Távozz tőlem negativitás!
távozz tőlem negativitás!

Távozz tőlem negativitás!



Érezted már úgy, hogy megbénítanak a negatív gondolatok? Hogy mennél előre, de a gondolataid visszatartanak attól, hogy szárnyalj?

Számos dolog lehet életedben a negativitás forrása, a munkahely, a párkapcsolat, a család, az iskola, és még sorolhatnám. Amikor belelovalod magad a negatív gondolatokba, levertnek érezheted magad. Ilyenkor nincs kedved küzdeni se, úgy érzed, minden reménytelen.

Hiszem, hogy elég egy kis odafigyelés, tudatosság, hogy végre meglásd a napfényt és pozitív energiákkal feltöltődve a legjobb életedet és énedet éld!

Amikor érzem, hogy felhők közelednek gondolataim egén, ez az 5 módszer mindig beválik:

Csitítsd el a kétkedő hangokat!
Te is hallod azokat a hangokat a fejedben? Tudod, amikor a legkisebb kudarc ér, és már megy a lemez odabent: „Sosem leszel jó semmire”, „Mikor jössz már rá, hogy neked ez nem megy?”

Ha ilyen gondolataid vannak, akkor egy negatív örvénybe kerülsz, melynek a végén a szorongás, a szomorúság és a depresszió áll.

Erősítő, szeretetteljes kapcsolatok
Ne megvenni akard a boldogságodat, az újabb és újabb feleslegesen vásárolt divat tárgyak csak rátesznek egy lapáttal a csalódottság érzetedhez, hiszen nem hoznak valódi pozitív változást az életedbe.

Helyette vedd magad körbe pozitív emberekkel, olyanokkal, akikkel beszélgetve csillog a szemed és még a csillagokat is lehoznád az égről! Amikor romantikus szálak fűznek egy másik emberhez, erősen vonzó energiát érzel iránta, de hasonlóan csodálatos „hullámhossz” jellemző a legjobb barát, vagy barátnő esetében is.

A pozitív energiával teli kapcsolat jótékonyan hat a közérzetedre, a gondolataidra, érzelmeidre, és úgy érzed, hogy minden porcikád boldog! Ne feledd: habár azt nem választhatod meg, hogy mások hogyan viselkednek veled, azt igen, hogy mennyi hatalmuk van feletted!

Tervezz!
A negatív gondolataid és lehangoltságod oka sokszor nem más, mint hogy úgy érzed, stagnálsz, nem halad előre az életed. Ne várj arra, hogy mások döntsenek helyetted, tervezz magadnak és tégy lépeseket a megvalósítás felé. Mikor? Most rögtön.

Ha nem tudod, mit is szeretnél elérni pontosan, hogyan várod, hogy megvalósuljon? Tervezz, tűzz ki célokat és indulj el a saját magad által választott úton! Hidd el, hatalmas energiák rejtőznek benned!

Légy együttérző!
A sok negatív ember és negatív időszakok közepette viselkedj úgy, mint egy világítótorony, aki fényt visz mások életébe! Légy erős, sugározz magadból szeretetet és pozitivitást, és meglátod, hogy csodák történnek veled! Ne feledd: nincs az a negatív helyzet, ami nem fordulhat jobbra! Semmi sincs kőbe vésve, Neked mindig van választásod!

Kényeztesd magad!
Csak az tud szeretetet árasztani mások felé, aki saját magát is szereti. A negatív gondolatok elűzéséért sokat tehetsz azzal, ha érzékszerveidet kényezteted. Legyen az egy illatos fürdő, egy ápoló balzsam, egy illóolaj, az illatok és a bársonyos érzet a bőrödön kiszakíthat a negatív gondolati spirálból és jó alapot adhat a fentiek megvalósításához.

A kulcsszó itt az "érzékelés". Ha jól érzed magad a bőrödben, magabiztosabb leszel, és nagyobb eséllyel szállsz ki a negatív helyzetekből.


Az évnek ebben az időszakában rövidebbek a nappalok, így könnyen meglehet, hogy még sötétben indulsz el otthonról, és már sötét van, amikor hazaérsz.Tekints erre az időszakra úgy, mint egy ajándékra. Lehetőségre a befelé fordulásra, az önelemzésre, az elcsendesedésre, a relaxációra. Ahogyan a nyár tombolása után a természet lenyugszik, hogy erőt merítsen, úgy töltődhetsz te is fel pozitívummal és örömmel!

Nézz befelé és vedd észre, hogy Érték vagy!



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • Élet cukor nélkül - blog

    Élet cukor nélkül

    Van élet a finomított répacukron túl is, édesebb, mint gondolnád!

    Megnézem
  • a stressz és én - blog

    A stressz és én

    Itt az ősz, vége a szabadságoknak is, és kezdődik az év végi hajtás, így valószínűleg a te életedben is egy stresszesebb időszak következik. Van pár tippem, hogy örömmel és stresszmentesen éld meg ezt az időszakot!

    Megnézem
  • tegyünk a kihalófélben lévő állatokért! - blog

    Tegyünk a kihalófélben lévő állatokért!

    Az utóbbi évtizedekben az emberiség olyan mértékben avatkozott be a természetes egyensúlyi állapotba, hogy az ökológiai katasztrófához is vezethet.

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet