Írásaink, blog

Írások, esettanulmányok, receptek vegyszermentességről, egészségről, lélekről. Tőlem, Neked!

További blog bejegyzések

 • innovatív hatóanyagok a mannánál – ismered őket? - blog

  Innovatív hatóanyagok a Mannánál – ismered őket?

  A hűséges Mannások tudják: alapelvünk, hogy természetes eredetű, bőrbarát alapanyagokat használunk fel kozmetikumainkban. A természet tálcán kínálja a jobbnál jobb növényi anyagokat, amelyek a bőr egészségéért és selymességéért dolgoznak.

 • díszítsd a fenyőfát természetesen! - blog

  Díszítsd a fenyőfát természetesen!

  Elkezdődött az advent, lassan minden gondolatunk a karácsony körül forog. Az üzletek dugig vannak karácsonyfadíszekkel, és talán Te is szeretnél új színeket látni a karácsonyfán. De miért is kellene ezért sok pénzt kiadni, amikor természetes anyagokból illatos, hangulatos, gyönyörű díszeket lehet készíteni?

 • julis mama bejglireceptje - blog

  Julis mama bejglireceptje

  Nincs karácsony bejgli nélkül, egyetértesz? 😊Megszokhattad, hogy itt cukormentes, vegán recepteket osztok meg, hiszen a Manna-csapat az egészséges életmód és a vegán táplálkozás elkötelezett híve. A bejgli esetében azonban hajlandó vagyok kivételt tenni. Már csak azért is, mert vendégeink (vagy családtagjaink) nem biztos, hogy vegánok, és lehetséges, hogy inkább hagyományos süteményeket kívánnak az ünnepek idején.

 • te hogyan várod a karácsonyt? - blog

  Te hogyan várod a karácsonyt?

  Gondolom, Te is készülsz már lélekben a karácsonyra, hiszen hamarosan kezdődik az advent időszaka. Ilyenkor beindul a sürgés-forgás, igyekszünk idejében beszerezni az ajándékokat, előkészíteni a tökéletes ünnepet. De ne feledd, hogy ennek az időszaknak a célja eredetileg a lelki felkészülés, ami éppen ellentétes irányú, hiszen lelkünknek a méltó ünnepléshez inkább befelé fordulásra, elcsendesedésre, lenyugvásra van szüksége.

 • készítsd fel hajadat a télre! - blog

  Készítsd fel hajadat a télre!

  Nemcsak lelkileg kell felkészülnünk a télre, bőrünket és hajunkat is fel kell rá készítenünk. Hiszen őket is megviseli mindaz, ami a lelkünket: a hideg, csapadékos, szeles időjárás, ráadásul nekik ezek után a lakás fűtött, száraz levegője sem esik olyan jól, mint a lelkünknek... Tuti hajápolási tippeket hoztam Neked!

 • válaszd a jókedvet – rossz időben is! - blog

  Válaszd a jókedvet – rossz időben is!

  Beköszöntött a november, egyre hűvösebb az idő, közeledik a tél. Sokak számára ez egyet jelent a borús hangulattal, rosszkedvvel, enerváltsággal. Nem törvényszerű azonban, hogy eluralkodjon rajtad a téli búskomorság, tehetsz ellene!

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet