Manna blog

Írások, esettanulmányok, receptek vegyszermentességről, egészségről, lélekről. Tőlem, Neked!

További blog bejegyzések

 • 5 főbűn, amit ne kövess el a hajad ellen! - blog

  5 főbűn, amit ne kövess el a hajad ellen!

  A haj a nő ékessége, ezért mindannyian vágyunk arra, hogy szép, egészséges, élettel teli hajkoronával büszkélkedhessünk. Ahhoz, hogy ezt elérjük, nem is kell sokat tennünk, csak a megfelelő szerekkel ápolni, és rossz szokásainkat elhagyni.

 • az 5 legjobb májtisztító - blog

  Az 5 legjobb májtisztító

  A tavasz a megújulás ideje, ilyenkor nagytakarítást végzünk, lemossuk a téli szennyeződéseket. Nemcsak a lakást és a kertet kell azonban rendbe tennünk, testünk és lelkünk is vágyja a megtisztulást.

 • te mikor voltál utoljára szűrővizsgálaton? - blog

  Te mikor voltál utoljára szűrővizsgálaton?

  Az orvosi vizsgálatokra rá kell készülni. Különösen, ha nőgyógyászati vizsgálatról van szó. Az ember húzza, halogatja, mindig ott van bennünk egy picike kis félsz, hogy mi van, ha találnak „valamit”?

 • tavaszi megújulás - blog

  Tavaszi megújulás

  Végre megérkezett a tavasz, megújul a természet, itt az ideje, hogy mi is megújuljunk! 😊 Bármennyire vigyázunk is bőrünkre, a tél nyomot hagyhat rajta, hiszen a kinti hideg, valamint a benti meleg, száraz levegő váltakozása érzékennyé teheti, arról nem is beszélve, hogy télen kevesebb vitaminhoz, ásványi anyaghoz jut szervezetünk, és ezt bőrünk is megsínyli.

 • arcápolási manna-rutin a dm-ből - blog

  Arcápolási Manna-rutin a dm-ből

  Gyakran kérdezitek, hogy a webshopon kívül hol lehet még hozzájutni a Mannákhoz. Tudom, hogy vannak, akik nem tudnak vagy akarnak online rendelni, és szeretik a megvásárolni kívánt terméket látni, megérinteni, esetleg megszagolni. Ezért vagyunk jelen 2014 óta a dm üzleteiben is, mégpedig egyre szélesedő termékpalettával.

 • Űzd el a telet és nyerj! 3980 ft értékű ajándékcsomag várja, hogy a tiéd legyen! - blog

  Űzd el a telet és nyerj! 3980 Ft értékű ajándékcsomag várja, hogy a Tiéd legyen!

  Gyere, és gyűjts be két ajándék Mannát 3980 Ft értékben!

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet