Ajándékot terem a Manna karácsonyfája!
 ajándékot terem a manna karácsonyfája!

Ajándékot terem a Manna karácsonyfája!



Miközben mi címkézünk, szalagot kötünk és csomagolunk, kis barátunk, Kókusz malac annyira türelmetlen, hogy éppen csak elsuhant felettünk a Mikulás szánja, már a karácsonyfát díszíti.

Nem is akármilyen díszekkel! Kókusz hétfő este arra kért, tegyük az idei karácsonyi készülődést még örömtelibbé: sok-sok ajándékkal lepjük meg a Mannásokat, mert megérdemlik, hogy vegyszermentes finomsággal kényeztessék magukat.

Fogtam hát a varázspálcám, és a fenyő minden díszét Manna ajándékokká változtattam.

Azt ajánlom, jól nézd meg a díszeket minden nap, mert december 8. és 15. között két Manna karácsonyfadísz Neked készült ajándékot rejt.

A Te nevedre szóló csillogó üveggömbök minden nap más és más meglepetéssel kápráztatnak el, Te is biztosan megtalálod majd közöttük a kedvenceidet.

Neked nincs más dolgod, mint hogy megtaláld a két karácsonyfadíszt, amelyen a Te neved áll, és kiválaszd, melyik ingyenes ajándékot teheti Kókusz malac a kosaradba.

Játssz Kókusszal, minden nap új meglepetések várnak!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet