Boggie:”A puritán egyszerűségnek lehet helye, ereje Bécsben”
boggie:”a puritán egyszerűségnek lehet helye, ereje bécsben”

Boggie:”A puritán egyszerűségnek lehet helye, ereje Bécsben”



Flashmob turné, próbák, interjúk. Szinte folyamatos mozgásban van, a nagy megmérettetésre készül testben és lélekben, mégis időt szakított arra, hogy villáminterjút adjon Nektek Boggie, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar résztvevője. 


A flashmob turné számos európai várost  érintett, de rengeteget voltál úton az Eurovízió előkészületei miatt is. Hogy bírod a tempót, hogyan tudod magad jó formában tartani? 

Sejtettem, hogy fárasztó időszak lesz, de erre nem voltam felkészülve! Rengeteg kötelezettség, interjúk, megbeszélések, sokszor úgy érzem, hogy pont a lényegre, a szakmai és a lelki felkészülésre nem marad igazán időm. Minden percet kihasználok, amit pihenésre tudok fordítani. Legutóbb két koncert között úgy töltődtem, hogy megnéztem az Oroszlánkirályt. Elvitt egy másik világba, kikapcsolt.

Van jól bevált módszered a stresszkezelésre? Hogyan lazítasz a nagy megmérettetés előtt?

Igyekszem minden negatív energiát távol tartani magamtól. Az egyik legtöbb erőt, a hozzám érkező levelekből merítem. Ki is alakult a csapaton belül egy szokás, időről-időre megosztjuk egymással a hozzánk érkező kis szeretetcsomagokat, hogy mindenki épülni tudjon, érezze, hogy miért csináljuk ezt az egészet.

Mindig makulátlan a bőröd, pedig a színpadon erősen sminkelnek. Mi a természetességed titka?

Elsősorban az, hogy a civil életben igyekszem minimálisra szorítani a sminket, ezt megtartom a színpadra.  És főként természetes kozmetikumokat használok.

Van olyan nehézség a bőröddel kapcsolatban, amire oda kell figyelned? Milyen megoldást találtál erre a kérdésre a hétköznapokban?

Januárban hosszabb időt külföldön töltöttem, és a sok nap, szél nagyon kiszárította a bőrömet. Erre a problémára jótékony hatással voltak a Manna szépségolajai, gyorsan visszanyerte eredeti állapotát a bőröm a verseny előtt.

Köztudott, hogy nagyon tudatos és letisztult személyiség vagy, úgy gondolkodásodban, mint a külsőd tekintetében. Vissza tudsz emlékezni, mi volt a fordulópont, - ha volt ilyen - amikor felismerted magadban az igényt arra, hogy minél természetesebben élj?

Azt hiszem nem volt bennem soha igény arra, hogy másként éljek. És nagyon szeretném ezt a világképemet és énképemet még nagyon sokáig megőrizni, függetlenül attól, hogy a szakmai életem hogyan alakul.

Mi a terved a nyárra? Mi az, ami esetleg már nagyon hiányzik, de az Eurovízió után mindenképpen időt szakítasz rá?

A nyár a koncertező előadók számára a főszezon, így Bécsből a koncert idény kellős közepébe fogok csöppenni, és amúgy azt hiszem ki is leszek éhezve erre a fajta zenélésre a sok kötelezettség után. De azért az biztos, hogy pár napot el fogok tölteni alvással, pihenéssel, nagy baráti, családi beszélgetésekkel, olyanokkal, amikor sehová nem kell rohanni.

Palkó, a kutyusod is elkísér Bécsbe?

Nagyon szeretném, ha így lenne…

Mivel mi, magyarok nem szavazhatunk a Te dalodra az Eurovízión, kíváncsiak lennék a véleményedre; van-e olyan előadó, aki nagyon pozitív benyomást tett rád a mezőnyből?

Nagyon őszinte leszek, még nem volt időm mindenkit megismerni, megnézni, és addig nem is emelnék ki senkit. Azt azért látom, hogy nagyon máshol vannak a többi produkcióban a hangsúlyok, mint nálunk. Pont ezért érzem azt, hogy ennek a puritán egyszerűségnek lehet helye, ereje Bécsben.



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet