Szépítő álmokat!
szépítő álmokat!

Szépítő álmokat!



Tudtad, hogy a bőröd, akárcsak a tested többi része, éjjel regenerálódik? A napi 7-8 óra alvás nem csupán kiegyensúlyozottabbá tesz, de a bőröd fiatalságát is segít megőrizni.

Reggelre a bőröd valóban kisimultabb és szebb, egészségesebb fényű.


Alvás közben javul a bőröd mikrokeringése, a sejtjeid pedig igyekeznek helyreállítani a napközben elszenvedett káros környezeti hatások következményeit. A mérgező gázok, a füst, a por, az UV-sugárzás, a durva vegyszerek mind-mind ártanak neki. Ezért is fontos, hogy éjjelre tisztítsd meg a bőröd, és segítsd természetes megújulási folyamatait.

Így csináld:

1. Az alapos esti arctisztítás talán a legfontosabb.

Ha sminkelsz, vattakorongra csepegtetett Organikus szűz kókuszolajjal igazán gyengéden eltávolíthatod a festékszemcséket a bőrödről. Ezután a bőrtípusodnak megfelelő arctisztító szappannal mosd le a felszínéről a szennyeződéseket.

2. Bőrradírozás

Ehhez a COCO sószappant ajánlom, amely apró kristályaival gyengéden masszírozza, közben tiszta kókuszolajjal és sheavajjal ápolja bőröd. Ha zsíros a bőröd, akkor is elegendő hetente kétszer radíroznod, különben könnyen előfordulhat, hogy még fokozottabb faggyútermeléssel reagál az irritációra.

Ha érzékeny, vagy száraz bőrű vagy, csak óvatosan, és ritkán radírozz. Válaszd inkább az agyagos szépítő arcpakolások egyikét, amelyekkel hetente egy-két alkalommal is felfrissítheted a bőröd.

3. Tonizálás

Nagyon jóleső érzés egy rózsa- vagy kamilla virágvizes vattával átsimítani az arcod, a nyakad, a dekoltázsod. A gyengéd virágillat ideális hangulatot teremt az esti lefekvéshez is. Zsírosabb bőrre a rózsás, érzékenyebb bőrre a kamillás virágvizet ajánlom neked.

4. Végül jöhetnek az olajok!

Olajat az olajosan fénylő bőrre? Elsőre mindenki fülének furcsán cseng, de még zsíros bőrre is használhatod például az argánolajat, vagy a sheavajat. Kombinált, normál és száraz, érzékeny bőrre pedig a Manna szépségolajok bármelyikét bevetheted. Ezek olyan 100%-ig természetes, tiszta, bevizsgált növényi olajok, amelyek gyorsan felszívódnak a bőrödbe és belülről táplálják, teszik rugalmassá.

A Manna szépségolajok olyan gazdagok természetes bőrápoló vitaminokban és nyomelemekben, hogy semmi szükség sincs arra, hogy további összetevőket adjunk hozzájuk. Egy-két csepp elegendő belőlük az egész arcodra.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Csenge
    • 2016-07-11 22:49

    Az alvás tényleg nagyon jót tesz a bőrrel. Általánosságban sokat alszom, viszont ha nem kipihenten megyek társaságban, rögötn észreveszi a környezetem. Amikor pedig kifejezetten kipihent vagyok, megjegyzik, hogy ragyog a bőröm :)

    • Csenge
    • 2016-07-11 22:49

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet