Csodás otthoni Manna szeánszok
csodás otthoni manna szeánszok

Csodás otthoni Manna szeánszok



A saját magunkra szánt időt áldozzuk fel leginkább a takarítás, a bevásárlás, vagy bármi, fontosabbnak tűnő tevékenység oltárán.

Azonban akkor tudunk igazi társak, anyukák, barátok lenni, ha néha saját magunkkal is törődünk. Így hát, gyújts meg pár gyertyát, tedd be a kedvenc zenédet és adj Magadnak pár kellemes percet a kedvenc Mannáiddal!

Ha legalább egy órád van

Először is lassulj le! Élvezd a gyertyák fényét, a jó zenét és helyezd be kedvenc illatod a Manna ultrahangos illóanyag párologtatóba. Ha igazi nyugalomra vágysz, válaszd a levendulás illóolajat.

Készíts Magadnak egy mesés forró fürdőt. Merülj el a csodás szegfűszeg, narancsvirág és teafaolaj illatú habokban és kényeztesd szőlőmagolajjal bőrödet, már fürdés közben is. Ehhez csupán egy szegfűszeg-nerolis fürdőgolyóra lesz szükséged.

Amíg készül a fürdővized, tisztítsd meg arcod a különleges, rózsaszín agyagot tartalmazó Manna Tündérkert szappannal, mely a lehető leggyengédebben, kókuszolajjal és shea vajjal kényezteti bőröd, majd tegyél fel egy rózsaszín agyagos krémpakolást és merülj el a habokban. Ebben a csodában ugyanis mesés összhangban olvad össze a rózsaszín agyag, a sheavaj, az aloe vera vaj, az édesmandula-olaj, a kókuszolaj és a bársonyos jojobaolaj.

Hajadról se feledkezz meg. Először tisztítsd meg a Manna natúr samponnal, mely lótusz illatával kényeztet Téged, majd törülközőszáraz hajadat ápold a Manna natúr balzsammal. Tekerj hajad köré egy száraz törülközőt, hogy még jobban magába tudja szívni a balzsam összetevőit.

Mire a forró fürdőd langyossá válik, bőröd, arcod és hajad is rengeteg ápoláshoz jutott, Te pedig újjászületve zuhanyozz le, és öblítsd le a hajkoronád. Ne lepődj meg, mert tincseid bámutalosan puhák, fényesek lesznek és csodás lótusz illat fogja őket körüllengeni.

A szeánsz koronázásaként lepd meg bőröd a Manna vulkáni kőzeten szűrt narancs és ylang-ylang illóolajú sheavajjal, mely igazi kincs bőröd számára.
Arcodat se felejtsd ki. Ápold a Manna vörösáfonyamag-olajjal és hialuronsavval megalkotott arckrémével.

Hidd el, ezután a csodás Manna szeánsz után tele leszel energiával és jókedvvel!

Ha csak fél órád van

Ha csupán fél órát tudsz Magadra szánni, zuhanyozz le és élvezd a Manna sárgabarackmag őrleménnyel készült bőrradírozó szappanját.

Miután bőröd megszáradt, kényeztesd magad a Manna jojoba szépségolajjal, mely minden bőrtípus számára kitűnő választás, ráadásul tetőtől-talpig gondoskodik Rólad. Tegyél pár cseppet nedves kezedre és oszlasd el bőrödön, hajvégeiden és ajkadon.

Arcodat ápold a Manna luxus arcelixírjével, mely hidratálja és simává varázsolja bőröd, és hidd el, igazán nagy ellensége a ráncaidnak.

Boldog Manna kényeztetést kívánunk!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • minden, amit tudnod kell az állatkísérletekről - blog

    Minden, amit tudnod kell az állatkísérletekről

    A Mannák között nem fogsz olyat találni, amely kifejlesztéséhez állatkísérleteket alkalmaztunk volna. Hogy miért? Mert szeretjük az állatokat és óvjuk, védjük a környezetünket.

    Megnézem
  • Így csökkentsd az ökológiai lábnyomod - blog

    Így csökkentsd az ökológiai lábnyomod

    Bár mindenki abban reménykedik, hogy a Földünk mindent kibír, és majd csak többszáz év múlva merülnek fel problémák, sajnos ez nem így van. Egyre több jel utal arra, hogy azoknak van igaza, akik aggódnak és tesznek azért, hogy óvják a természetet és nem azoknak, akik felelőtlenül pusztítják.

    Megnézem
  • minden, amit az intim mosakodásról tudni lehet - blog

    Minden, amit az intim mosakodásról tudni lehet

    Az intim mosakodásnak a mindennapi tisztálkodás részét kell képeznie. Azonban nem mindegy, hogy mivel és hogyan történik, mert lehet, hogy többet ártunk, ha az általunk használt tisztálkodó szerek nem megfelelőek.

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet