Ezektől a dolgoktól azonnal megjön a kedved a karácsonyhoz!
ezektől a dolgoktól azonnal megjön a kedved a karácsonyhoz!

Ezektől a dolgoktól azonnal megjön a kedved a karácsonyhoz!



Hamarosan itt a karácsony. Te hogyan készülsz? Az alábbi tippekkel garantáltan adventi hangulatba kerülsz, és kellemes lelkesedéssel vetheted bele magadat az ünnepi időszakba!

Bevallom, a karácsony az egyik kedvenc időszakom, de tisztában vagyok vele, hogy az adventi hangulat nem köszönt be automatikusan az életedbe csak azért, mert a naptárban december van. Különösen, ha a munkahelyi év végi hajtás miatt nagy rajtad a teher, és kevés a szabadidőd.

Ebben szeretnék neked segíteni, mert hidd el, hogy elég néhány apró odafigyelés, hogy megteremtsd magad körül az ünnepi hangulatot. Ha pedig ez sikerült, vagyis derűsen és harmóniában várod a szentestét, akkor ez az öröm kihat majd a körülötted lévőkre is!

Karácsonyi filmözön

Nem tudom, te hogy vagy vele, de nálunk szinte már hagyománnyá vált, hogy karácsonyra készülődve mindig tematikus filmeket is nézünk! Van néhány örök darab, melyekkel még akkor is könnyen karácsonyi hangulatba tudom hozni magam, ha egyébként az időjárás alapján ez nem lenne könnyű. Ajánlom az Igazából szerelem, a Grincs, a Jégvarázs és a Holiday című filmeket.

 

Illóolajas habfürdő

Használd ki a hideg időt arra, hogy új rituáléba kezdj! Az egész napos jövés-menés után hazaérve egy gyors zuhany helyett engedj meg magadnak egy kényeztető forró fürdőt! Használd a Manna fürdőgolyókat, de akár azt is megteheted, hogy kedvenc Manna szappanodból lereszelsz egy keveset, és azt dobod a forró vízbe, majd az egészre néhány csepp 100%-os tisztaságú natúr illóolajjal teszed fel a koronát. Próbáld ki az édesnarancs illóolajat, egyből ünnepi hangulatba kerülsz.

Párologtatás

A fürdő mellett az illatok fognak a leginkább karácsonyi hangulatba hozni. Emlékszel arra az érzésre, amikor belépsz egy lakásba, és megérzed egy finom, fahéjas sütemény illatát, amit mindig az ünnepek alatt szoktatok csemegézni? Nem kell non-stop sütnöd ahhoz, hogy a te lakásod is ilyen nosztalgikus, hívogató karácsonyi hangulatot árasszon. Elég, ha a párologtatóba csepegtetsz néhányat a Manna Édesnarancs vagy illóolajból, a finom illat elárasztja majd az elég lakást.

Karácsonyi nagytakarítás

Ha igazán profi akarsz lenni, akkor ebben az időszakban a felmosó vizet is úgy készíted, hogy ecetes vízhez édesnarancs illóolajat cseppentesz.

Ruhák ünnepi illatban

A lakás illatához a ruhák is hozzájárulnak. A szokásos öblítő helyett cseppents pár csepp Manna 100%- os édesnarancs vagy bergamott illóolajat a mosógépbe, hogy ruháid is „karácsonyi” kezelést kapjanak. Meglátod, ezek az apróságok nagyban hozzájárulnak majd ahhoz, hogy ünnepi hangulatba kerülj.

Karácsony habkrémben

Mit szólnál ahhoz, ha az ünnepi készülődés közepette karácsonyi hangulatú habkrémmel kényeztetnéd magadat? A Manna sheavajas testápoló habkrém narancs-szegfűszeg illóolajjal nosztalgikus, régi karácsonyokat idéző, zamatos illatú. Vidd fel nyirkos bőrre, úgy még jobb hatást érhetsz el. A legjobb, hogy az édes, narancsos, varázslatosan finom sütiillatot kizárólag természetes, natúr összetevőkkel érjük el. Sheavaj, édesnarancs és szegfűszeg illóolaj került bele. Ebben a habkrémben benne van a karácsony „esszenciája”, imádni fogod.

Korcsolyázás

Ez egy olyan sport, amely szinte összekapcsolódik az ünnepi hangulattal. A jégpályák általában karácsonyi fényben úsznak, ráadásul a zenék is segítenek abban, hogy ünnepi hangulatba kerülj. Tökéletes családi vagy baráti program!

Síelés

Ha teheted, akkor ne várj 2019-ig a síeléssel, akár egyetlen hosszú hétvége a hegyekben megadja azt a karácsonyi hangulatot, amire vágysz. Forró tea, csodálatos hófödte csúcsok és a siklás élménye mind hozzájárul ahhoz, hogy közel érezd magadhoz az ünnepeket.

Olvasás

A karácsony a lelassulás és a töltekezés időszaka, mindezzel ajándékoz meg egy jó könyv, segítségével elmerülhetsz a történet adta másik világban és teljesen kikapcsolódhatsz. Ha pedig elvarázsolt az olvasmány, már meg is van a tökéletes karácsonyi ajándék!



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet