Segíts Kókusznak, hálás lesz érte!
segíts kókusznak, hálás lesz érte!

Segíts Kókusznak, hálás lesz érte!



Ha jól fülelsz, már Te is hallhatod a száncsengőket, ahogy elsuhan feletted a Mikulás ajándékokkal megpakolt fogata. Idén annyi a csomag, hogy kissé túlvállalta magát a Nagyszakállú: néhány csomag lepottyant a szánjáról, egyenesen Kókusz barátom fejére.

Te jó ég, hogyan érnek így célba időben az ajándékok?

Sajnos én most rettenetesen elfoglalt vagyok, rengeteg illatos és vegyszermentes szappant, habkrémet, testvajat, fürdőgolyót, krémdeót, ajak- és halántékbalzsamot kell készítenem karácsonyig; megtennéd, hogy segítesz Kókusznak összeszedni az aláhulló csomagokat?

Vigyázz, mert nemcsak a Mikulás ajándékai, hanem a rossz gyerekek csomagjaiba tett széndarabok is voltak a szánon, és ezek is lehullanak most az égből. Közbe kellett avatkoznom egy varázslattal, hogy ne okozzanak sérülést, de Kókusz ettől még szomorú, mert összekoszolják szegényt. Emlékezhetsz rá Te is, ő soha többé nem szeretne már koszos kismalac lenni.

Ha viszont ügyes leszel, és összegyűjtesz 200 pontot péntek éjfélig, a gyerekek nem maradnak ajándék nélkül, Kókusz pedig 2670 forint értékű, varázslatos, és pénzért most nem megvásárolható Manna meglepetést tesz a kosaradba!

Mire vársz? Gyere és játssz Kókusszal a meglepetés ajándékért!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet