Te vagy a hitünk forrása!
te vagy a hitünk forrása!

Te vagy a hitünk forrása!Sokan kérdezik, hogy honnan merítjük a hitet és erőt, amivel a Mannát ilyen szeretett márkává tettük. A válasz egyszerű: a hitünk forrása Te vagy!

Amikor az első néhány Mannával kiálltam Dunaharaszti piacára – mert bizony, így kezdődött – csak az volt a fejemben, hogy másoknak is segítsek felfedezni a vegyszermentes testápolás élményét.

A hozzád hasonló emberektől kapott pozitív visszajelzések és szeretet adott és ad hitet és erőt ma is a folytatáshoz. Az anya, aki hozzám hasonlóan megoldást keresett gyermeke kozmetikum allergiájára. A sok-sok köszönet a bőrápolási problémáikra megoldást találóktól. Az élmények, amit a Manna használók osztanak meg velünk nap, mint nap. Ez táplálja bennünk a hitet és erőt a nehézségek leküzdéséhez.

Például most is vizsgálja egy hatóság az egyik reklámunkat, ami nagyon megvisel, mert mindent elkövetünk, hogy betartsuk a szabályokat, megfelelünk a legszigorúbb nemzetközi vegán és natúr kozmetikai előírásoknak, méregdrága laboratóriumi kutatásokba kezdtünk, jogászok bújják a céget és a reklámjainkat. Bízom benne, hogy sikerül bizonyítani az igazunkat, de nagyon rossz érzés az ilyen.

Persze mint mindent, ezt is igyekszünk pozitívan felfogni. Még jobban igyekszünk és ez még jobbá teszi a Mannát. Nagyon köszönjük a tőletek kapott rengeteg szeretetet és erőt. Te vagy a hitünk forrása!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet