Habkrém rajongók, figyelem!
habkrém rajongók, figyelem!

Habkrém rajongók, figyelem!



Ezt az ajánlatot az év végére tartogattam: 4-féle habkrém, 4 hozzáillő szappannal várja a citromfű-, kakaó-, levendula- és rózsaillat szerelmeseit.

Zárd az évet harmóniában!

Te is hosszú és küzdelmes évet zársz, úgy érzed, kiegyensúlyozottabb is lehetnél az életed jónéhány területén? Ezeket a gyengéden ápoló bőrbarát párosokat Neked találtam ki a tökéletes egyensúlyért:

Organikus ghánai sheavajból és Organikus szűz kókuszolajból készült Magyar Termék Nagydíjas COCO szappanokat, a még ezeken felül extra szűz olívaolajat és aloe vera olajat is tartalmazó Aloe vera – Citromfű szappant, és a csodálatos Manna Afrika család damaszkuszi rózsa kivonattal gazdagított tagját most párban adjuk Neked a hozzájuk illő kedvenceiddel, az illatos, habos, bőrödbe villámgyorsan beszívódó Manna testápoló habkrémekkel.

Mennyei kényeztetés, csak a Manna Club tagoknak! 

Rád vár a
FONTOS: Ha habkrémet ajándékozol karácsonyra, tartsd távol őket minden sugárzó hőtől: gyertyától, fűtőtesttől, sütőtől, hősugárzótól! A habkrémeket szobahőmérsékleten vagy hűvös kamrában tárold, így ezek a 100%-ban természetes összetevőkből készült bőrápoló finomságok tökéletesen habosak és krémesek maradnak.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet