés leadásának időpontja határozza meg, mikor indulhat el a csomag – értelemszerűen ők majd csak akkor fizetnek, amikor a futár házhoz szállította a megrendelt Mannát.
  • Ha vásárlásod során az előreutalást választottad, abban az estben az összeg bankszámlánkra érkezése után indul el a csomagod. Tehát ha 14:00 óráig a számlánkra érkezik a termékek ára és a szállítási költség, akkor még aznap eljuttatjuk a futárhoz, aki másnap kiszállítja neked.


  Érdemes arra figyelned, hogy ha banki napon déli 12:00-ig indítod az utalást, akkor az összeg általában még aznap megérkezik hozzánk. Ha Te is CIB bankos vagy, mint mi, akkor az utalásod azonnal beérkezik a számlánkra, ám ha más banknál vezeted a számlád, figyelembe kell venned a banki átutalás átfutási idejét. (Az utalásokat minden munkanap kezdetén reggel 8:00-kor és 14:00 órakor ellenőrizzük.)
   

  Pick-Pack ponton vennéd át a csomagod?

  Ha hétköznap 14:00 óráig leadtad rendelésed, a csomagod Budapesten az ettől számított második munkanapon, vidéken a harmadik munkanapon kapod meg. Viszont arra felhívjuk a figyelmed: ha hétköznap 14:01 után adtad le rendelésed, csomagodat csak a következő munkanapon tudjuk útnak indítani a Pick-Pack depójába. Innen másnap reggel kézbesítik az általad kiválasztott átvételi pontra.

  Amikor Mannád megérkezik az átvevőhelyre, SMS és e-mail értesítést is kapsz a csomag érkezéséről. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt.

  A Pick-Pack szállítást kizárólag előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén választhatod, utánvét esetén nem.

-+

Külföldön élek, innen is rendelhetek?

  Amennyiben nem Magyarországon élsz, vagy a munkád átmenetileg elszólított hazánkból, akkor is rendelhetsz Manna termékeket, hiszen Európa számos országába szállítunk! 

  Hogyan működik a rendelés, ha Magyarország határain túl kéred a kiszállítást?

  Nincs más dolgod, csak válogasd össze a Mannákat és a pénztár oldalon a kiszállítási cím menüpontban válaszd ki azt az országot, ahova a csomagod kéred, ekkor azt is látni fogod, mennyibe kerül a szállítás.

  Németországba és Ausztriába a www.mannaseife.de weboldalunkon tudsz rendelni.

  A Manna romániai webáruházát a www.mannasapun.ro címen találod.

  Ha Nagy-Britanniába rendelnél, keresd fel a www.mannasoap.uk oldalt.

  TIPP! Ha külföldre szeretnél rendelni, a részletes információkért és az országok listájáért keresd ügyfélszolgálatunkat!

  Fontos tudnod, hogy külföldi szállítási cím esetén nem érvényesíthető az ingyenes szállítás.

  Kattints ide, hogy megtudd milyen országokba szállítunk>>

-+

Hány órakor kézbesítik a csomagom?

  Ha futárral kéred a kiszállítást:

  A csomagot a futár az otthonodba vagy munkahelyedre kézbesíti, ezért érdemes olyan szállítási címet megadnod, ahol napközben elérhető vagy! Normál esetben a futár 8-17 óra között kézbesíti a csomagod, de van lehetőséged egyeztetni a futárszolgálattal – ha tudnak, segítenek.

  Szeretnénk, hogy gördülékenyen menjen az egyeztetés, ezért fontos tudnod, hogy nincs garantált délelőtti/délutáni, vagy konkrét időpontban kért kézbesítés. Akkor kérd a házhoz szállítást, ha biztos vagy benne hogy a megadott címen leszel. Ha nem tudod, épp hol leszel a kézbesítés napján, akkor inkább válassz más kézbesítési módot, például a Pick-Pack pontra történő szállítást, ahol a Neked megfelelő időpontban hozhatod el a megrendelt csomagod.

  Amennyiben Pick Pack Ponton szeretnéd átvenni a csomagod: 

  A csomag átvételi pontra történő érkezéséről SMS-t és e-mailt is kapsz. Ezután tudod átvenni a csomagod. Ha te nem tudsz elmenni érte, meghatalmazással más is át tudja venni.
-+

A futárszolgálat és a Pick-Pack pontok elérhetősége

  MPL futárszolgálat

  Szükség esetén az MPL futárszolgálat munkatársait hétköznaponként 8-17 óra között az alábbi telefonszámon: 36/1/767-8282
  Telefonálás előtt készítsd elő a csomagszámodat, úgy gyorsabban tudnak segíteni!

  GLS futárszolgálat

  Szükség esetén a GLS futárszolgálat munkatársait hétköznaponként 7-20 óra között az alábbi telefonszámon: +36/1/802-0265
  Telefonálás előtt készítsd elő a csomagszámodat, úgy gyorsabban tudnak segíteni! Fontos: bankkártyával nem tudod kifizetni az utánvétet a futárnál!

  A GLS futárszolgálat csomagkereső alkalmazásában könnyen nyomon követheted vegyszermentes Mannáid várható érkezését.


  A Pick-Pack pont ügyfélszolgálatát hétköznaponként 7-20 óra között ezen a számon érheted el: 06-1-881-2615

  Átvételi pontok megtekintéséhez kattints ide>>
-+

Mennyibe kerül a szállítás?

  A kiszállítási díjak alakulása magyarországi szállítási cím esetén, MPL futárral történő kiszállítás vagy Pick-Pack Ponton történő átvételkor:

  Bankkártyás fizetéssel.

  •         0 - 8999.- Ft-ig            1490.-Ft
  •  9000 - 14999.- Ft-ig          990.-Ft
  • 15000.- Ft felett                ingyenes

  GLS futárszolgálat esetén a fenti árak + 199.-Ft

  Utánvétes szállítás esetén  a fenti árak + 299.-Ft utánvétkezelési díj.

  Előreutalásos fizetési mód választásakor a fenti árakhoz + 500.- Ft adminisztrációs díjat számolunk fel.

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet