Itt az idő felhasználni a kuponjaid!

Lépj az általad kiszemelt Manna oldalára, és kattints az általad választott kedvezménykuponra!

Találatok a Blogban

 • mit tehetünk a méhekért?

  Mit tehetünk a méhekért?

  Biztosan hallottál már arról, hogy egyre többen kongatják a vészharangot a méhek és más beporzó rovarok nagymértékű, gyors pusztulása miatt. Hiszem, hogy minden egyes ember tud tenni az élővilág védelméért, ezért szeretnék néhány szót szólni arról, hogy mit tehetünk e hasznos kis rovarokért.

 • csodás és könnyen elkészíthető origami virágok

  Csodás és könnyen elkészíthető origami virágok

  Néha szeretném, ha egy pillanat örökké tartana. Ha egy csodás virágot meg tudnék őrizni abban a szemet gyönyörködtető állapotában, amiben éppen most láthatom. És néha szeretnék alkotni. Valami maradandót, valami igazán gyönyörűt. Szenvedélyesen szeretem megalkotni a Mannákat. És bizony néha szeretek origami virágokat hajtogatni.

 • te melyik mannába tudnál első látásra beleszeretni?

  Te melyik Mannába tudnál első látásra beleszeretni?

  Ma van Valentin nap! Ha van Párod, akkor biztosan vártad már és készülsz rá, hogy igazán tökéletes legyen. Ha pedig most éppen nem osztod meg a szíved senkivel, ne keseredj el, mert a szerelem egészen biztosan Rád fog találni hamarosan, csak járj nyitott szemmel!

 • Őszi sztár a konyhádban: a chiamag

  Őszi sztár a konyhádban: a chiamag

  Azték zsályaként is ismert ez a fantasztikus mag, melynek fogyasztásával nemcsak az egészségedet támogathatod, de fel is dobhatod étkezésedet. A chia jelentése „erő”. Nézzük, hogyan használhatod fel ezt a trendi és erőteljesen jótékony hatású csodát!

 • egy spray, amitől hajad ragyogni fog

  Egy spray, amitől hajad ragyogni fog

  Ezzel a Mannával olyan csillogóvá és selymessé varázsolhatod hajkoronádat, mint még soha!

 • támadnak a vérszívók: így védekezz a kullancsok ellen!

  Támadnak a vérszívók: így védekezz a kullancsok ellen!

  Mutatom a leghatékonyabbakat!

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet