3 tévhit a natúrkozmetikumokról
3 tévhit a natúrkozmetikumokról

3 tévhit a natúrkozmetikumokról



Sok kérdést kapok annak kapcsán, hogy miért érdemes Mannát vásárolni. Mitől jobb a Manna sheavaj a bioboltban kapható, tömbben árult vajnál, vagy hogy mennyivel tud többet a Manna Organikus Szűz kókuszolaj a gyakran vödrös kiszerelésben kapható olcsó, konyhai használatra készült darabnál.

Ha Te is azok közé tartozol, akik szeretik megnézni, miből készül az étel, akik nem elégszenek meg azzal, hogy megveszik a legolcsóbbnak tűnő kenyeret, tejet, felvágottat, akkor pontosan tudod, mekkora különbség van azonos néven nevezett termékek között.

  1. Olyanok, mint két tojás

A tyúktojásokat sem véletlenül osztályozzák és látják el pecsétekkel: még két tojás sem egyforma.

Így van ez azokkal az alapanyagokkal is, amelyekből a Mannák készülnek: lehet, hogy a felirat szerint ugyanazt rejti a két csomagolás, azonban a minőségük, az eredetük, a feldolgozási módjuk, a tisztaságuk közel sem azonos - hiába natúr, vagy akár organikus jelölésű mindkettő.

A Mannák minden egyes alapanyagának forrását magam kutattam fel. A legtökéletesebb sheavaj megtalálása különösen nehéz volt, de végül sikerrel jártam

Engem minden egyes beszállító meg kell győzzön arról, hogy csakis a legjobb, ellenőrzött és állandó minőséget kapom, és hogy az alapanyagok termelését és feldolgozását is etikus, környezetet kímélő eljárásokkal végzik, akármilyen távoli országról is legyen szó. A Mannák nem csupán vegyszer- és tartósítószermentesek, nem készülhetnek hidrogénezett olajokból, és egyetlen összetevőjüket sem tesztelhetik állatokon. Ebből nem engedek.

2.       Bárki tud készíteni otthon natúrkozmetikumot

Azt kell mondjam, hogy ez nem igaz. Sok mindent el lehet készíteni otthon, egy-két hozzávalóból, de messze nem mindent. Az, hogy valakit érdekel a természetes bőrápolás és olvasott ezt-azt, az messze nem elég. Ezért dolgozom együtt a legjobb szakemberekkel, mert a natúrkozmetikum készítés, más emberek egészsége nem játék.

Ahhoz, hogy valaki kozmetikumokat készítsen, és ezeket árusíthassa, rengeteg előírásnak kell megfelelni. Mintha csak egy étteremről, vagy patikáról lenne szó, hiszen mások testi épségéért felelős az ember. Akármilyen macerás is volt ez a folyamat, tudom, hogy ezek a szabályok a vásárló, azaz a Te egészségedet védik.

3.       Ugyanezt megvehetem máshol is

Ez is tévhit. A Mannák nem csak azért egyedülállóak, mert én magam ellenőrzöm az alapanyagok minőségét, vagy mert garantáltan kíméletes eljárásokkal készülnek.

A Mannákat rangos hazai és nemzetközi szervezetek által elismert minőségben, az összes termékét kizárólag természetes összetevőkből, tartósítószerektől és mesterséges adalékanyagoktól mentesen készítjük.



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Katalin
    • 2015-06-05 09:11

    Az otthoni natúrkozmetikum készítése sokszor drágább, mintha megvenném a Mannánál. Ráadásul az eredmény sem mindig tökéletes.

    • Katalin
    • 2015-06-05 09:11
  • avatar
    • Orsolya
    • 2015-06-02 10:07

    ezért is szeretjük annyian a Mannákat :-))

    • Orsolya
    • 2015-06-02 10:07

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet