Egy csokor Manna anyák napjára
egy csokor manna anyák napjára

Egy csokor Manna anyák napjára






Neked is fejtörést okoz, hogy mivel köszöntsd anyukádat?

Igyekszem minden évben a virágcsokor helyett egy-egy újdonsággal is előrukkolni. A tavaszi virágok sajnos nem sokáig őrzik meg a friss szépségüket, a cserepes növényeknél pedig van jónéhány izgalmasabb ajándékötletem is. 

Adok néhány tippet, ha idén szeretnél Te is valami mást is kipróbálni, és inkább egy tiszta, kényeztető ajándékkal lepnéd meg Őt.

A titok a szépségolajakban van

Azok közé tartozom, akik szerint az érett bőr is szép. Ahogy minden korosztályt, az idősebbeket is sugárzóan széppé teszi az egészséges, ápolt bőr, ehhez még smink sem kell.

Ráncokra, különösen a szem körüli ráncokra a Kerti katicavirág olajat , a Jojoba olajat, az Argán- vagy a Szezámolajakat ajánlom. Ezekből naponta egy pár csepp elég ahhoz, hogy azonnal beszívódva a bőrbe pótolják a hiányzó nedvességet, és táplálják a bőrt. 

Ha egy egész csomagnyi gyógynövényes Mannával lepnéd meg anyukádat, a Titkok a kert mélyéről kollekcióval biztosan nem fogsz mellé.

Pihentető, szépítő fürdő ajándékba

Miért is ne? Akár a háromféle, luxus összetevőkkel gazdagított tejfürdők egyike, vagy a rózsaszirmos fürdőgolyók, vagy talán Ápoló kecsketejes, szőlőmag olajos fürdőgolyó lesznek majd anyukád kedvencei? Ha nem tudsz választani, a  Boldogságot, örömöt fokozó fürdőgolyók ígérem, nem okoznak csalódást. Ha pedig egy frissítő testpermettel lepnéd meg, akkor a Rózsa, a Szantál, és Kamilla virágvizek Nektek készültek.

Testápolásra, sarokra, könyökre, igénybevett kezekre

A száraz, érdesebb bőrterületek sok bosszúságot okoznak anyukáink korosztályának. Az Édesmandula olajnál nem sok csodásabb dolog található erre a problémára a természetben. De éppilyen hasznosak más E-vitaminban, linolsavban, bőrrokon anyagokban gazdag testvajak. Ha valami egzotikus ajándékkal lepnéd meg, bátran ajándékozz Mangóvajat, vagy a Sheavajak egyikét ezen a szép tavaszi ünnepen.

Ha pedig Te is anya vagy, súgd meg szeretteidnek, minek örülnél a vágott virág mellett, vagy épp helyett.

A Manna is gondolt az anyukákra, a következő néhány napban figyeld a Manna Facebook-oldalát!



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet