Mindent a kakaóvajról!
mindent a kakaóvajról!

Mindent a kakaóvajról!Tudtad, hogy a kakaóvajat 3500 évvel ezelőtt a maják „az istenek eledelének” tartották?

Nem csoda, hiszen ez a kakaóbabból kinyert mennyei illatú, magas zsírtartalmú tiszta vaj valóban csodálatos hatással van a szervezetre.

Nézzük, milyen is ez a Ghánából származó kellemes ápoló az érzékeknek? A kakaóvaj sárgás vagy krémszínű zsír, amely szobahőmérsékleten szilárd, testhőmérsékleten azonban folyékonnyá válik, és könnyen a bőrbe masszírozható.

Olvadáskor apró kis gömböcskék jelenhetnek meg a felszínén, de ne aggódj, ez teljesen természetes, és nem befolyásolja a kakaóvajad minőségét és jótékony hatásait! Ha úgy látod, hogy a tégelyben az olvadás hatására kicsit dimbes-dombossá, egyenetlenné vált a vaj felszíne, melegítsd fel annyira, hogy folyékonnyá váljon, majd tedd hűtőbe, és felülete pár óra múlva ismét sima lesz!

Kakaóvajad szépségénél már csak a bőrödé lesz látványosabb! Tested szinte minden egyes négyzetcentiméterét ápolhatod vele: arcodra, ajkaidra, testápoló helyett, a kezedre és könyöködre, a sarkadra és lábfejedre – vagyis tetőtől talpig! :). Lassan szívódik fel, így hatása sokáig kitart. Szuper alapkrém, melybe akár más Manna natúr vajakat és szépségolajokat is keverhetsz!

Jó hír, hogy a kakaóvajat gyermeked is szívesen fogadja, finom, csokoládéra emlékeztető illata miatt. Ápold vele arcocskáját és kezeit a hideg, szeles őszi napokon! Te mire használod a kakaóvajat? Írd meg nekem! :)

 

 

 

 

 Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

 • avatar

  Meg is lehetne enni vagy édesség készítésére is használni, amit forgalmaztok?

  • Katalin
  • 2017-10-21 19:28
  • avatar

   Igen, meg is lehet enni a Manna kakaóvajat, sütemény készítéshez, vagy csak natúr fogyasztva.:)

   • Varga-Darabos Andrea
   • 2017-10-22 18:59

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet