Ne pánikolj, még kerülhet Manna a fa alá!
ne pánikolj, még kerülhet manna a fa alá!

Ne pánikolj, még kerülhet Manna a fa alá!



Velem is megesett már, hogy az utolsó pillanatban jutott eszembe, hogy még valakinek ajándékkal kell készülnöm karácsonyra. Ilyenkor össze-vissza kapkod az ember, hová is nyúljon, mivel lephetné meg a váratlanul felbukkant ismerőst, rokont. Rendelni már nem lehet, mert nem lehetsz benne biztos, hogy megérkezik időben a csomag, óriási a tömeg mindenhol, tennivaló pedig akad bőven otthon is.

Ilyenkor jól jöhet egy-egy kézműves, otthon elkészíthető natúr kozmetikum recept, ezért is osztottam meg veled az elmúlt hetekben többet is a saját praktikáim közül.
Azonban ha nincsen már kedved, időd, vagy alapanyagod ilyesmivel készülni, még mindig tudok számodra jó hírrel szolgálni:

a Drogerie Markt (dm) országszerte több mint 250 üzletében 5 vegyszermentes ismerős vár rád.

A szenzációs ötös bármelyike tökéletes ajándék lehet a legkisebbektől a kamaszokon át a nagyszülőkig mindenkinek, akit gyengéd, vegyszermentes ápolással kényeztetnél, 0-tól 110 éves korig:


Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet