Ismerd meg a legújabb Mannákat!
ismerd meg a legújabb mannákat!

Ismerd meg a legújabb Mannákat!



Szereted a bársonyos, illatos Manna sheavajat? Jó hírem van: két új, varázslatos illatú vulkáni kőzeten szűrt sheavaj érkezett!

Az illóolajjal gazdagított, fenségesen illatozó sheavajak családja két új taggal gyarapodott, megérkezett a neroli-grapefruit és a litsea kubeba-eulakiptusz illatú egzotikus különlegességek.

Mesés illatok – kompromisszumok nélkül

A vulkáni kőzeten szűrt sheavaj annyiban tér el az organikustól, hogy illatmentes, krémesebb és egyenletesebb a textúrája. A kényeztető, krémes és tiszta, vulkáni kőzeten szűrt sheavajba 100%-osan tiszta illóolajakat csepegtettünk.

Az illóolajok csodálatos aromája tökéletesen, kompromisszummentesen érvényesül ebben az egzotikus vajban!

Litsea kubeba

Az egyik új egzotikus vajba 100%-os tisztaságú, hígítatlan litsea kubeba illóolaj került. Ezt a citrusos, mégis édesen simogató illatú különlegességet egy Délkelet-Ázsiában honos örökzöld fa terméséből, leveleiből és virágából hidegen sajtolják. Egzotikus vagy trópusi verbénának, illetve faggyúfának is nevezik. A Vulkáni kőzeten szűrt sheavaj kubeba illóolajjal nyugalmat sugárzó, mégis friss és élénk illata leginkább a citromfűhöz hasonlítható, ám édesebb – mintha egyszerre a citrom és az édesnarancs aromáját éreznéd. A litsea kubeba illóolajat - a hagyomány szerint - hordozóolajban elkeverve meditáció előtti testápolásra is használták.

Neroli és grapefruit

A másik vadonatúj Manna vajba a fanyar, citrusos grapefruit illóolaj mellé simogatóan édes neroli illóolajat is kevertünk. A Vulkáni kőzeten szűrt sheavaj grapefruit-neroli illólajjal illata egyszerre friss és virágos, elrepít az örök nyárba, egy karibi földi paradicsomba, a kék ezernyi árnyalatában tündöklő lagúnák partjára. Próbáld ki, kényeztesd érzékeid a csodás illattal: szívd be a narancsfák virágának és a grapefruit fanyar illatát, lazulj el és élvezd a természetességet!

Ismerkedj meg a fenséges Mannákkal, próbáld ki te is a két hófehéren ragyogó, lehengerlő illatú vulkáni kőzeten szűrt sheavajat!

 

 



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet