Manna blog

Írások, esettanulmányok, receptek vegyszermentességről, egészségről, lélekről. Tőlem, Neked!

További blog bejegyzések

 • te felelős állattartó vagy? - blog

  Te felelős állattartó vagy?

  Erre biztosan minden gazdinak az a válasza, hogy: természetesen! Elhiszem Neked, kedves Olvasóm. Van azonban egy nagyon fontos dolog, amivel kapcsolatban sok téveszme kering, és aminek a jelentőségével sok ember nincsen tisztában: ez pedig az ivartalanítás.

 • a 3 legjobb őszi méregtelenítő - blog

  A 3 legjobb őszi méregtelenítő

  Véget ért a nyár, de ez még nem ok a szomorúságra, hiszen az ősz ezernyi szépséget tartogat számunkra, sőt, nemcsak szépséget, hanem rengeteg finomságot is! Most kell szervezetünket ellátni mindenféle vitaminnal és ásványi anyaggal, hogy felvértezzük magunkat a téli betegségek ellen. Tudod-e, mivel lehet legjobban felkészülni a hideg évszakra?

 • készülj fel az őszre természetes immunerősítőkkel! - blog

  Készülj fel az őszre természetes immunerősítőkkel!

  Lassan véget ér a nyár, de búcsúzóul még két kézzel szórja nekünk kincseit. Ilyenkor kell feltankolni vitaminokból, ásványi anyagokból, hogy a hideg időszakot is egészségesen élvezhessük. Ezért most az immunrendszered erősítésére hoztam Neked tippeket, fogadd őket szeretettel!

 • az arcápolás natúr nagyágyúi - blog

  Az arcápolás natúr nagyágyúi

  Egyre többen használják újra arcápolásra is a jól bevált szilárd szappanokat. Ezeknek számos előnye van: amellett, hogy kiválóan tisztítják az arcot, egyszerű a használatuk, könnyen szállíthatóak, és használatukkal nem keletkezik műanyag hulladék, hiszen papírba csomagolhatóak.

 • mit tehetünk a méhekért? - blog

  Mit tehetünk a méhekért?

  Biztosan hallottál már arról, hogy egyre többen kongatják a vészharangot a méhek és más beporzó rovarok nagymértékű, gyors pusztulása miatt. Hiszem, hogy minden egyes ember tud tenni az élővilág védelméért, ezért szeretnék néhány szót szólni arról, hogy mit tehetünk e hasznos kis rovarokért.

 • a nyár íze üvegben – házi cukormentes baracklekvár - blog

  A nyár íze üvegben – házi cukormentes baracklekvár

  Számodra milyen ízű a nyár? Nekem a nyár íze az édes, zamatos sárgabaracké.

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet