Ugye, hiányozni fog?
ugye, hiányozni fog?

Ugye, hiányozni fog?



Te is érzed, hogy a borzalmasan hosszú január után végre elkezdett mocorogni a természet? Mi is alig bírunk már magunkkal, izgatottan várjuk, hogy bemutathassuk Neked az újabb és újabb Mannákat. Ehhez azonban először is helyet kell csináljunk a raktárban, hogy újra feltölthessük a polcokat friss, illatos, vegyszermentes, vadiúj és korábbról már ismert finomságokkal.

Mi mindent ajánlok Neked? Nézd meg itt!
  • Öszesen 19-féle Manna kerül le a virtuális polcokról, belőlük kell betáraznod, ha később hiányoznának
  • 3-féle, különlegesen kedvező csomagajánlatot állítottam össze Neked
  • a Téli álom, az idei téli szezon illatos, sheavajból készült elragadó bőrápolója a készlet erejéig minden Mannás számára elérhetővé vált

Ha nem sietsz, lemaradhatsz!

Jónéhány Mannából csak pár darab maradt raktáron, így az is előfordulhat, hogy egyik vagy másik nagy kedvenc gyorsan elfogy. Fontos tudnod, hogy attól, hogy a kosaradba tettél egy Mannát, még nem a tiéd – fizetés előtt könnyen elhappolhatja előled valaki! Nem érdemes tehát sokat hezitálni.

Jól gondold meg azt is, miből mennyit viszel: ezekből a Mannákból lehetséges, hogy sohasem készítünk már többet, és talán örökre búcsút kell venned a kedvencedtől.

Tudom, ez visszavonhatatlannak és érzéketlennek hangzik, úgyhogy igyekszem enyhíteni a bánatod: hagytunk számodra is egy utolsó lehetőséget.

sárlás után – 2016. február 8-án éjfélig - leadhatod a szavazatod egy Mannára. Az, amelyik a legtöbb szavazatot kapja, megmenekül!

A legtöbb szavazatot kapott Manna újra teljes jogú tagja lesz a Manna-palettának, és továbbra is a polcainkon marad. Pakold tele a kosarad, szavazz, és indulj Te is Mannákkal a télből a nyárba!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Vivien
    • 2016-02-03 22:16

    Nem olyan regen vetettem bele magam jobban a mannazas oromeibe,de ahogy latom nagyon sok termeket nem volt alkalmam kiprobalni,ugyhogy bele kell huznom,mielott a legszuperebbek lekerulnek a polcokrol.

    • Vivien
    • 2016-02-03 22:16

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet