Reszkessetek, ráncok: itt az első Manna arcelixír!
reszkessetek, ráncok: itt az első manna arcelixír!

Reszkessetek, ráncok: itt az első Manna arcelixír!



Ritkán írok magamról, de most meg szeretném osztani veled az örömöm: teljesült egy régóta dédelgetett vágyam! Végre megszületett a Manna Luxus arcelixír!


Évekig kísérleteztem, éjjel-nappal dolgoztam rajta, teszteltem a formulát. Tizenhét tesztváltozat készült az évek során az arcelixírből, és mindvégig a maximumra törekedtem. Már az első receptek is nagyon népszerűek voltak, pozitív visszajelzéseket kaptam. De maximalistaként nem értem be a tökéletesnél kevesebbel, hogy te most is a legeslegjobbat kaphasd a Mannától. Végül megszületett a tizennyolcadik, a Luxus arcelixír, amiben - mint minden Mannában - benne van szívem-lelkem és a Manna tudásának, tapasztalatának színe java.

Elárulom, mitől olyan különleges a Luxus arcelixír!


Ez az arcápoló újdonság annyira különleges és egyedi, hogy egyetlen korábbi Mannához sem hasonlítható.

A hatásait egy független, nemzetközileg elismert kutatólaboratórium is alátámasztotta*: a tesztek alapján bátran állíthatom, hogy a Luxus arcelixír csökkenti a ráncokat, hidratáló érzést nyújt, javítja a bőr feszességét, rugalmasabbá, simábbá válik tőle az arcbőröd.

Természetes összetevők, köztük hatféle szépségolaj nászából született, került bele sárgabarack, gránátalma, csipkebogyó, vörös- és kékáfonya magjából sajtolt olaj, illetve sáfrányos szeklice olaj. Arcápoló szérumod tartalmaz E-vitamint, sőt tengeri hínár és alga kivonatot is. Fenséges illatáról az édesen fűszeres római kamilla illóolaj gondoskodik.

Exkluzív Mannához luxus csomagolás is dukál, ezért az arcelixírt szemet gyönyörködtető, rózsaszín üvegcsébe töltöttük, melyen bájos virágfüzérek tekergőznek. Vedd a kezedbe, gyönyörködj elegáns és letisztult formájában! Ráadásul praktikus pipettás kupakot kapott, így gyerekjáték lesz számodra a használata.

Próbáld ki bátran!

Kényeztesd vele az arcbőröd, biztos vagyok benne, hogy imádni fogod! Az értékes Manna arcelixírt 2017.09.28-ig bevezető áron éred el, 7990 Ft helyett 6790 Ft-ért lehet a tied, dobd a kosaradba a Luxus arcelixírt!


*Független, nemzetközileg elismert vizsgáló laboratórium által 25 nő (26-65 éves) bevonásával elvégzett, négy héten keresztül (napi egyszeri használat mellett) tartó kutatásának műszeres mérési adatai alapján

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Károlyné
    • 2017-09-28 19:35

    Sziasztok, kedden megrendeltem, ma már meg is kaptam a legújabb "csodát", a luxus arcelixírt, köszönet érte. Már alig várom a holnap reggelt, hogy kipróbáljam. Régóta használom termékeiteket, szeretnék egy pár gondolatot megosztani veletek. A szappanokkal kezdtem, ami meggyógyította a minden évben ősztől-tavaszig tartó időszakban véresre repedezett kezem. A krémdeo szintén kedvenc, sőt, tavaly óta a párom is használja /jó sokáig tartott, míg rá tudtam beszélni,mert férfiember létére úgy gondolta, hogy ez sokkal macerásabb, mint a golyós/ de végre rájött, hogy ez a legjobb! Rendkívül érzékeny a dezodorokra, bármit is használt, kiütéses lett egy idő után mindegyiktől, függetlenül attól, hogy natúr, "mindenmentes" dolgokat használt. Aztán a citrom-fahéj illatú bőrradír! Én eddig azt gondoltam, hogy a nagyon száraz bőröm még radírozzam is?! /A radírról egy smirgli szerrű valami jelent meg előttem/. Egyszerűen imádja a bőröm, és én is "csempészek" az arcomra belőle.Ja, és a fekete fogkrém! Szuper! Vettem egy piros-fekete fogkefét is hozzá, sajnos sárga-feketét nem kaptam, nagyon jól mutatnak együtt. Remélem az elixír is beválik majd, mint minden eddig Tőletek vásárolt termék. Persze volt még más is, de ezek a kedvencek kedvencei.
    Köszönöm, hogy vagytok, és dolgoztok értem-értünk!
    üdv.:
    Veresné Ildi

    • Károlyné
    • 2017-09-28 19:35
    • avatar
      • Varga-Darabos Andrea
      • 2017-09-28 20:27

      Kedves Ildi, nagyon köszönöm a beszámolód, sokat jelent nekünk az elégedettséged.:)

      • Varga-Darabos Andrea
      • 2017-09-28 20:27

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet