Írásaink, blog

Írások, esettanulmányok, receptek vegyszermentességről, egészségről, lélekről. Tőlem, Neked!

További blog bejegyzések

 • kincsünk, a víz – hogyan vigyázzunk rá? - blog

  Kincsünk, a víz – hogyan vigyázzunk rá?

  Bár Földünkön nagyon sok a víz, az ember számára hasznosítható mennyiség lényegesen kevesebb: csak 2,5 % édesvíz, és ennek is csupán 0,3 %-ához van hozzáférésünk. Kulcsfontosságú tehát a takarékoskodás.

 • kényeztető, luxus manna a dm-ben - blog

  Kényeztető, luxus Manna a dm-ben

  A természet értékes kincseit tartalmazza, fantasztikus az illata, gazdagon táplálja bőrödet, a ráncocskák menekülnek előle, és a dm-ben is megtalálod – mi az?

 • időszakos böjt – fogyókúrás csodamódszer? - blog

  Időszakos böjt – fogyókúrás csodamódszer?

  Itt a húsvét előtti nagyböjt időszaka, ősi keresztény szokás ilyenkor a 40 napos böjt tartása. Azt már régóta tudjuk, hogy a böjt nem csupán vallási, hanem egészségügyi szempontból is előnyös. Számtalan pozitív élettani hatása mellett sokaknak segít a fogyásban, illetve az ideális testsúlyuk megőrzésében is.

 • Árulkodnak korunkról - szuper tippek a nyak és a dekoltázs ápolására - blog

  Árulkodnak korunkról - szuper tippek a nyak és a dekoltázs ápolására

  Az anti-aginget egyre többen veszik komolyan, és szerencsére egyre jobb hatóanyagok és módszerek állnak rendelkezésünkre arcbőrünk fiatalos üdeségének megőrzésére. Azonban hiába használjuk arcunkra a legjobb készítményeket, ha a nyak és a dekoltázs érzékeny bőrét elhanyagoljuk, mivel a valódi korunk leghamarabb

 • természetesen, festve, színezve? - utazás a hajszínünk körül - blog

  Természetesen, festve, színezve? - Utazás a hajszínünk körül

  Modern korunkban óriási divatja van a hajszín megváltoztatásának. Fiatalok, akik keresgélik önmagukat, igazi egyéniségüket; érett felnőttek, akik megújulni vágynak; vagy idősödő emberek, akik szeretnék elfedni az ősz hajszálakat, a hajfestékhez nyúlnak. Elgondolkodtál már rajta, vajon miért is van ekkora kultusza a hajfestésnek?

 • mindennapi rituálénk – a kávé - blog

  Mindennapi rituálénk – a kávé

  Kotyogós kávéfőző, presszógép, kapszulás, netán instant? Koffeinmentes, esetleg pótkávé? Létfontosságú reggeli „üzemanyag”, vagy csupán kedvelt finomság? Egy baráti beszélgetés aromás kísérője? Tejjel, cukorral, édesítőszerrel, tejszínnel, üresen, netán ínyenc módra, fahéjjal, vaníliával?

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet