Írásaink, blog

Írások, esettanulmányok, receptek vegyszermentességről, egészségről, lélekről. Tőlem, Neked!

További blog bejegyzések

 • készíts cukormentes házi eperlekvárt! - blog

  Készíts cukormentes házi eperlekvárt!

  Ugye, milyen ellenálhatatlan tud lenni egy szem csodásan illatos eper? Vagy több szem? Kár, hogy az évnek csak egy rövid szakaszában juthatunk hozzá. De ha van egy kis időd, gondoskodhatsz róla, hogy lekvár formájában egész évben elérhető legyen számodra!

 • ezeket mindenképp tartsd be napozás előtt! - blog

  Ezeket mindenképp tartsd be napozás előtt!

  Hiába vonz a lehetőség, hogy egy nap alatt csokibarnára sülj, nem szabad kapkodnod! Ha ugyanis nem figyelsz oda, egy pár óra alatt nem csak a bőrödet károsíthatod, hanem egy napszúrást is beszerezhetsz, ami azután jó pár napi programodat fogja keresztülhúzni.

 • panda? – manna? - blog

  Panda? – Manna?

  Biztosan eszedbe jut a kérdés, mi köze a Mannának a fekete monoklis szőrgombócokhoz. Ha jobban belegondolsz, már érted is, miért vannak a szívünkben ezek az állatok és velük együtt a természet megóvásának fontossága.

 • készíts vegán lasagnét! - blog

  Készíts vegán lasagnét!

  Te is imádod meglepni a szeretteidet valami finommal? Sokszor kutatok a neten a jobbnál-jobb receptek után. Most az egyik kedvencemet osztom meg Veled.

 • takaríts fillérekből, házi praktikákkal - blog

  Takaríts fillérekből, házi praktikákkal

  Ugye milyen csodás érzés, amikor hazaérve egy tiszta otthon vár Rád? Sehol egy mosatlan edény, egy székre dobott ruha, csak finom illat és rend. Ezt nem csak a rendmániások tudják ám elérni! Minden nap csak egy kicsit kell odafigyelned és cserébe az otthonod valóban otthonossá válik.

 • hogyan használj szilárd szappant hajmosáshoz - blog

  Hogyan használj szilárd szappant hajmosáshoz

  Itt a tavasz és végre nem kell sapkák alá rejteni hajkoronádat! Viszont a tél nem csak a bőrödet viselte meg, sajnos a hajadat is kiszáríthatta. Ezért nagyon fontos, hogy folyamatosan ápold, hogy visszanyerje puhaságát és fényét. De nem mindegy, ezt mivel teszed.

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet