Szeptemberi Manna-újdonságok
szeptemberi manna-újdonságok

Szeptemberi Manna-újdonságok



Te is nehezen búcsúzol a nyártól? Már most visszasírod a hosszú nappalokat, a langyos, átbeszélgetett éjszakákat, a nyaralást, a gyümölcsözönt, az utazást? Bár még messze van, de más most borzongva gondolsz a sötétben kelésre, a szürke nappalokra, fogvacogtató hideg hetekre, hónapokra? Ne hagyd, hogy mindez elrontsa a kedved!

Régóta készülünk rá, hogy a bőrradírok után újabb Mannákat mutassunk be neked, és lassan eljön az ideje, hogy lerántsuk a leplet, és megismerd őket te is. Egyelőre csak annyit árulhatok el róluk, hogy tovább színesíthetik a már most is több mint százféle Mannát számláló Manna-palettát. Ahogyan minden Manna, ezek is kizárólag tökéletesen tiszta, ellenőrzött minőségű és vegyszermentes összetevőkből készülnek.

Figyeld a postaládád, a Manna Facebook oldalát, vagy töltsd le a Manna hírnököt, hogy az elsők között értesülhess a friss hírekről és Manna-újdonságokról.

Biztos vagyok benne, hogy az új Mannák is gyorsan a kedvenceiddé válnak!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet