Gyakori kérdések

Itt mindent megtalálsz!

-+

Fizetési feltételek

  A termékek mellett feltüntetett vételár minden esetben tartalmazza az általános forgalmi adót (áfát), melynek mértéke 27%. A megrendelt natúr kozmetikumok árát és a szállítási költséget kiegyenlítheted bankkártyás fizetéssel, illetve előre utalással vagy akár utánvéttel is.

  A vásárlási információról vásárlás után azonnal kapsz egy e-mailt, amelyben minden fontos infót megtalálsz. Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát, a szállítási díjat és a készpénz-kezelési díjat átvételkor, a futárnak kell kifizetned.
-+

Milyen fizetési módok közül választhatok?

  Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhatsz a rendelésed leadása előtt a pénztárban:

  Utánvétes vásárlás

  A termékek vételárát, a szállítási díjat és a készpénz-kezelési díjat átvételkor, a futárnak kell kifizetned, készpénzben.

   

  Bankkártyás vásárlás

  A pénztárból átirányítunk a CIB Bank oldalára, ott fizetheted ki a Mannáid. Sikertelen fizetés esetén a manna.hu-ra érkezel vissza, és választhatsz egy másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhatsz a bankkártyás fizetéssel. Bővebb információt itt kaphatsz a működéséről.

  Elfogadott bankkártyák:

   

  Előreutalásos vásárlás

  A fizetendő összeget előre át kell utalnod a CIB Banknál vezetett bankszámlánkra. Az előreutalás adminisztrációs költsége 500 Ft, ezért javasoljuk, hogy válaszd a díjmentes bankkártyás fizetési módot. Az utalásokat CIB-es (bankon belüli) utalás esetén - ha banki nyitvatartási időn belül indítod az utalásod - az utalás elküldése után azonnal látjuk. Más bankokból indított utalásod - ha banki nyitvatartási időn belül indítod - a következő munkanapon jelenik meg számlánkon.

-+

Hova küldhetem vissza a terméket?

  Kérlek, erre a címre küldd vissza a terméket:

  Manna Natúr Kozmetikum Európa Zrt.
  2310 Szigetszentmiklós, Áti-Sziget Ipari park 41


-+

100% garancia minden Mannára

  Biztosak vagyunk abban, hogy termékeinkkel elégedett leszel, ezért minden Mannára 100%-os pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.*

  Ha valamilyen okból mégsem lennél maradéktalanul elégedett a megrendelt Mannákkal, küldd vissza az *átvételtől *számított 30 napon belül a termék maradványait (legalább 30%-ot), *termékcsomagban vásárolt termékeknél maximum egy termék kibontása esetén, add meg 16 jegyű megrendelési azonosítód, vagy azt az e-mail címed, amiről a rendelést leadtad, illetve a számlaszámod, ahova visszautalhatjuk a pénzed, és a teljes vételárat megtérítjük (a visszaküldés postaköltségét nem).

  A kockázatot tehát átvállaljuk, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted a kizárólag természetes összetevőjű kozmetikumaink kényeztető hatásait.

  Fontos: Számviteli okok miatt

  - ha csomagot rendelsz (pl. megoldáscsomag, vagy karácsonyi ajándékcsomag), akkor a garanciát csak a teljes csomagra tudod érvényesíteni, a benne lévő termékekre egyesével nem, tekintettel arra, hogy a számládon is egy tételként szerepel a csomag.
  - a 3+1 akcióban részt vevő termékekre a 30 napos pénzvisszafizetési garanciád kizárólag abban az esetben él, ha mind a négy terméket visszaküldöd.
  - kuponokra, ajándékutalványokra a 30 napos pénzvisszafizetési garancia nem érvényes, de a vásárlástól 14 napig elállhatsz, amennyiben a kupon/ajándékutalvány használatát még nem kezdted meg.

  *Pénzvisszafizetési garanciát csak azokra a Mannákra vállalunk, melyeket közvetlenül a manna.hu-n vásároltál. Amennyiben máshol jutottál a termékeinkhez, úgy a garanciát nem érvényesítheted. Köszönjük a megértésed.
-+

Személyes átvétel Pick Pack pontokon

  A Pick-Pack pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick-Pack pont valamelyikére, ahol személyesen is átveheted az interneten megrendelt csomagod.

  Ha hétköznap 14:00 óráig leadtad rendelésed, a csomagod Budapesten az ettől számított második munkanapon, vidéken a harmadik munkanapon kapod meg. Viszont arra felhívjuk a figyelmed, hogy ha hétköznap 14:01 után adtad le rendelésed, csomagodat csak a következő munkanapon tudjuk útnak indítani a Pick-Pack depójába. Innen másnap reggel kézbesítik az általad kiválasztott átvételi pontra.

  Amikor Mannád megérkezik az átvevőhelyre, SMS és e-mail értesítést is kapsz a csomag érkezéséről. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt.

  A Pick-Pack szállítást kizárólag előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén választhatod, utánvétes fizetés esetén nem.

  Pick-Pack pontok:

  A Relay üzleteket a közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKK, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzleteket bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatod meg. Az OMV töltőállomások és Avanti benzinkutak az autósok számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

  Pontos nyitva tartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a Pick-Pack Boltkeresőjében találsz.

  Átvételi pontok megtekintéséhez kattints ide>>

-+

Ha olyan terméket választok, aminél látom az ingyenes kiszállítás jelölést, akkor a többi termék szállításáért fizetnem kell?

  Ha olyan terméket vásárolsz, aminél látod az ingyenes kiszállítás címkét, akkor a többi Manna szállításáért sem kell fizetned, azokat is díjtalanul szállítjuk ki Magyarország területén belül.

-+

Hogyan számoljam ki, melyik napon kapom meg a csomagom?

  Bármilyen fizetési módot (bankkártyás vagy előreutalásos) választasz, a Mannákat akkor indítjuk útnak, ha az összeg az adott napon 14 óráig megjelent számlánkon. A munkanapokon 14 óráig leadott és kifizetett rendelésedet a következő munkanapon, a pénteken 14 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendelésedet pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki.

  Az utánvétes vásárlás esetén is hasonló a helyzet: a munkanapokon 14 óráig leadott rendelésedet a következő munkanapon, a pénteken 14 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendelésedet pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki. Természetesen ebben az esetben akkor kell fizetned, amikor átveszed a Mannád.

  Az alábbi lehetőségekkel számolj belföldön:

  Futárral kéred a kiszállítást?

  • A csomagod a rendelést követő munkanapon megkapod, ha hétköznap 14:00 óráig véglegesíted és kifizeted a rendelésed. (Ez a bankkártyás fizetési opciót választó vásárlókra vonatkozik.)
  • Ha hétköznap 14:01 után adtad le és fizetted ki a rendelésed, a Mannádat csak a következő munkanapon tudjuk útnak indítani a futárszolgálat depójába. Innen pedig a következő nap reggel kézbesítik neked, tehát a rendeléstől számított második napon. (A bankkártyás fizetés választása esetén.)
  • A fentiek vonatkoznak azokra is, akik az utánvétes fizetési opciót választották, az ő esetükben a rendelés leadásának időpontja határozza meg, mikor indulhat el a csomag – értelemszerűen ők majd csak akkor fizetnek, amikor a futár házhoz szállította a megrendelt Mannát.
  • Ha vásárlásod során az előreutalást választottad, abban az estben az összeg bankszámlánkra érkezése után indul el a csomagod. Tehát ha 14:00 óráig a számlánkra érkezik a termékek ára és a szállítási költség, akkor még aznap eljuttatjuk a futárhoz, aki másnap kiszállítja neked.


  Érdemes arra figyelned, hogy ha banki napon déli 12:00-ig indítod az utalást, akkor az összeg általában még aznap megérkezik hozzánk. Ha Te is CIB bankos vagy, mint mi, akkor az utalásod azonnal beérkezik a számlánkra, ám ha más banknál vezeted a számlád, figyelembe kell venned a banki átutalás átfutási idejét. (Az utalásokat minden munkanap kezdetén reggel 8:00-kor és 14:00 órakor ellenőrizzük.)
   

  Pick-Pack ponton vennéd át a csomagod?

  Ha hétköznap 14:00 óráig leadtad rendelésed, a csomagod Budapesten az ettől számított második munkanapon, vidéken a harmadik munkanapon kapod meg. Viszont arra felhívjuk a figyelmed: ha hétköznap 14:01 után adtad le rendelésed, csomagodat csak a következő munkanapon tudjuk útnak indítani a Pick-Pack depójába. Innen másnap reggel kézbesítik az általad kiválasztott átvételi pontra.

  Amikor Mannád megérkezik az átvevőhelyre, SMS és e-mail értesítést is kapsz a csomag érkezéséről. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt.

  A Pick-Pack szállítást kizárólag előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén választhatod, utánvét esetén nem.

-+

Külföldön élek, innen is rendelhetek?

  Amennyiben nem Magyarországon élsz, vagy a munkád átmenetileg elszólított hazánkból, akkor is rendelhetsz Manna termékeket, hiszen Európa számos országába szállítunk! 

  Hogyan működik a rendelés, ha Magyarország határain túl kéred a kiszállítást?

  Nincs más dolgod, csak válogasd össze a Mannákat és a pénztár oldalon a kiszállítási cím menüpontban válaszd ki azt az országot, ahova a csomagod kéred, ekkor azt is látni fogod, mennyibe kerül a szállítás.

  Németországba és Ausztriába a www.mannaseife.de weboldalunkon tudsz rendelni.

  A Manna romániai webáruházát a www.mannasapun.ro címen találod.

  Ha Nagy-Britanniába rendelnél, keresd fel a www.mannasoap.uk oldalt.

  TIPP! Ha külföldre szeretnél rendelni, a részletes információkért és az országok listájáért keresd ügyfélszolgálatunkat!

  Fontos tudnod, hogy külföldi szállítási cím esetén nem érvényesíthető az ingyenes szállítás.

  Kattints ide, hogy megtudd milyen országokba szállítunk>>

-+

Hány órakor kézbesítik a csomagom?

  Ha futárral kéred a kiszállítást:

  A csomagot a futár az otthonodba vagy munkahelyedre kézbesíti, ezért érdemes olyan szállítási címet megadnod, ahol napközben elérhető vagy! Normál esetben a futár 8-17 óra között kézbesíti a csomagod, de van lehetőséged egyeztetni a futárszolgálattal – ha tudnak, segítenek.

  Szeretnénk, hogy gördülékenyen menjen az egyeztetés, ezért fontos tudnod, hogy nincs garantált délelőtti/délutáni, vagy konkrét időpontban kért kézbesítés. Akkor kérd a házhoz szállítást, ha biztos vagy benne hogy a megadott címen leszel. Ha nem tudod, épp hol leszel a kézbesítés napján, akkor inkább válassz más kézbesítési módot, például a Pick-Pack pontra történő szállítást, ahol a Neked megfelelő időpontban hozhatod el a megrendelt csomagod.

  Amennyiben Pick Pack Ponton szeretnéd átvenni a csomagod: 

  A csomag átvételi pontra történő érkezéséről SMS-t és e-mailt is kapsz. Ezután tudod átvenni a csomagod. Ha te nem tudsz elmenni érte, meghatalmazással más is át tudja venni.
-+

A futárszolgálat és a Pick-Pack pontok elérhetősége

  MPL futárszolgálat

  Szükség esetén az MPL futárszolgálat munkatársait hétköznaponként 8-17 óra között az alábbi telefonszámon: 36/1/767-8282
  Telefonálás előtt készítsd elő a csomagszámodat, úgy gyorsabban tudnak segíteni!

  GLS futárszolgálat

  Szükség esetén a GLS futárszolgálat munkatársait hétköznaponként 7-20 óra között az alábbi telefonszámon: +36/1/802-0265
  Telefonálás előtt készítsd elő a csomagszámodat, úgy gyorsabban tudnak segíteni! Fontos: bankkártyával nem tudod kifizetni az utánvétet a futárnál!

  A GLS futárszolgálat csomagkereső alkalmazásában könnyen nyomon követheted vegyszermentes Mannáid várható érkezését.


  A Pick-Pack pont ügyfélszolgálatát hétköznaponként 7-20 óra között ezen a számon érheted el: 06-1-881-2615

  Átvételi pontok megtekintéséhez kattints ide>>
-+

Mennyibe kerül a szállítás?

  A kiszállítási díjak alakulása magyarországi szállítási cím esetén, MPL futárral történő kiszállítás vagy Pick-Pack Ponton történő átvételkor:

  Bankkártyás fizetéssel.

  •         0 - 8999.- Ft-ig            1490.-Ft
  •  9000 - 14999.- Ft-ig          990.-Ft
  • 15000.- Ft felett                ingyenes

  GLS futárszolgálat esetén a fenti árak + 199.-Ft

  Utánvétes szállítás esetén  a fenti árak + 299.-Ft utánvétkezelési díj.

  Előreutalásos fizetési mód választásakor a fenti árakhoz + 500.- Ft adminisztrációs díjat számolunk fel.

-+

Egy vásárlásnál beválthatok több ajándékutalványt és/vagy kupont?

  Nem. Egy vásárlás alkalmával csak egyetlen ajándékutalványt, vagy egyetlen kupont használhatsz fel.
-+

Szemránckrémetek van?

-+

Pikkelysömörös bőrre mit próbáljak?

-+

Problémás, pattanásos bőrre mit próbáljak?

-+

Ekcémás a bőröm, mivel próbálkozzak?

  Figyelmedbe ajánlom a Gyengéd ápolás csomagot. A vegyszermentes kvartettet két bársonyosan kényeztető szappankülönlegesség, egy finomítatlan, organikus shea vaj és egy tégely illatmentes, natúr krémdeó alkotja.

-+

Zsíros a bőröm, mit használjak?

  Zsíros bőr ápolására próbáld ki az Arctisztító csomag zsíros bőrre Manna-válogatást, melyet kifejezetten problémás bőr ápolására állítottunk össze, 100%-­ban természetes alapanyagokból.

   

-+

Arcmosásra milyen szappant használjak?

-+

Hogyan használjam a fürdőgolyót?

  Ha szeretsz megmártózni egy kényeztető, ápoló, illatos fürdőben, akkor a Manna fürdőgolyók Neked valók, élvezd az aromás illatokat, relaxálj, és töltődj fel. :) Nemcsak bőröd, hanem lelked is meghálálja majd a törődést.

  A fürdőgolyóból egy alkalommal egy darabot dobj bele egy teli kád vízbe, mely pezsegni kezd és pár perc elteltével teljesen feloldódik a vízben.

-+

Száraz a bőröm, mit válasszak?

-+

Hogyan tudsz terméket pontokért beváltani?

-+

Hogyan lehetsz a Manna Club tagja?

  A Manna Club-tagsághoz 75 pont megszerzése szükséges. Amikor ezt eléred, bebocsátást nyersz abba a törzsvásárlói körbe, ahol kizárólag a tagok számára elérhető, exkluzív Mannákat, valamint egyéb, a természetes és aktív életmódhoz kötődő portékákat érhetsz el.
-+

Mi az a Manna Club törzsvásárlói rendszer?

  Szeretnénk Neked meghálálni, hogy hűséges és aktív Mannás vagy, ezért megalkottunk egy törzsvásárlói rendszert. Segítségével a legtöbbet tudod kihozni a felhalmozott kedvezményedből, és választási lehetőségeid is bővülnek.

  Kedvezményeddel többféleképpen is gazdálkodhatsz, hihetetlenül jó áron szerezheted meg a Mannákat, sőt, egyedi, csak Neked szóló ajánlatokkal is találkozhatsz!
-+

Hogyan működik a Manna Club törzsvásárlói rendszer?

   

   

  • Minden vásárlásod után pontokat kapsz. Vásárlásod végén a kosárban összegezve megtekintheted a pontjaid számát.
  • A Manna Club-tagsághoz 75 pont megszerzése szükséges. Amikor ezt eléred, bebocsátást nyersz abba a törzsvásárlói körbe, ahol kizárólag a tagok számára elérhető, exkluzív Mannákat, valamint egyéb, az egészséges és aktív életmódhoz kötődő portékákat érhetsz el.

   Manna Club-tagként bizonyos Mannákat az összegyűjtött pontjaidért cserébe jóval kedvezőbb áron, vagy akár (a Manna Club-pontbeváltással elérhető Mannák oldalon) az összegyűjtött pontjaidért cserébe tudod megvásárolni.

   

-+

Hogyan gyűjthetsz pontokat?

  • Megrendelt Mannáidnak megfelelően pontokat írunk jóvá. A Manna-webáruházban megtalálod, hogy az adott Manna megrendelésével mennyi pont üti a markodat.

   Töltsd ki a profilod adatait, hogy így még szuperebb, személyre szabott ajánlatokkal kedveskedhessünk Neked. Nekünk is hihetetlen öröm, ha meg tudunk lepni a szülinapodon! :)

   Légy aktív tagja a közösségnek! Amennyiben Mannát értékelsz, vagy hozzászólást írsz egy termékhez, blogcikkhez a webáruházban, aktivitásodat pontokkal jutalmazzuk!

   Nézegesd bátran a Mannákat, a termékoldalakon láthatod, mennyit is spórolhatsz a pontok beváltásával. (Vagy esetleg pontot szeretnél gyűjteni, és beváltani őket egy hatalmas kedvezményre? Ez a Te döntésed!)

   A „Kosár” gomb alatt meg tudod nézni, hogy mennyivel olcsóbban juthatsz egy Mannához, a "Mutasd a pont nélküli árat" szövegre kattintva:
  • Fontos! Amikor valamilyen árakció keretein belül, vagy a pontok felhasználásával vásárolsz olcsóbban Mannákat, akkor nem kapsz Manna Club-pontokat az akciós termék vásárlása után. Ne keseredj azonban el! Kérlek, figyeld a különleges ajánlatainkat, hiszen előfordulhat, hogy egy Mannáért akár dupla, vagy tripla pontot is kaphatsz!

   

   

   

   

-+

Mire ügyelj fokozottan?

  Oszd be pontjaidat, gazdálkodj velük ügyesen, így a legértékesebb, legkülönlegesebb Mannákat hihetetlen áron viheted haza! Amikor egy Mannát a kosaradba teszel, dönthetsz, hogy fel szeretnéd-e használni a meglévő pontjaidat. Ezt a beállítást a „Kosár” gomb alatt találod:


  A kedvezményesen vásárolt Mannák után nem tudunk pontokat adni. Bár legszívesebben mindenkit hihetetlen mennyiségű ajándékkal és kedvezménnyel halmoznánk el, mégis muszáj fenntartanunk a Mannák és a kiszolgálás kompromisszummentes minőségét.

  Hogy Neked a legjobb legyen, a rendszert úgy alakítottuk ki, hogy vásárláskor Te dönthesd el, mit szeretnél: spórolsz a pontokkal és később használod fel őket, vagy lecsapsz az azonnal elérhető kedvezményekre?


   

   

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet