Írásaink, blog

Írások, esettanulmányok, receptek vegyszermentességről, egészségről, lélekről. Tőlem, Neked!

További blog bejegyzések

 • ezt edd a stressz ellen! - blog

  Ezt edd a stressz ellen!

  A stressz sajnos életünk minden szeletébe be tudja enni magát. Az pedig nem is kifejezés, hogy mennyire káros! Pusztítja a testünket és a lelkünket egyaránt, ráadásul a ránk hatással lévő stressz tönkre teheti a környezetünkkel való kapcsolatunkat is.

 • készíts cukormentes házi baracklekvárt! - blog

  Készíts cukormentes házi baracklekvárt!

  A baracklekvár aranyló színe a leghidegebb napokon is felmelegíti a szíved, és visszahozza a nyár hangulatát. Ráadásul csodás íze és illata minden sütit feldob, sőt, kenyérre kenve is elképesztően finom! Ha pedig az egész család összegyűlik a befőzésekor, akkor igazi élménnyé fog válni az a nap, és az együtt töltött időt minden egyes kanál lekvár vissza fogja idézni számotokra.

 • készíts házi levendula fagyit! - blog

  Készíts házi levendula fagyit!

  Imádom a levendula színét és illatát. Egy levendulamező igazán lenyűgöző látványt nyújt, különösen, amikor a virágok lengedeznek a lágy, nyári szellőben. Olyan nyugtató, csodásan illatos és ámulatba ejtően gyönyörű! Ráadásul rengeteg jótékony tulajdonsága mellett még ehető is!

 • gyermekvédelemre van egy kis időd? - blog

  Gyermekvédelemre van egy kis időd?

  Ha rendszeres olvasóm vagy, bizonyára észrevetted, hogy a 2020-as év nem csupán a koronavírus miatt rendhagyó a Mannánál.

 • természetes ránccsökkentő - blog

  Természetes ránccsökkentő

  Az idő nyomait nem szívesen viseljük bőrünkön, az évek során megszerzett tudás és tapasztalat jó szolgálatot tesz, de mindehhez szeretnénk, ha a ráncok nem csatlakoznának. Ezeket azonban nem csak káros beavatkozásokkal lehet hatásosan kezelni! :-)

 • készíts házi, gyógynövényes limonádét! - blog

  Készíts házi, gyógynövényes limonádét!

  Ha a szomjúság csillapítása mellett az is fontos számodra, hogy egészéges legyen az, amit iszol, készíts cukormentes, gyógynövényes limonádékat! Megosztom veled a kedvenceimet!

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet