Most már Neked is jár a kényeztetés!

Válaszd ki a három meglepetés ajándék
közül, hogy melyiket kéred!

Kiválasztom!

Találatok a Mannák között

Találatok a Blogban

 • kapaszkodj, dimenziót váltottak a sheavajak!

  Kapaszkodj, dimenziót váltottak a sheavajak!

  A legkedveltebb Mannák közé tartozó sheavajak megújultak, hogy elmondhassák Neked: ez már nem is csupán bőrápolás, hanem annál sokkal több!

 • készíts házi levendula fagyit!

  Készíts házi levendula fagyit!

  Imádom a levendula színét és illatát. Egy levendulamező igazán lenyűgöző látványt nyújt, különösen, amikor a virágok lengedeznek a lágy, nyári szellőben. Olyan nyugtató, csodásan illatos és ámulatba ejtően gyönyörű! Ráadásul rengeteg jótékony tulajdonsága mellett még ehető is!

 • csodás otthoni manna szeánszok

  Csodás otthoni Manna szeánszok

  A saját magunkra szánt időt áldozzuk fel leginkább a takarítás, a bevásárlás, vagy bármi, fontosabbnak tűnő tevékenység oltárán. Azonban akkor tudunk igazi társak, anyukák, barátok lenni, ha néha saját magunkkal is törődünk. Így hát, gyújts meg pár gyertyát, tedd be a kedvenc zenédet és adj Magadnak pár kellemes percet a kedvenc Mannáiddal!

 • ylang-ylang

  Ylang-ylang

  A trópusi cananga fából nyerik ki az egzotikus nevű ylang-ylang kivonatot, mely sok parfüm összetevőjeként lehet ismerős. Az elnevezés a tagalo nyelvből ered és erdőn kívülit, illetve a ilang-ilan szóból fordítva ritkát és kiválót jelent. De nem véletlenül nevezik a virágok virágának is. Ezek után biztosan kíváncsi vagy, mit is köszönhetünk neki a mindennapokban.

 • ezekről a tájakról álmodik minden mannás

  Ezekről a tájakról álmodik minden Mannás

  Nem tudom, te hogy vagy vele, de én ilyenkor a tél kellős közepén egyszerűen imádok arról ábrándozni, hogy távoli, mesés tájakon barangolok.

 • 3 ősi alapanyag, amit a mannákban is megtalálsz!

  3 ősi alapanyag, amit a Mannákban is megtalálsz!

  A sámánok és füvesasszonyok varázslatos erőt tulajdonítottak ezeknek a növényeknek...

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet