Manna Club törzsvásárlói program

-+

Hogyan lehetsz a Manna Club tagja?

A Manna Club tagsághoz 75 pont megszerzése szükséges. Amikor ezt eléred, bebocsátást nyersz abba a törzsvásárlói körbe, ahol kizárólag a tagok számára elérhető, exkluzív Mannákat, valamint egyéb, a természetes és aktív életmódhoz kötődő portékákat érhetsz el.
-+

Mi az a Manna Club törzsvásárlói rendszer?

Szeretnénk Neked meghálálni, hogy hűséges és aktív Mannás vagy, ezért megalkottunk egy törzsvásárlói rendszert. Segítségével a legtöbbet tudod kihozni a felhalmozott kedvezményedből, és választási lehetőségeid is bővülnek.

Kedvezményeddel többféleképpen is gazdálkodhatsz, hihetetlenül jó áron szerezheted meg a Mannákat, sőt, egyedi, csak neked szóló ajánlatokkal is találkozhatsz!
-+

Hogyan működik a Manna Club törzsvásárlói rendszer?

 

 

  • Minden vásárlásod után pontokat kapsz. Vásárlásod végén a kosárban összegezve megtekintheted a pontjaid számát.
  • A Manna Club tagsághoz 75 pont megszerzése szükséges. Amikor ezt eléred bebocsátást nyersz abba a törzsvásárlói körbe, ahol kizárólag a tagok számára elérhető, exkluzív Mannákat, valamint egyéb, az egészséges és aktív életmódhoz kötődő portékákat érhetsz el. A Manna Club tagjai bizonyos Mannákat az összegyűjtött pontjaikért cserébe jóval kedvezőbb áron érnek el.

  • Ha a régi Manna oldalon törzsvásárló voltál, úgy kedvezményedet jóváírtuk, és meg is toldottuk egy kis ajándékkal, meghálálva eddigi hűséged :) Erről bővebben a következő szekcióban olvashatsz.

 

-+

Hogyan gyűjthetsz pontokat?

Megrendelt Mannáidnak megfelelően pontokat írunk jóvá. A Manna webáruházban megtalálod, hogy az adott Manna megrendelésével mennyi pont üti a markod.

Töltsd ki a profilod adatait, hogy így még szuperebb, személyre szabott ajánlatokkal kedveskedhessünk Neked. Nekünk is hihetetlen öröm, ha meg tudunk lepni a szülinapodon! :)

Légy aktív tagja a közösségnek! Amennyiben értékelsz Mannát, vagy hozzászólást írsz egy termékhez, blogcikkhez a webáruházban, az aktivitásodat pontokkal jutalmazzuk!

Nézegesd bátran a Mannákat, a termék oldalakon láthatod, mennyit is spórolhatsz a pontok beváltásával. (Vagy esetleg pontot szeretnél gyűjteni, és beváltani egy hatalmas kedvezményre? Ez a te döntésed!)

A kosárgomb alatt meg tudod nézni, hogy mennyivel olcsóbban juthatsz egy Mannához, a "mutasd a pont nélküli árat" szövegre kattintva:

Fontos! Amikor valamilyen árakció keretein belül, vagy a pontok felhasználásával vásárolsz olcsóbban Mannákat, akkor nem kapsz Manna Club pontokat az akciós termék vásárlása után. Ne keseredj azonban el! Kérlek, figyeld a különleges ajánlatainkat, hiszen előfordulhat, hogy egy Mannáért akár dupla, vagy tripla pontot is kaphatsz!

 

 

 

 

-+

Mire ügyelj fokozottan?

Oszd be pontjaidat, gazdálkodj velük ügyesen, így a legértékesebb, legkülönlegesebb Mannákat hihetetlen áron viheted haza! Amikor egy Mannát a kosaradba teszel, dönthetsz, hogy fel szeretnéd-e használni a meglévő pontjaidat. Ezt a beállítást a kosárgomb alatt találod:


A kedvezményesen megvásárolt Mannák után nem tudunk pontokat adni. Bár legszívesebben mindenkit hihetetlen mennyiségű ajándékkal és kedvezménnyel halmoznánk el, mégis muszáj fenntartanunk a Mannák és a kiszolgálás kompromisszummentes minőségét.

Hogy Neked a legjobb legyen, a rendszert úgy alakítottuk ki, hogy vásárláskor Te dönthesd el, mit szeretnél: spórolsz a pontokkal és később használod fel őket, vagy lecsapsz az azonnal elérhető kedvezményekre?

Tudnod kell, hogy az a Manna Club tag, aki egy éven keresztül nem rendel, elveszti a korábban összegyűjtött pontjait. Légy résen, nehogy ez megtörténjen veled! Válassz gyorsan a kedvedre való Mannák közül, és szerezd meg még ma!

Az egy éven túl inaktív tagok Manna Club tagsága azonban nem szűnik meg, az exkluzív, személyre szabott és különleges ajánlatainkról értesülnek továbbra is. Ám újra fel kell töltened a pontjaid, hogy megszerezhesd a különleges, csak klubtagoknak kínált Mannákat.