Spórolj Mannákkal a Fekete Pénteken!
spórolj mannákkal a fekete pénteken!

Spórolj Mannákkal a Fekete Pénteken!



Idén is eljött a Fekete Péntek, a nap, amikor a legtöbben elkezditek a karácsonyi ajándékok beszerzését.

Egy évvel ezelőtt írtam neked róla, hogyan kezdődött ez az Amerikából indult hagyomány, amelyhez évről évre egyre többen csatlakoznak. Azt tudtad, hogy sokan szabadságot vesznek ki erre a napra, hogy elcsípjék a legjobb ajánlatokat? És azt, hogy minden évben tömegjelenetek, tolakodás és dulakodás is előfordul az üzletekben hömpölygő emberáradatban?

Szerencsére neked mindezzel nem kell bajlódnod. Te kényelmesen és gyorsan készülődhetsz az ünnepekre, hiszen itt, a Mannánál tiszta, természetes és minden korosztálynak megfelelő natúr szappanokat, tusfürdőket, testápolókat, szépségolajokat, illatos bőrradírokat, elbűvölő habkrémeket, alumíniummentes krémdeókat, varázslatos fürdőgolyókat, tejfürdőket, valódi illóolajokat és fluoridmentes natúr fogkrémeket találsz fantasztikus választékban!

Te is megleped magadat is egy-két aprósággal, miközben másoknak keresel ajándékot?


Jobbnál jobb ajánlatokkal várunk, csak ma óriási kedvezménnyel megszerezheted ezeket a különleges, vegyszer- és pálmaolajmentes Manna-csomagokat!

Természetesen megtalálod közöttük a karácsonyi díszdobozos Mannákat, és csak ma akkor is megszerezheted az idei szezon marcipánillatú, varázslatos téli sheavaját, a Téli hangulatot, ha még nem csatlakoztál a Manna Clubhoz!

Ne hagyd nálunk kedvenceidet, már csak pár óra maradt, tárazz be karácsonyra most!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet