Mit tehetsz izzadás ellen?
mit tehetsz izzadás ellen?

Mit tehetsz izzadás ellen?



Sajnos kevesen tölthetjük az összes nyári napot vízparton vagy akár otthon, hogy amikor csak kedvünk tartja, egy gyors fürdővel lehűthessük magunkat. A nyári melegben az egyik legkellemetlenebb dolog a szinte állandó izzadás és sokak számára még ennél is zavaróbb, hogy állandóan foglalkozni kell a megjelenésükkel, mert az arcukon, ruhájukon gyorsan meglátszik az izzadtság.

Az orvosok szerint napi fél-egy liter vizet szinte észrevétlenül párologtatunk el a bőrünk pórusain keresztül, de meleg napokon, stressz hatására, vagy sportolás közben ennek akár a többszörösét is kiizzadhatjuk. Ez azonban már csak nehezen marad rejtve és bizony sokaknak mindennapos problémákat okoz.


Mit tehetsz ellene?


Kell egy jó deó


A szellős, kényelmes ruhák mellett talán a legfontosabb egy jó dezodort találni. Ha úgy döntesz, hogy elkerülnéd a fémsókat is tartalmazó izzadásgátlókat és természetes, bőrödet is gyengéden ápoló megoldást keresel, a Manna krémdeókat neked készítjük. Három illatos és egy illatmentes változatban is kipróbálhatod őket, hogy megtalálhasd a hozzád leginkább illő vegyszermentes krémdeót.

Neked melyik lesz a kedvenced, a Harmatos hajnal, a Simogató szellő, a Friss fuvallat, vagy a kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett, illóolajokat sem tartalmazó Illatmentes Manna krémdeó?

Frissülj fel illatos permetekkel!


Ha te sem kedveled a parfümök mesterséges illatát, vagy a nyári melegben túl töménynek érzed őket, a virágvizeket neked találták ki! Növényi összetevőkből és vízből készülnek, nem tartalmaznak semmilyen vegyszert, alkoholt, tartósítószert, színezéket. A kamilla, rózsa, jázmin és szantál illatú Manna virágvizeket pumpás szórófejjel látjuk el, így bárhová magaddal viheted őket, és nem csak magadat, de a ruháidat, sőt, akár este az ágyneműdet is lehűtheted, illatosíthatod velük.

Egyél hűsítő ételeket!


Ebben a korábbi bejegyzésemben összeszedtem neked, a kínai hagyományos orvoslás szerint milyen ételek segíthetnek neked, hogy könnyebben átvészeld ezt az időszakot. Ha zavar az izzadás, a forró, fűszeres, ételeket és italokat, a kávét és az alkoholtartalmú italokat érdemes elkerülnöd.

Aludd ki magad!


Sokaknak a fülledt nyári éjszakák jelentik a legtöbb kellemetlenséget, de a kialvatlanság miatti fáradtság és stressz is fokozottabb izzadáshoz vezethet. Szerencsére akad egy-két jó tipp, ami neked is segíthet abban, hogy reggelente kipihenten ébredj. A legjobb 12-ről ebben a korábbi bejegyzésemben írtam neked.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • ANONYM
    • 2017-07-18 16:21

    A baj csak az, hogy az egyedüli illóolajmentes krémdeó valamiféle hintőport tartalmaz, ami miatt az összes ruhám foltos lesz, nem tudok úgy felvenni egy pólót, hogy az ne legyen kívül is maszatos :(
    Tudnátok esetleg valamit kitalálni, ami illatmentes, de nem hagy nyomot??

    • ANONYM
    • 2017-07-18 16:21
    • avatar
      • Varga-Darabos Andrea
      • 2017-07-26 20:24

      Kedves Bernadett, a megújult illatmentes krémdeóban és az elődjében (valószínű ezt próbáltad) sem volt hintőpor. A pontos összetételét magad is ellenőrizheted a leírásban. Érdemes a megtisztított bőrfelületre egy keveset kenni, s a száradása után felöltöznöd; így elkerülheted a foltosodást.
      Andrea

      • Varga-Darabos Andrea
      • 2017-07-26 20:24

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet