Garanciával kapcsolatos kérdések

-+

Hova küldhetem vissza a terméket?

Kérlek, erre a címre küldd vissza a terméket:

Manna Natúr Kozmetikum Európa Zrt.
2310 Szigetszentmiklós, Áti-Sziget Ipari park 41


-+

100% garancia minden Mannára

Biztosak vagyunk abban, hogy termékeinkkel elégedett leszel, ezért minden Mannára 100%-os pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.*

Ha valamilyen okból mégsem lennél maradéktalanul elégedett a megrendelt Mannákkal, küldd vissza az *átvételtől *számított 30 napon belül a termék maradványait (legalább 30%-ot), *termékcsomagban vásárolt termékeknél maximum egy termék kibontása esetén, add meg 16 jegyű megrendelési azonosítód, vagy azt az e-mail címed, amiről a rendelést leadtad, illetve a számlaszámod, ahova visszautalhatjuk a pénzed, és a teljes vételárat megtérítjük (a visszaküldés postaköltségét nem).

A kockázatot tehát átvállaljuk, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted a kizárólag természetes összetevőjű kozmetikumaink kényeztető hatásait.

Fontos: Számviteli okok miatt

- ha csomagot rendelsz (pl. megoldáscsomag, vagy karácsonyi ajándékcsomag), akkor a garanciát csak a teljes csomagra tudod érvényesíteni, a benne lévő termékekre egyesével nem, tekintettel arra, hogy a számládon is egy tételként szerepel a csomag.
- a 3+1 akcióban részt vevő termékekre a 30 napos pénzvisszafizetési garanciád kizárólag abban az esetben él, ha mind a négy terméket visszaküldöd.
- kuponokra, ajándékutalványokra a 30 napos pénzvisszafizetési garancia nem érvényes, de a vásárlástól 14 napig elállhatsz, amennyiben a kupon/ajándékutalvány használatát még nem kezdted meg.

*Pénzvisszafizetési garanciát csak azokra a Mannákra vállalunk, melyeket közvetlenül a manna.hu-n vásároltál. Amennyiben máshol jutottál a termékeinkhez, úgy a garanciát nem érvényesítheted. Köszönjük a megértésed.

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet