Tájékoztatás
tájékoztatás

Tájékoztatás



A Krémes arcradír olívamag-őrleménnyel” termék forgalmazása logisztikai problémák miatt átmenetileg szünetel. Korábban pontatlanul tájékoztattunk, hogy a csomagolás újrahasznosított óceáni hulladékot tartalmaz. A csomagolás valóban újrahasznosított hulladékból készült, de nem óceáni hulladékból. Igazán sajnáljuk a dolgot, és mindent megteszünk, hogy megoldjuk.

Ha csak az óceáni hulladék miatt vásároltad meg a terméket, visszafizetjük az árát és minden postaköltséget. Amennyiben szeretnél ezzel élni, kérlek, vedd fel a kapcsolatot munkatársunkkal az ugyfelszolgalat@mannaszappan.hu e-mail címen.

A termék hamarosan újra elérhető lesz óceáni hulladékot tartalmazó csomagolásban, mert ez volt az eredeti szándékunk, és elkötelezettek vagyunk az ügyért.

Elnézést a kellemetlenségért, és ha bármilyen kérdésed, észrevételed lenne, kérlek, írj az ugyfelszolgalat@mannaszappan.hu e-mail címre.

Köszönettel,

Varga-Darabos Andrea



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet