Szépítő arcpakolások Neked
szépítő arcpakolások neked

Szépítő arcpakolások Neked



Bőrproblémáktól szenvedsz? Valamilyen fontos eseményre készülsz? Segítek! Három szépítő arcpakolást ajánlok ma Neked, amelyek segítségével bőröd ásványi anyagokat, nyomelemeket szívhat magába a Mannák különlegesen tiszta és különleges összetevőinek köszönhetően.

Zsíros, pattanásos a bőröd? Szeretnéd egy csodatévő radírral eltüntetni ezeket a makacs bőrhibákat?

Egy igazi mélytisztító, bőrmegújító, 100 %-ig vegán pakolásra van szükséged. Elkészítettem Neked: ásványi anyagokban gazdag zöld agyagot és antioxidánsokban dúskáló zöld teát tettem bele. Hűsíti és puhítja a bőröd.  A maszk lemosása után te is láthatod, hogy a bőröd felszíne egyenletesebb és tisztább lett.

Zavaróan fénylik? Ez ellen is tehetsz!

Van még egy meglepetésem Számodra! Bőröd zavaróan olajos fényét eltüntetheted ezzel a mattító, de egyúttal tápláló, és 100%-ig vegán pakolással. A zsíros bőr könnyen dehidratálódik, ez ellen is tehetsz most már. Ez a különleges, kék agyagot, édesvízi algát és pattanások elleni egyik legjobb fegyvert, a teafa illóolajat tartalmazó pakolás tisztítja a bőröd, még az elhalt hámsejtek gyengéd eltávolításában is a segítségedre lesz.

Száraz, érzékeny bőröd nem szomjazik tovább

Ez minden Manna közül a legselymesebb, legkényeztetőbb: fehér agyag és kecsketej gondoskodik a viszketésre, hámlásra hajlamos bőröd kényeztetéséről. Hogy teljes legyen az élmény, egzotikus gyümölcsökkel illatosítottam ezt a finomságot. Az ananászpor értékes gyümölcssavakat tartalmaz, és kíméletesen távolítja el bőrödről a szennyeződéseket, a banánpor pedig nem csupán az illata miatt került bele, hiszen rengeteg bőrtápláló összetevő forrása. Ez a pakolás a legérzékenyebb bőrt is ápolja, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel tölti fel. Hetente 2-3 alkalommal is használhatod, az eredmény szemmel látható lesz!

Az arcpakolásokat magad készítheted el: egy-egy teáskanálnyit a porokból összekeverve egy-két csepp vízzel. A masszát körkörös mozdulatokkal vidd fel az arcodra, és csak azután mosd le langyos vízzel, hogy megszáradt.



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Györgyi
    • 2015-05-26 23:28

    Kedves Szappantündér!
    Szeretném megkérdezni, hogy ha T vonalban zsìros, de amúgy száraz, vízhiànyos az arcbőröm, melyik pakolàst ajánlod? Köszönettel: Györgyi

    • Györgyi
    • 2015-05-26 23:28
    • avatar
      • Varga-Darabos Andrea
      • 2015-05-31 21:22

      Kedves Györgyi, a fehér agyagos pakolást javaslom.
      Andrea

      • Varga-Darabos Andrea
      • 2015-05-31 21:22

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet