Illatgyertya mérgek nélkül
illatgyertya mérgek nélkül

Illatgyertya mérgek nélkül



Írtam már neked arról, hogy a boltokban kapható, paraffin alapú gyertyákat jobb, ha nem használod a fürdőszobádban, mert ezek füstje a keletkező toulol és benzol miatt hosszú távon egészségkárosító lehet. Ha asztmával küzdesz vagy köhögsz, Te is észrevehetted már, hogy szűk helyiségben gyújtva mécseseket, gyertyát, számodra is irritáló lehet a keletkező füst.

Ehelyett méhviaszból (vagy szójaviaszból) Te is készíthetsz gyertyát, amelyeket a Neked tetsző illóolajokkal illatosíthatsz.

A méhviasz gyertyát így készítheted el 5 lépésben A szójaviasz gyertyát pedig ugyanígy készítheted méhviasz helyett egyenlő mennyiségű szójaviaszt használva.

Üvegpoharak helyett kiürült Manna vajak dobozkáit is felhasználhatod, ezeket még lefóliáznod sem szükséges, csak a tetőt kell rájuk visszacsavarnod.

Így illatosítsd:
Ha úgy döntesz, hogy illatos gyertyákat készítesz, ezeket az illatkombinációkat ajánlom neked, a hozzájuk illő Manna szappanokkal teheted teljessé az élményt:


A 20-25 csepp Manna illóolajat a teljesen felolvadt, de sosem forró viaszos-kókuszolajos keverékhez add hozzá, és egy fapálcikával alaposan keverd el. A megszilárdult, kész illatgyertyákat fóliázd le, és használd el mihamarabb, hogy az illóolajok megőrizhessék természetes, eredeti erejüket, aromájukat!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet