Felkészültél az őszre?
felkészültél az őszre?

Felkészültél az őszre?



Az év egyik legnehezebb időszaka a nyár vége. Hamarosan búcsút kell mondanunk a kiülős, szabadban töltött estéknek, a sok-sok szabadtéri programnak, a nyaralásnak, a természetes vizekben úszásnak, a rengeteg nyári gyümölcsnek, a lenge nyári ruháknak, a kerti sütögetésnek.

Jön helyettük újra a sötétben kelés, a rövidülő nappalok, a feszes napirend, az eső, a szél, a nagykabát, a zimankó. Akármilyen forró is volt a nyár, a legtöbben azért bánjuk, hogy máris elszállt.

Ilyentájt azzal vidítom fel magam, hogy bánkódás helyett felkészülök az őszre: szőlőt, almát és körtét majszolok, és ha úgy tartja kedvem, arcpakolást, tonikot is készítek belőlük, és persze élvezem az őszibarackot, ameddig lehet, mert az íze és az illata mindig visszarepít a napsütésbe.

Lassan elpakolom a napkrémeket is, és jöhet az őszi bőrápolási rutin: mélytisztító, bőrtápláló arcpakolások és gazdagabb szépségolajak, testvajak.

Már alig várom, hogy a nyári szárazság után újra párásabb legyen a levegő, mert nagyon jót tesz az arcbőrnek, és bár fura és kényelmetlen újra cipőhöz szoktatni a lábam, az őszi erdőben tett sétákat nem cserélném el semmire. 

Te mit vársz a legjobban az őszben?



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet