Natúr hajápolás laboratóriumilag tesztelt Mannákkal!
natúr hajápolás laboratóriumilag tesztelt mannákkal!

Natúr hajápolás laboratóriumilag tesztelt Mannákkal!



A hajápolás az egyik kedven témám. Miért? Mert azt mondják, a haj az egészségünk tükre.

Elárulom, milyen Mannákat használj a gyönyörű hajkoronáért! Hajunk állagán látszik meg először, ha valamiben hiányt szenvedünk, például vitaminokban, vagy túl kevés vizet fogyasztunk, illetve száraz vagy szennyezett levegőn vagyunk. Természetesen a fizikai dolgokon túl lelkiállapotunk, sőt, egész testünk általános egészségi állapota is meglátszik tincseinken. Éppen ezért tartom nagyon fontosnak a hajápolást. Ha belegondolsz, nem véletlenül mondják azt, hogy a haj a fej „koronája”. Ha valaki rád néz, frizurádat veszi észre szinte először, nem mindegy tehát, hogy mivel és hogyan ápolod. Rengeteget tud dobni megjelenéseden, ha rátalálsz a megfelelő sampon-balzsam kombinációra. Ebben szeretnék neked segíteni!

Kezdjük azon, hogy beazonosítjuk, milyen típusba tartozik a hajad.

Ha normál, száraz, fénytelen és töredezésre hajlamos, akkor a Manna normál vagy száraz hajra megalkotott sampont és balzsamot ajánlom neked. A természet legjavát tettük bele: déligyümölcsöket és rózsaszín lótusz illóolajat.

A száraz, sprőd, durva tapintású hajadat selymessé és fényessé varázsolja, hajkoronád puha és ápolt lesz. Természetesen nem elégedtünk meg rajongóink visszajelzéseivel, az eredményeket független, nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumba is elküldtük. Az eredmények igazolták azt, ami a normál és száraz hajra való samponoknál a legfontosabb: hogy nem szárít, és hidratált érzést nyújt, mindeközben pedig kíméletesen, mégis alaposan tisztítja a fejbőröd és hajad. Ráadásul dús habjának köszönhetően a hajmosás valódi élménnyé válik, fenséges rózsaszín lótusz illatát pedig még sokáig élvezheted.

Ha száraz a hajad, hajmosás után mindenképpen használj balzsamot is, ezzel adod meg az igazi kényeztetést tincseidnek, és tartósabbá teheted az ápoló hatást is. A Manna normál és száraz hajra készült balzsamába rögtön bele fogsz szeretni: bizonyítottan puhábbak és selymesebbek lesznek fürtjeid, a benne található olajok pedig táplálják a hajad és a fejbőröd. Egy balzsamnál nagyon fontos, hogy ne nehezítse el a hajat, a Mannánál ez garantált, és használata is egyszerű, mert könnyen felvihető és kiöblíthető. Hajad álomszép és fényes lesz, a változást mindenki észreveszi majd, csak győzd begyűjteni a bókokat!

Ha viszont fokozott faggyútermelésre hajlamos a fejbőröd, folyamatosan zsíros és korpás, akkor a Manna speciálisan erre a hajtípusra kifejlesztett samponjára van szükséged. Fontos tudnod, hogy a zsíros-korpás hajnak különösen fontos a természetes, natúr ápolás. Ez a sampon gyengéden, mégis hatékonyan tisztít, miközben puhává, selymessé és fényessé varázsolja tincseidet. És ami a korpásodás és a zsírosodás szempontjából a legfontosabb, hogy helyreállítja a fejbőröd természetes egyensúlyát. Tudom, hogy akinek zsíros a haja, hajlamos túl sokat használni a samponból, hogy biztosan teljesen tiszta legyen. Jó hír, hogy a Manna esetében már egy kevés is elég belőle, így sokáig kitart, és a fodormenta illóolajnak köszönhetően megadja azt a hűsítő érzést, ami olyan kellemes és felszabadító. A sampon használata után nem kell kellemetlen szárazságtól tartanod, nem szárítja ki a hajad és a fejbőröd, sőt, kifejezetten hidratált érzést nyújt.

Sokaktól hallom, hogy félnek a zsíros hajukra hajmosás után balzsamot tenni, mert attól tartanak, hogy elvész a sampon tisztító hatása és az újabb „réteg” csak fokozza a zsírosodást. A Manna zsíros és korpás hajra kifejlesztett balzsamnál nem kell ettől tartanod: kutatások bizonyítják, hogy nem nehezíti el a hajad, sőt, kevésbé zsírosodik majd, miközben a benne található olajok táplálják a hajad és a fejbőröd. A balzsammal tovább érezheted a samponnál már megszokott hűsítő hatást, és attól sem kell félned, hogy benne marad, mert könnyen kiöblíthető. Biztos vagyok benne, hogy ha tartósan használod, mások is észre fogják venni, hogy hajad fényes és puha lett!

Végezetül szeretnék egy tippet adni, mely bármely hajtípusra tökéletesen alkalmazható: törülközőnedves hajadon oszlass el egy kevés Manna argán szépségolajat, különös tekintettel a hajvégekre. Ezzel megkoronázod a sampon és a balzsam hatását, és még gyönyörűbbé varázsolod hajkoronádat.

Kellemes Manna hajfürdőt kívánok Neked!



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet