Boldogító igen - Mannával
boldogító igen - mannával

Boldogító igen - Mannával



Te is hivatalos vagy a nyáron esküvőre? Én nem is egyre. Sőt, még arra is emlékszem, milyen óriási munka megszervezni egy ilyen életre szóló eseményt. Feladatok, listák, mindenre gondolni kell. A nászajándékra is.

Ha nem akarsz Te lenni a vendég, aki unalmas utalványt, vagy a harmadik teáskészletet ajándékozza, esetleg a menyasszony, aki széles mosollyal kell hogy megköszönje, készülj valami igazán különleges, és mégis személyes meglepetéssel. Lepd meg a menyasszonyt egy gyönyörű díszdoboznyi Mannával: a siker meglátod, nem marad el, ez a különleges naphoz méltó, maradandó emlék lesz.

Kedvesség, Törődés, Kényeztetés

Sokan kérdezik tőlem, mi kell egy jó házassághoz. Én abban hiszek, hogy a kedvesség, a törődés és a kényeztetés három olyan alapkövei egy jó kapcsolatnak, amelyre egész életen át építhetünk. Most elárulom, ezért neveztem el az ajándék Manna-csomagokat ezekről a nekem fontos gondolatokról.

Szívből remélem, hogy ahogyan nekünk, másoknak is hasznos útravalóul szolgálnak majd a boldogsághoz.

A három díszdobozos Manna-válogatás mindegyikét úgy állítottam össze, hogy ki tudd választani a szerinted legmegfelelőbbet a Nagy Napra. Arra is gondoltam, hogy mindegyikbe csakis olyan Mannák kerüljenek, amelyeket kismamák is nyugodtan használhatnak.

  • Kedvesség - Négy fantasztikus szappan, a Manna-­paletta legkülönlegesebbjei várnak ebben a díszdobozos csomagban. Mind természetes, vegyszermentes, elbűvölő bőrápoló finomság.

A házasságok az égben köttetnek – tartja a régi mondás. A Manna pedig nem más, mint égi táplálék - a bőrnek. Tudsz tökéletesebb nászajándékot az egészséges szépségnél? 



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet