3 szépségtipp éjszakára
3 szépségtipp éjszakára

3 szépségtipp éjszakára



Ki ne vágyna arra, hogy egy pihentető, mély alvás után másnap csodásan kipihenten, puha, ragyogó bőrrel, és egészségtől fénylő hajjal ébredjen? Az alvás önmagában szépít. Elegendő éjszakai pihenéssel eredményesen harcolhatsz a bőrhibák, a karikás szemek, és az idő előtti öregedés ellen.

Mai bejegyzésemben néhány tippet adok ahhoz is, hogyan fokozhatod tovább a hatást.

Cseréld le az ágyneműdet

Ha selyem párnahuzatod nincs is, amelyet szívből ajánlanak a szakemberek, mint a bőrödet és a hajadat legkevésbé gyötrő anyagot, egy-két trükkel így is tehetsz azért, hogy a bőröd éjszaka minél tökéletesebben tudjon regenerálódni az egész napos igénybevétel után. Akár száraz, vagy érzékeny a bőröd, akár pattanásokkal küzdesz, mindenképp érdemes hetente tiszta ágyneműt felhúznod. A párnahuzatodon megtapadó faggyú, zsír, elhalt hámsejtek és az izzadság igazi baktériumtanyává tehetik a párnahuzatod, és már az atkák miatt is érdemes rendszeresen tisztíttatnod magát a párnát is, amelyen az arcod éjjelente hosszú órákon át pihenteted. A kellemes álmokért megszórhatod esténként néhány fújásnyi virágvíz permettel is, a kedvenc illatod segít az esti ellazulásban. 

Éjszakai hajpakolás

Ha száraz, igénybevett a hajad és napközben nincs időd egy kókusz- argán, vagy édesmandula olajos hajpakolásra, éjszaka ezt is pótolhatod. Nincs más dolgod, mint a vizes hajadba, esetleg csak a hajvégeidbe masszírozni egy keveset az olajok egyikéből, és egy zuhanysapkával lefedned a fejed. Reggel mosd meg a kedvenc hajmosó szappanoddal, majd öblítsd le a szokásos egy-két evőkanál citromlével, vagy almaecettel kevert langyos vízzel.

Igénybevett kezek, lábfejek

Bőrpuhító csodafegyverként egy kellemes Manna bőrradírozás után a még vizes bőrödbe masszírozd be kedvenc Manna sheavajad. Ha irritált, érzékeny a bőröd, a radírozást hagyd el, csak a sheavajat kend rá – ezúttal használhatsz belőle többet is, mint szoktál. Ezután húzz a kézfejedre cérnakesztyűt, ha a lábfejed igényel extra törődést, akkor pedig tiszta pamutzoknit viselj éjszakára.

Szép álmokat!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet