Görög Zita gyerekei megdézsmálhatják pipereszekrénye tartalmát!

görög zita gyerekei megdézsmálhatják pipereszekrénye tartalmát!

A kétgyermekes anyuka a vegyszermentes kozmetikumokra történő átállásról beszél

Görög Zita kétgyermekes, elfoglalt édesanyaként azt vallja, ha valami annyira tiszta, természetben fellelhető anyagokból készül, hogy akár meg is ehetnénk, akkor biztosak lehetünk benne, rátaláltunk a legjobb dologra, amivel a bőrünket ápolhatjuk. Évek óta testvajaink szerelmese, de a Manna sószappanról sem szívesen mondana le.

Fotó: Hajdú D.András (origo.hu)

- Megnyugtat, hogy bármit kint felejthetek a fürdőszobában, mert ha a gyerekek elérik és megkóstolják, soha semmi bajuk nem történhet. Imádom a testápoló vajakat illatuk, és különleges tapintásuk miatt. - mondja Zita. - Szeretem, hogy a szappanjaimmal hajat is moshatok, testvajaim mindenre jók, ugyanúgy pakolásként használhatom őket, mert annyira tiszta anyagok. Elsőszámú védekező rendszerünk a bőrünk, nagyon fontos, hogy erre mit viszünk fel. Ha vegyszereket, kémiai anyagokat, az hosszú távon visszaüt.

Hogy ma mit viszünk a bőrünkbe, annak hosszútávon látjuk majd a következményeit

A vegyszermentes bőrápolás kevesebbe kerül, mint fenntartani ártalmas fogyasztói szokásainkat.Kevésbé köztudott, hogy a vegyszermentes háztartás gazdaságos és praktikus. Az árucikkek beszerzése kifejezetten könnyű, az árak pedig a hazai gyártásnak köszönhetően mindenki számára elérhetőek. Ha a mosópornak és öblítőnek hátat fordítunk, a ruhatisztítás kevesebbe kerül, mint 30 Ft/alkalom. A prémium minőségű testápoló vajak 2300- 3000 Ft között elérhetőek, és fél évig is kitartanak, míg a hagyományos termékekből havonta, kéthavonta vásárolnunk kell. A vegyszermentes kozmetikumok univerzálisak, funkcionalitásukban sokrétűek. A megfelelő szappannal kiválthatjuk tusfürdőnket és samponunkat is.

Ha érdekel, Zitát mi segítette ahhoz a döntéshez, hogy áttérjen a natúr kozmetikumokra, nézd meg a vele készített videó interjút. A Mannák sokrétű felhasználhatóságáról is hallhatsz.



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • 7 természetes immunerősítő

    7 természetes immunerősítő

    Az én kedvenc természetes immunerősítőim

    Megnézem
  • forralt bor, sült gesztenye, jó hangulat, kézműves portékák!

    Forralt bor, sült gesztenye, jó hangulat, kézműves portékák!

    Legnépszerűbb karácsonyi vásárok határon innen és túlMiért szeretem a karácsonyi vásárokat? Azt hiszem a különleges atmoszféra miatt. Szeretem látni, ahogy egyik napról a másikra a városok terei felélednek a novemberi szürkeségből és megtelnek élettel, fényekkel, illatokkal. Igazi varázslat. A jellegzetes fabódék, a karácsonyi izzósorok átfestik a korán sötétedő égboltot, mézeskalács, fahéj fűszerezi az utcák levegőjét.A kézműves csodákról se feledkezzünk meg, hiszen ezeken a piacokon gazdag kínálatot találunk a kézzel készített, szebbnél szebb tárgyakból, finomságokból. Vasárnaponként -ha úgy adódik – fogjuk magunkat ebéd után, és meglátogatjuk azokat a vásárokat, melyeket dicsérnek a baráti körben. Szinte minden város főterén találunk olyan karácsonyi piacot, ahol egy délutánra elmerülhetünk a vásári hangulatban, de ha kicsit messzebb is utaznánk ezért a feltöltődésért, akkor a határon túli marketeket is meglátogathatjuk - nagyjából november közepétől január elejéig- bármelyik hétvégén.  

    Megnézem
  • Ápolt, gyönyörű ajkak 4 lépésben

    Ápolt, gyönyörű ajkak 4 lépésben

    Ápolt, gyönyörű ajkak 4 lépésben Hogyan teheted még szebbé az ajkaid télen is?Sokszor elfeledkezünk róla, hogy a szánkat éppen úgy ápolni kell, mint akár arcbőrünket, nem érdemes megvárni, amíg ajkunk húzódik, hámlik, esetleg kicserepesedik. Ráadásul, amikor hidegebbre fordul az idő, azoknak is nagyobb eséllyel kiszárad az ajkuk, akik egyébként kellő mennyiséget isznak, és az év legnagyobb részében nincs gondjuk ajkaik állapotával.Sokaknak a rúzs használata napi rutin, az előírt munkahelyi megjelenés része, hogy úgynevezett „teljes sminkben” mutatkozzanak. Mivel a rúzsok többsége amúgy is szárít, fontos hogy legalább egy-két természetes trükkel rásegítsünk az ajkak regenerálódására.  

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet