Egy spray, amitől hajad ragyogni fog
egy spray, amitől hajad ragyogni fog

Egy spray, amitől hajad ragyogni fog



A Manna-család egyik legújabb tagja szinte azonnal sztár lett. Az intenzív regeneráló, hajszerkezet-javító sprayt nyár elején vezettük be, de már most hatalmas rajongótábora van, nem véletlenül. Ezzel a Mannával olyan csillogóvá és selymessé varázsolhatod hajkoronádat, mint még soha!

Intenzív regeneráló, hajszerkezet-javító spray, ezt a nevet kapta a Manna új innovációja, mely büszkén állíthatom, hogy minden nő hajápolási rutinjának megkoronázását jelenti. Sokan kérdeztétek tőlem, hogy a rendszeres samponos-balzsamos ápolás mellett mivel kényeztethetnétek még a hajatokat, és mit tegyetek, hogy a „normál”-ból a „woow” kategóriába kerüljenek tincseitek!

Itt a Manna laboratóriumban pontosan erre kerestük a megoldást és már az elején tudtuk, hogy egy rendkívül gazdag összetételű, intenzív olajos táplálásra lesz szükség. A haj ugyanis rengeteg káros hatásnak van kitéve, a légszennyezettségtől kezdve a különböző hőhatásokig, az erős napfényről már nem is beszélve. Mindezeknek köszönhetően a haj fokozatosan szárazzá és töredezetté, fakóvá és törékennyé válhat. Ilyenkor a rendszeres sampon-balzsam kombinációt egy intenzív tápláló kezeléssel kell kiegészíteni, mely mélyen táplálja és regenerálja hajszálaidat.

Nézzük, mit tartalmaz és hogyan is kell használni a Manna legújabb hajápolóját!

A titok az alapanyagokban rejlik: a bársonyos ricinusolaj a haj legjobb barátja, egyfajta „életelixír” a hajhagymák számára. A spray másik sztár összetevője a selymesen ápoló argánolaj, melyet folyékony aranynak is neveznek, illetve a tápanyagokban gazdag csodálatos görögdinnyemag-olaj. A mesés illatról pedig a 100% tisztaságú rozmaring illóolaj gondoskodik, mely szintén első rangú hajápoló.

Ezeknek a 100%-ig natúr, természetes, vegyszermentes összetevőknek az egyedi kombinációja adja azt a lenyűgöző hatást, melyről a Manna-rajongók tömegei áradoznak. A „folyékony hajpakolásnak” is nevezett spray használatával a legelegánsabb fodrász szalonokhoz hasonló eredményt produkálhatsz. Hajad intenzíven fénylővé, csillogóbbá válik, akárcsak a filmsztároké, tapintása pedig lágyabb lesz. A haj szerkezete javul, hajszálaid regenerálódnak majd.

A legjobb, hogy a spray használata nagyon egyszerű és kényelmes! Használat előtt jól rázd fel, hogy az összetevők elkeveredjenek! Minimum negyedórával hajmosás előtt fújd be vele a hajadat, ügyelve arra, hogy a fejbőrödre és a hajvégekre is bőven jusson belőle. Alaposan masszírozd be, hogy mélyen beszívódjon. Száraz, de akár nedves hajra is alkalmazhatod, mind a kettőnek megvan az előnye. Miközben várakozol, tekerj köré egy törülközőt, így melegen tarthatod és segíted az értékes hatóanyagok felszívódását. Természetesen akár jóval hosszabb ideig is rajta tarthatod, mielőtt a szokásos módon hajat mosnál. Tapasztalni fogod, hogy a spray könnyen eloszlatható, és lemosni is nagyon egyszerű. A csodás, fényes, ápolt és puha hajtincseiden ráadásul még sokáig érezheted majd az enyhe, kellemes rozmaring illatot. Valódi luxus kényeztetés!

Végül hadd osszak meg veled egy kitűnő hajpakolás receptet:

Hozzávalók: 1 db érett avokádó, 2 teáskanál Manna Organikus szűz kókuszolaj és 3 evőkanál Manna Intenzív regeneráló, hajszerkezet-javító spray

Az avokádót hámozd meg, magját távolítsd el, majd villával törd pépessé. A krémes és tápanyagokban gazdag avokádó tökéletesen elegyedik majd a Manna kókuszolajjal és az Intenzív regeneráló, hajszerkezet javító sprayvel. Alaposan dolgozd össze őket, és ha esetleg túl száraznak találod, adj hozzá egy kis Manna virágvizet. Ezután nincs más hátra, mint felvinni hajad teljes hosszára. Tekerd be hajadat egy törülközőbe és hagyd rajta a gazdag olajos pakolást minimum 40 percig, hogy kifejthesse jótékony hatását, majd öblítsd le, és moss hajat a szokásos módon. Meglátod, hajad szinte feltöltődik majd, az eredmény pedig a szépségtől ragyogó hajzuhatag!

 

 



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet