Manna blog

Írások, esettanulmányok, receptek vegyszermentességről, egészségről, lélekről. Tőlem, Neked!

További blog bejegyzések

 • frissülj fel házi citromos levendulaszörppel! - blog

  Frissülj fel házi citromos levendulaszörppel!

  Tudtad, hogy a levendula nemcsak gyönyörű lila színével és édes-fűszeres illatával csábít, de az íze is fantasztikus? Érdemes kipróbálni! 😊

 • ne nézz át rajtuk! - blog

  Ne nézz át rajtuk!

  „MINDENKI a törődésre vágyik. Az embereknek célokat kell adnunk ahhoz, hogy újra hasznosnak érezzék magukat mert abban hiszünk, hogy ezek a célok egy teljesebb, elégedettebb társadalom jövőképét rajzolhatják.”

 • a legjobb nyírfacukros bodzaszörprecept - blog

  A legjobb nyírfacukros bodzaszörprecept

  A bodza virágához nagyon könnyű hozzájutni. Igazán szerencsés vagy, ha csak a kertedbe kell kimenned érte, de akkor is gyorsan tudsz szerezni, ha nincs bodzafád, sőt, kerted sem.

 • cukormentes eperlekvár házilag - blog

  Cukormentes eperlekvár házilag

  Minden évben alig várom, hogy végre hozzájussak a finom, édes eperhez, ami a nyár kezdetét jelenti számomra.

 • 5 főbűn, amit ne kövess el a hajad ellen! - blog

  5 főbűn, amit ne kövess el a hajad ellen!

  A haj a nő ékessége, ezért mindannyian vágyunk arra, hogy szép, egészséges, élettel teli hajkoronával büszkélkedhessünk. Ahhoz, hogy ezt elérjük, nem is kell sokat tennünk, csak a megfelelő szerekkel ápolni, és rossz szokásainkat elhagyni.

 • az 5 legjobb májtisztító - blog

  Az 5 legjobb májtisztító

  A tavasz a megújulás ideje, ilyenkor nagytakarítást végzünk, lemossuk a téli szennyeződéseket. Nemcsak a lakást és a kertet kell azonban rendbe tennünk, testünk és lelkünk is vágyja a megtisztulást.

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet