Manna Club törzsvásárlói program

-+

Hogyan lehetsz a Manna Club tagja?

A Manna Club tagsághoz 75 pont megszerzése szükséges. Amikor ezt eléred, bebocsátást nyersz abba a törzsvásárlói körbe, ahol kizárólag a tagok számára elérhető, exkluzív Mannákat, valamint egyéb, a természetes és aktív életmódhoz kötődő portékákat érhetsz el.
-+

Mi az a Manna Club törzsvásárlói rendszer?

Szeretnénk Neked meghálálni, hogy hűséges és aktív Mannás vagy, ezért megalkottunk egy törzsvásárlói rendszert. Segítségével a legtöbbet tudod kihozni a felhalmozott kedvezményedből, és választási lehetőségeid is bővülnek.

Kedvezményeddel többféleképpen is gazdálkodhatsz, hihetetlenül jó áron szerezheted meg a Mannákat, sőt, egyedi, csak neked szóló ajánlatokkal is találkozhatsz!
-+

Hogyan működik a Manna Club törzsvásárlói rendszer?

 

 

  • Minden vásárlásod után pontokat kapsz. Vásárlásod végén a kosárban összegezve megtekintheted a pontjaid számát.
  • A Manna Club tagsághoz 75 pont megszerzése szükséges. Amikor ezt eléred bebocsátást nyersz abba a törzsvásárlói körbe, ahol kizárólag a tagok számára elérhető, exkluzív Mannákat, valamint egyéb, az egészséges és aktív életmódhoz kötődő portékákat érhetsz el. A Manna Club tagjai bizonyos Mannákat az összegyűjtött pontjaikért cserébe jóval kedvezőbb áron érnek el.

  • Ha a régi Manna oldalon törzsvásárló voltál, úgy kedvezményedet jóváírtuk, és meg is toldottuk egy kis ajándékkal, meghálálva eddigi hűséged :) Erről bővebben a következő szekcióban olvashatsz.

 

-+

Hogyan gyűjthetsz pontokat?

Megrendelt Mannáidnak megfelelően pontokat írunk jóvá. A Manna webáruházban megtalálod, hogy az adott Manna megrendelésével mennyi pont üti a markod.

Töltsd ki a profilod adatait, hogy így még szuperebb, személyre szabott ajánlatokkal kedveskedhessünk Neked. Nekünk is hihetetlen öröm, ha meg tudunk lepni a szülinapodon! :)

Légy aktív tagja a közösségnek! Amennyiben értékelsz Mannát, vagy hozzászólást írsz egy termékhez, blogcikkhez a webáruházban, az aktivitásodat pontokkal jutalmazzuk!

Nézegesd bátran a Mannákat, a termék oldalakon láthatod, mennyit is spórolhatsz a pontok beváltásával. (Vagy esetleg pontot szeretnél gyűjteni, és beváltani egy hatalmas kedvezményre? Ez a te döntésed!)

A kosárgomb alatt meg tudod nézni, hogy mennyivel olcsóbban juthatsz egy Mannához, a "mutasd a pont nélküli árat" szövegre kattintva:

Fontos! Amikor valamilyen árakció keretein belül, vagy a pontok felhasználásával vásárolsz olcsóbban Mannákat, akkor nem kapsz Manna Club pontokat az akciós termék vásárlása után. Ne keseredj azonban el! Kérlek, figyeld a különleges ajánlatainkat, hiszen előfordulhat, hogy egy Mannáért akár dupla, vagy tripla pontot is kaphatsz!

 

 

 

 

-+

Mire ügyelj fokozottan?

Oszd be pontjaidat, gazdálkodj velük ügyesen, így a legértékesebb, legkülönlegesebb Mannákat hihetetlen áron viheted haza! Amikor egy Mannát a kosaradba teszel, dönthetsz, hogy fel szeretnéd-e használni a meglévő pontjaidat. Ezt a beállítást a kosárgomb alatt találod:


A kedvezményesen megvásárolt Mannák után nem tudunk pontokat adni. Bár legszívesebben mindenkit hihetetlen mennyiségű ajándékkal és kedvezménnyel halmoznánk el, mégis muszáj fenntartanunk a Mannák és a kiszolgálás kompromisszummentes minőségét.

Hogy Neked a legjobb legyen, a rendszert úgy alakítottuk ki, hogy vásárláskor Te dönthesd el, mit szeretnél: spórolsz a pontokkal és később használod fel őket, vagy lecsapsz az azonnal elérhető kedvezményekre?


 

 

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet