Írásaink, blog

Írások, esettanulmányok, receptek vegyszermentességről, egészségről, lélekről. Tőlem, Neked!

További blog bejegyzések

 • gyógyteát minden bajra! - blog

  Gyógyteát minden bajra!

  Amikor beüt a fájdalom, ne a gyógyszeres doboz után nyúlj, fantasztikus gyógyteák széles választéka vár, melyek kíméletesen és természetesen segíthetnek a panaszok enyhítésében.

 • készíts natúr lélekmelengető illatosítót! - blog

  Készíts natúr lélekmelengető illatosítót!

  Az ősz beköszöntével ugye neked is szükséged van valami lélekmerengetőre?:-) Megmutatom, hogyan készíthetsz finom, illatos, szemetgyönyörködtető és lélekmelengető potpourrit, könnyen és egyszerűen, mely tökéletes választás, ha natúr illatosítót keresel otthonodba.

 • májtisztítás felsőfokon! - blog

  Májtisztítás felsőfokon!

  Ha gyomorproblémáid vannak, azonnal jelzi a tested, igaz? Sajnos a máj esetében ez másképp működik, ugyanis ez a szervünk ritkán jelzi azonnal, ha valami gond van.

 • a kurkuma ezer arca - blog

  A kurkuma ezer arca

  Ennek a fantasztikus fűszernek orvosi kutatások tucatjai vizsgálták már különböző gyógyászati hasznát.

 • Őszi szuperzöldség, a tök! - blog

  Őszi szuperzöldség, a tök!

  A sütőtök ízig-vérig őszi zöldség: a színe, a zamatos íze, és a belőle készült receptek is az őszt testesítik meg. Megmutatom a legjobb felhasználási módokat, amelyekkel ezt a kedvelt őszi különlegességet mindennapjaid részévé teheted.

 • immunrendszer erősítő ételek őszre - blog

  Immunrendszer erősítő ételek őszre

  Sajnos lassan vége a nyárnak. Korábban sötétedik és nem elég egy kis ruhát felkapni, már gondolnunk kell arra, hogy hűvösebbek a napok. Ez az időszak nagyon fontos abból a szempontból, hogy felkészítsük immunrendszerünket a télre, és a különböző vírusok elleni küzdelemre. Ezt pedig a táplálkozásunkkal kell elkezdeni.

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet