Írásaink, blog

Írások, esettanulmányok, receptek vegyszermentességről, egészségről, lélekről. Tőlem, Neked!

További blog bejegyzések

 • Őszi szuperzöldség, a tök! - blog

  Őszi szuperzöldség, a tök!

  A sütőtök ízig-vérig őszi zöldség: a színe, a zamatos íze, és a belőle készült receptek is az őszt testesítik meg. Megmutatom a legjobb felhasználási módokat, amelyekkel ezt a kedvelt őszi különlegességet mindennapjaid részévé teheted.

 • immunrendszer erősítő ételek őszre - blog

  Immunrendszer erősítő ételek őszre

  Sajnos lassan vége a nyárnak. Korábban sötétedik és nem elég egy kis ruhát felkapni, már gondolnunk kell arra, hogy hűvösebbek a napok. Ez az időszak nagyon fontos abból a szempontból, hogy felkészítsük immunrendszerünket a télre, és a különböző vírusok elleni küzdelemre. Ezt pedig a táplálkozásunkkal kell elkezdeni.

 • 10 ok, hogy citromos vízzel kezdd a napot! - blog

  10 ok, hogy citromos vízzel kezdd a napot!

  Ha még sosem próbáltad, lehet, hogy elsőre sokkolónak tűnik majd egy nagy pohár citromos vízzel kezdeni a napot, de hidd el, hogy a hatása meggyőz majd róla, miért is érdemes egy ilyen frissítő koktéllal indítani a reggeledet.

 • készíts házilag mosószert! - blog

  Készíts házilag mosószert!

  Mosószer házilag? Ha még nem próbáltad, akkor itt az ideje, hogy a natúr természetességet a ruhatisztításba is becsempészd. Bőröd, mosógéped és pénztárcád is meghálálja.

 • házi praktikák menstruációs panaszokra - blog

  Házi praktikák menstruációs panaszokra

  Ne görcsölj rá! Sokszor már az előtte lévő napok is nehezek. Már megtanultam, hogy ilyenkor nagyon óvatosnak kell lennem, és nem szabad vitába keverednem senkivel, mert annak soha nincs jó vége.

 • készíts házilag vegán tejet! - blog

  Készíts házilag vegán tejet!

  A magtejek a kedvenceim, rengeteg bennük a nyomelem és az ásványi anyag, ráadásul teljes mértékben növényi eredetűek és tökéletesen beépíthetőek a vegán étrendbe.

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet