Mit keres itt egy malac?!
mit keres itt egy malac?!

Mit keres itt egy malac?!



Szia! Kókusz malac vagyok! Ha nem rendeltél mostanában Mannát, akkor még nem találkoztunk.

Elmesélem Neked, hogyan kerültem ide, és mire a végére érsz, lefogadom, hogy találkozni szeretnél velem!

Nem olyan régen én is csak egy teljesen hétköznapi, koszos kismalac voltam. Egyik délután épp a kedvenc pocsolyám partján heverésztem, hajtottam a legyeket, néztem a felhőket, és épp arra gondoltam, hogy a régóta kínzó viszketés lassan kezd elviselhetetlenné válni.

Ekkor észrevettem, hogy a rét felett egy különös alak repked, akit sosem láttam még. Mielőtt felocsúdhattam volna, egyenesen odaszállt hozzám, és bemutatkozott, sőt, az is kiderült a kedves hölgyről, hogy ő a Szappantündér. Elárulta, hogy varázsereje van, és szívesen segít nekem megszabadulni az őrjítő viszketéstől. Cserébe csak annyit kért, hogy mostantól mosakodjak rendesen, és foglalkozzam kicsit többet a bőrömmel, higgyem el, meghálálja. Azonnal rábólintottam az ajánlatra, mire ő egyetlen varázsütéssel tisztává varázsolt, a viszketés pedig azon nyomban eltűnt, mintha sosem lett volna.

Azt sem tudtam, hová legyek örömömben. Nem akartam többé mocskos disznó lenni, sem az újévi vacsoraasztalon végezni, ezért elhatároztam, hogy a Szappantündérrel maradok, és ha beleegyezik, mindenhová elkísérem. Ennek ő is nagyon megörült, és elárulta, hogy bizony jól jönne neki egy segítő kéz – azaz csülök - mert annyi a dolga, hogy maga sem tudja, hogyan érjen a végére.

Hatalmas terveink vannak a jövőre nézve, és sok-sok ajándékkal készülünk Számodra is. 

Mostantól - visszavonásig - minden Manna csomagban, amit a Szappantündér küld Neked, egy kártyát találsz majd, rajta egy titkos jelszóval. Ez a jelszó lesz a Te személyre szóló belépőd az ajandek.manna.hu-ra, ahol rengeteg meglepetés vár!

Ugye Te is velünk tartasz?

Puszedli, Kókusz

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Ada Luca
    • 2015-11-06 19:31

    Annyira imádni való ez a Kókusz malac, hogy duplán öröm Mannázni és az oldalon böngészni. :)

    • Ada Luca
    • 2015-11-06 19:31
  • avatar
    • Andrea
    • 2015-11-03 20:06

    Igazán remekül szórakoztam a történeten :-) Tetszett!
    Marketingből ötös!

    • Andrea
    • 2015-11-03 20:06

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet