Vegyszermentes frissesség nyáron is
vegyszermentes frissesség nyáron is

Vegyszermentes frissesség nyáron is



Közeledik az igazi nyári meleg, egyre inkább érzed Te is, hogy szükséged van egy jó dezodorra. Izzadni egészséges, de senki sem szereti az izzadságfoltos hónaljú ruhákat, és az ezzel járó kellemetlen szagokat sem.

Igaz, az is érthető, hogy sokan és joggal idegenkednek a bolti izzadásgátlók használatától.

Szinte mind rosszhírű, mesterséges anyagokat tartalmaz

Parabéneket, szintetikus illatanyagokat, propilénglikolt, triklozánt, sodium lauryl sulfate-ot, és nem utolsósorban alumínium-származékokat.

Az alumíniumsókat tartalmú dezodorok időről-időre gyanúba keverednek, hogy a használatuk hozzájárulhat a mellrák kialakulásához.

A vegyszeres dezodorok izzadásgátlónak kikiáltott vegyületei gátolhatják a verejtékmirigyek természetes működését. Eltömíthetik a pórusokat, sokszor nagyon fájdalmas gyulladásokat okoznak ezen az érzékeny bőrfelületen. Ha közvetlenül szőrtelenítés után használod, a bőröd még védtelenebb ezekkel a kemikáliákkal szemben.

Van más, természetes megoldás

A natúr, csak természetes összetevőkből készített Manna krémdeók segíthetnek megoldani a problémád. A kukoricakeményítő felszívja és semlegesíti az izzadtságot, a kókuszolaj pedig ápolja a hónaljad vékony bőrét. Választhatod a sheavajjal és 100%-ban tiszta illóolajakkal gazdagított krémdeók egyikét.

Ha pedig egy teljesen illatmentes, természetes deóra vágysz, mert

  • nagyon érzékeny a bőröd,
  • allergiás vagy az illóolajokra vagy a szódabikarbónára,
  • babát vársz, vagy szoptatsz,
  • vagy csak egyszerűen ez a kívánságod,

akkor az Illatmentes krémdeó Neked készült, méhviasszal és E-vitaminnal.  

Hogyan kezdj hozzá?

Hagyj időt a bőrödnek, engedd, hogy fellélegezzen! Nagyjából két hét, mire a pórusaidat eltömítő vegyületektől megszabadulsz, ez idő alatt átmenetileg erősebben izzadhatsz, de ha türelmes vagy, meglátod, hogy lehetséges az egész napos vegyszermentes frissesség. A bőröd hálás lesz a kímélő gondoskodásért.

Örülnél egy praktikus, 15 ml-­es kollekciónak, amelynek tagjai a legkisebb női táskába is beférnek, és bárhová magaddal viheted őket? És ha mindez még akciós is lenne? A Krémdeó Próbacsomag Neked szól! Megtalálod benne a teljes Manna krémdeó palettát: a klasszikus, nőiesebb illatú Harmatos Hajnalt és Simogató Szellőt, az illóolaj­ és szódabikarbóna-mentes Illatmentes krémdeót érzékeny bőrre, és a legújabb, kifejezetten a nyári hónapokra kifejlesztett frissítő, fás illatú Friss Fuvallatot is!



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Réka
    • 2015-05-18 18:32

    Szuper ez a mintacsomag! Az ember így el tudja dönteni, hogy melyik illatból vegyen a továbbiakban egy nagyobb tégelyt, vagy ha megunja az egyiket, akkor ott a másik. Nagyon praktikus, annyira apró, hogy a táskám ajakápolós zsebében is szuperül elfér. A négyből eddig kettőt próbáltam, a Harmatos Hajnalt, ami kellemes virágillatú, valamint a Friss Fuvallatot. Ez utóbbi kicsit jobban tartotta magát esetemben, mint az előző, amikor bicajoztam, vagy erőteljesebb mozgást végeztem.

    • Réka
    • 2015-05-18 18:32

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet