Boldog, vegyszermentes új évet mindenkinek!
boldog, vegyszermentes új évet mindenkinek!

Boldog, vegyszermentes új évet mindenkinek!



Micsoda év volt!

Fantasztikus, mennyi jó dolog történt velünk 2015-ben, de még ennél is nagyobb öröm számunkra, hogy ilyen sokan csatlakoztatok hozzánk, és elkísértetek minket ezen az úton.

Köszönöm Neked is ezt a csodás évet, a megszámlálhatatlanul sok kedves és lelkes levelet, üzenetet, amit küldtetek nekünk. Szívből remélem, hogy Te is jobban érzed magad a bőrödben, mióta a vegyszermentességet választottad, és hogy Te is megtaláltad a számodra tökéletes natúr ápolást nyújtó Mannákat.

Köszönöm, hogy velünk ünnepelted az 5. születésnapunkat, és hogy együtt örülhettünk az év Manna újdonságainak.

Nem kevés volt belőlük, és büszkék vagyunk, hogy Ti is hozzánk hasonlóan lelkesedtetek értük: sok közülük rögvest a legnépszerűbb Mannák exkluzív klubjába került.
Hogy melyek voltak ezek?

Itt egy gyors lista, ha lemaradtál volna a hírekről:


    • 2015-ben először a gyerekekre gondoltunk: januárban került fel a Manna palettára a Habvarázs gyerekeknek készült folyékony szappan, és a szőlőmagolajjal gazdagított Tündérbogyó szappan, amelyek a legkisebbek érzékeny bőrét is gyengéden ápolják.

    • Februárban egy krémes finomság, a kakaóvajas Csokicsoda szappan volt a nagy újdonság.

    • A tavaszt egy virágillatú, új szappancsaláddal köszöntöttük: jázmin, szantál- és rózsa illattal is elvarázsolnak a  Manna Afrika sheavajas szappanok.


    • Nyár közepén fejest ugrottunk a frissítő habok közé: három különlegesen illatos szappant kapkodtatok el villámgyorsan: emlékszel a Görög citrusra, a Francia Mentára és a Spanyol Gerániumra?

  • A bombameglepetés októberben érkezett: egy egészen különleges Manna, a hosszú évek fáradozásai után elkészült flouridmentes Manna fogkrém fodormentával és zsályával, azután pedig elkezdtünk csomagolni, és sheavajba kevertük a tél illatát: megszületett a Téli álom.

Neked melyik lett az új kedvenced?


Várod már 2016 vadiúj Manna meglepetéseit? Mi már nagyon!

Hamarosan mindenre fény derül, addig is jó bulizást, kellemes pihenést, és búcsúztasd vidáman Te is az óévet!

FIGYELJ, FONTOS: Ha az elmúlt hónapokban meglepted magad Mannákkal, észrevehetted, hogy a csomagodba Kókusz malac meglepetéseket rejtett el: a kuponkód belépő az ajandek.manna.hu-ra, ahol garantált nyeremények várnak Rád az új évben! Ne felejts el bejelentkezni a játékba, már csak néhány napod maradt!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Rita
    • 2016-01-19 16:39

    Már nagyon várom az idei év újdonságait. Nekem a tavalyi mindképpen jó év volt,mert felfedeztem a Mannát és azóta el sem eresztem. Imádom mindegyiket.

    • Rita
    • 2016-01-19 16:39

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet