Öltöztesd az ősz pompázó színeibe otthonod
Öltöztesd az ősz pompázó színeibe otthonod

Öltöztesd az ősz pompázó színeibe otthonod



Az ősz a határtalan lehetőségek tárháza, tele színekkel, formákkal, termésekkel.

Ha otthonodba beviszed a természet kincseit és nap mint nap gyönyörködsz bennük, az segít abban, hogy ráhangolódj az évszakra és a lehető legboldogabban éld meg!

A gesztenyéből, dióból, vagy falevelekből számtalan új dolgot lehet kitalálni, a lehetőségeknek csak a fantáziád szab határt! Elkészítésük nemcsak kellemes, de közben teljesen kikapcsolódhatsz.

Őszi levélkoszorú:
Az egyik legegyszerűbb őszi dekorációk egyike, nincs másra szükséged, mint színes falevelekre és egy fonott koszorúalapra. Díszítsd tovább koszorúdat különféle őszi termésekkel, tobozzal és gesztenyével, és koronázd meg egy pasztellszínű szaténszalaggal!

Tökdíszek:
Én a teraszon helyeztem el egy ilyen kompozíciót, és este mécsesekkel teszem még hangulatosabbá! Helyezz a lakás különböző pontjaira, vagy a bejárati ajtó mellé apróbb és nagyobbacska tököket egy kupacba, fess rájuk őszi levélmintákat vagy vedd körbe őket szép ágakkal, amelyeket őszi sétáidon gyűjtöttél! Használhatsz dísztököket és sütőtököt egyaránt, amelyeket később aztán akár meg is süthetsz.

Asztaldísz termésekből:
Ősszel a legstílusosabb, ha az étkező asztalt vagy konyhapultot öltözteted díszbe! Gyűjts gesztenyét, makkot és mogyorót, és törölgesd őket fényesre! Nagyon mutatós tud lenni, ha egy hosszú üvegvázát vagy kristály süteményestálat megtöltesz velük, majd egy arany, narancs vagy barna színű szalaggal átkötöd. Igazi dísze lesz az őszi terített asztalnak!

Gyümölcstál:
Ha nincs időd a fentiekre, vagy pár pillanat alatt szeretnél hangulatos dekorációt varázsolni egy őszi vacsorához, rendezd el szép kompozícióba a legzamatosabb őszi gyümölcsöket! Végy egy gyümölcstálat, és halmozz rá szőlőt, almát és körtét! Az érett, színpompás viaszos gyümölcsök már önmagukban is gyönyörűek, szórj melléjük szép leveleket vagy tobozokat!



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Andrea
    • 2017-10-09 08:11

    Köszönöm az inspirációt! Pénteken munkából hazafelé, rábukkantam egy csodaszép színes levélre. Hétvégén vettem néhány dísztököt, szedtem pár szem vadgesztenyét. Egy talpas üvegtálban elrendezgettem őket. Ő most a nappalim dísze :-)

    • Andrea
    • 2017-10-09 08:11

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet