Milyen nő lesz lányodból, milyen férfi lesz fiadból?

milyen nő lesz lányodból, milyen férfi lesz fiadból?

Milyen nő lesz lányodból, milyen férfi lesz fiadból?

Ha Mannaszappant használsz vagy a blogunkat olvasod, akkor valószínűleg tudatos ember vagy, aki a legjobbat akarja a szeretteinek. Egyetértünk? 

 

Amennyiben emellett már gyakorló szülőként is próbálod megállni a helyed, akkor biztosan igyekszel e téren is tudatosan terelgetni a gyermeke(i)det. A gyermeknevelés csodálatos dolog, de néha bizony vannak olyan témák, amiket sokan nehezen kezelünk,  ilyen például a szexualitás is. Van aki könnyedén tud erről beszélgetni a csemetéjével, és van, aki nagyon nehezen. De egyben gondolom egyetértünk. Ezt a témát nem lehet csak úgy „kihagyni”, ezzel foglalkozni kell. Hiszen gyermeked jövőbeni boldog párkapcsolata múlik ezen.

Szeretnék Neked segíteni, mert őszintén hiszem, hogy minden szülő számára hasznos lesz a következő ajándék,  kérlek olvass tovább!

Te is elgondolkodtál már azon, hogy Milyen nő lesz lányodból, milyen férfi lesz fiadból?” 

Ha szeretsz tájékozódni ebben a témakörben is, akkor biztosan találkoztál már gyerekneveléssel kapcsolatos könyvekkel, és könnyen elképzelhető, hogy F. Várkonyi Zsuzsa neve már ismerős a számodra.

Ha a válaszod igen, akkor fogadd szeretettel ajándékunkat, és töltsd le a megbecsült pszichológus új könyvének első fejezetét, amiben tabu témáknak számító szexuális kérdésekkel foglalkozik. Amennyiben még nem ismered a szerzőt, akkor most betekinthetsz F. Várkonyi Zsuzsa művébe.

A szerző - aki több sikeres párkapcsolati és gyermeknevelési könyvet jegyez -, egyáltalán nem hagyományos értelemben vett felvilágosító művel, sokkal inkább „bibliával” ajándékozza meg azokat, akik jól tudják, hogy gyermekeik boldogsága nagyban függ a neveléstől és a korai hatásoktól, valamint fontosnak tartják a tudatos nevelést már az első pillanattól fogva.

Ezért is szeretnélek megajándékozni Téged a könyv első fejezetével, ráadásul most bónuszként az alábbi témakörben is választ kaphatsz kérdéseidre:

  • Büntesd-e, és ha igen mikor büntesd a gyermekedet?
  • Hogyan kezeld a verekedést?

Használd ki az alkalmat, és töltsd le most ingyenesen a könyv első fejezetét és a bónuszokat innen! ››



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • mese a mindentudó rozmaringról – érdekel?

    Mese a mindentudó rozmaringról – érdekel?

    Mese a mindentudó rozmaringról – érdekel?Neked mi jut eszedbe elsőre a rozmaringról? Az illata? Apró, hegyes levélkéi? Egy ínycsiklandó ételfotó, amint báránysült mellett mosolyog?Annyira sokoldalú növényről van szó, hogy a fentiek nemcsak igazak, de még ennél is több területen alkalmazzák. 

    Megnézem
  • fontos folsav – de még mennyire!

    Fontos folsav – de még mennyire!

    Fontos folsav – de még mennyire!Tudtad, hogy a folsav a B-vitaminok egyike mennyire nélkülözhetetlen? Olyannyira, hogy hiányában sok súlyos tünet, vagy akár betegség jelentkezhet. A folsav elsősorban a sejtek növekedéséért, valamint a megfelelő sejtosztódásért felel. Nemcsak fizikai, hanem mentális jólétünk is függ ettől: nem bizonyított tény, de az utóbbi időben sok tanulmány jelent meg arról, hogy a folsavhiány akár depresszióhoz is vezethet.A terhesség alatt a megfelelő folsav-bevitellel több súlyos magzati fejlődési rendellenesség kockázata mérsékelhetőHa elég folsavhoz jut a testünk, akkor biztosítva vannak olyan szükséges funkciók, mint például a sejtek regenerálódása, a vörösvérsejtek előállítása, ezáltal pedig a vérszegénység elkerülése. Ismert tény, hogy megfelelő folsav bevitellel megelőzhetők olyan súlyos betegségek, mint az Alzheimer-kór, vagy akár a rák néhány fajtája. Ennyi rémisztő hír után a pozitív dolog, hogy szerencsére folsav rengeteg finom és ízletes zöldségben, élelmiszerben megtalálható.

    Megnézem
  • natúr eperlekvár recept

    Natúr eperlekvár recept

    Natúr eperlekvár receptEgyetértesz abban, hogy az eper nemcsak az egyik legfinomabb, legszebb, legegészségesebb, de legsokoldalúbban is felhasználható gyümölcs? Mi imádjuk, és Te? Az epret nem lehet szó nélkül hagyni, tavaly már írtuk a blogon, hogy a piros bogyó többek közt:

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet