Milyen Manna Karácsonyi csomagokat találtunk ki Neked?

milyen manna karácsonyi csomagokat találtunk ki neked?

Hogyan spórolhatsz  a Mannaszappan Facebookon szervezett Manna Adventi játékán megszerzett nyereménykuponoddal! 

(A kupon beváltásához a lap alján találsz videós segítséget)

Neked is eleged van a csöpögős, csicsás karácsonyi felhajtásból? Te is úgy érzed, egy csomó fölösleges dolgot akarnak eladni ilyenkor az embernek? Nem akarsz személytelen, semmitmondó és egyben méregdrága ajándékokat venni?

Szeretnél igazán örömöt szerezni?

Ha a válaszod igen, akkor segítünk! 

 

Ajándékozz prémium minőségű, különleges, személyre szóló Manna finomságokat azoknak, akik a legfontosabbak Neked, legyen szó pihe-puha bőrű kisbabáról, érzékeny bőrű férjről, kényeztetésre vágyó barátnőről, vagy egy kedves kollegádról, akinek szeretnél valami szépet adni! Sőt, ha Te magad vágysz egy kis szívmelengető luxusra, lepd meg Magad!

Idén szeretnénk Neked könnyebbé, gyorsabbá, és mindenekelőtt különlegessé tenni az ünnepeket. Ezen kívül arra is gondoltunk, hogy értékelni fogod a natúr, környezetbarát ajándékokat.

Ugye így van?

Magunkból indultunk ki, ezért még arra is figyeltünk, hogy személyes ajándékokat kínáljunk Neked – így találtuk ki a Manna 5 karácsonyi csomagját, melyeket egytől egyig különleges, exkluzív dobozba tettünk Neked. Ebből most négyet megismerhetsz.

10+1 ok, amiért Manna karácsonyi csomagot adj ajándékba!

  1. Egyedi, különleges, exkluzív
  2. Egészséges, natúr, és 100%-ban vegyszermentes kozmetikumokat adsz, tehát vigyázol is azokra, akik fontosak Neked
  3. Igazi téli finomságokat válogattunk össze Neked
  4. Kézműves hazai terméket adhatsz csicsás tömegtermékek helyett
  5. Gyönyörű díszdobozban adhatod át karácsonykor a meglepetést 
  6. A csomagolás környezetbarát és nem kell csomagolópapírt sem használnod, mert a Manna karácsonyi ajándékcsomagokat úgy kapod meg, hogy egyenesen a karácsonyfa alá teheted
  7. Személyre szóló ajándékkártyát is kapsz a csomaghoz, amit Te tudsz aláírni
  8. Annak, akit szeretsz, mi is adunk ajándékot: januári rendelése mellé egy 15 ml-es Narancs és ylang-ylang illatú sheavajat kaphat 1290 Ft értékbe, ha január 31-ig rendel a webáruházból
  9. A kreatív ajándékkal Te magad is kreatív ajándékozóvá válsz
  10. Biztosan örülni fog a megajándékozottad :)

+ 1

Most nemcsak előre csomagolt kész ajándékokat kapsz, hanem akár 25%-ot is megspórolhatsz! Az akció 2012. december 9-e és 2012. december 10-e között tart. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy érvényesítsd a Facebook nyereménykuponod.

 

Milyen Manna Karácsonyi csomagokat találtunk ki Neked? 

 

Tündéri Karácsony Ajándékcsomag

Kiknek ajándékozd?

Nőies nőknek, akik szeretik a luxus kényeztetést és a finom illatokat. Képzelj egy tálat vagy kosarat, ami telis-tele van mangóval, naranccsal, csokival, és mellé kapsz egy gyönyörű csokor virágot is! Jól hangzik, ugye? Ezért találtuk ki a Tündéri Karácsony csomagot.

 

A csomag tartalma:

Mangóvaj 15 ml, Virágszirom szappan 90 g, Tündérkert szappan 45 g, Narancsos sárgarépa szappan 45 g, COCO jeges csokis szappan 45 g

Eredeti ár: 5305 Ft
Akciós ár a nyereménykupon beváltása esetén: bármely karácsonyi ajándékcsomag megvásárlása esetén, ha egy csomagot viszel haza -10%. Amennyiben legalább három darab tetszőlegesen kiválasztott karácsonyi ajándékcsomagot viszel haza, a kedvezményed -25%.

Csapj le a Tüdéri Karácsony Ajándékcsomra, klikk ide most ››


Baba Karácsony Ajándékcsomag

Kiknek ajándékozd?

Érzékeny bőrű kisbabáknak, kisgyerekeknek – ha túl kicsi a megajándékozottad, a szüleik biztosan értékelni fogják! A csomagba olyan Mannák kerültek, amelyek a legkíméletesebbek még a legfinomabb bőrhöz is. Egy apróság sem marad kisebesedett bőrrel!

 

A csomag tartalma:

Extra szűz olívaolajos szappan 90 g, Aloe vera citromfű szappan 45 g, Mézes kecsketejes szappan 45 g, Organikus Ghánai sheavaj 15 ml

Eredeti ár: 5027.-Ft
Akciós ár: 3175.-Ft + INGYENES kiszállítás

Csapj le a Baba Karácsony Ajándékcsomagra, klikk ide most ›› 

 

Tőlem - Neked csomag

Kiknek ajándékozd?

Bárkinek, akinek szeretnél örömet szerezni és meglepni. Téli hangulatok és isteni ízek ihlették a csomagot, olyan, mintha mézből, tejből, dióból, csokiból sütnél egy ünnepi kalácsot. Csak ez most még annál is sokkal jobb, aki kapja, biztosan imádni fogja.

 

A csomag tartalma:

Makadámia vaj 15 ml, Mézes kecsketejes szappan 90 g, COCO Jeges csoki szappan 45 g, Narancsos sárgarépa szappan 45 g, COCO teafás szappan 45 g

Eredeti ár: 5027.-Ft
Akciós ár a nyereménykupon beváltása esetén: bármely karácsonyi ajándékcsomag megvásárlása esetén, ha egy csomagot viszel haza -10%. Amennyiben legalább három darab tetszőlegesen kiválasztott karácsonyi ajándékcsomagot viszel haza, a kedvezményed -25%.

Csapj le a Tőlem-Neked Ajándékcsomagra, klikk ide most ››

 

Karácsonyi Kincsek Ajándékcsomag

Kiknek add?

Valakinek, aki tényleg fontos Neked, és szeretnél a kedvében járni. Ebbe a csomagba beletettünk mindent, ami egy igazán gazdag karácsonyhoz dukál. Add ezt a kényeztető, ápoló kincsekkel teli ládát, és válj a karácsony sztárjává! Nagyvonalú ajándék telis-tele a kedvenc szappanjainkkal!     

 

A csomag tartalma:

Bambusz szappantartó, Monoi de Tahiti 100 ml, Ylang-ylang geránium illatú sheavaj 15 ml, Kakaóvaj 15 ml, COCO jeges csokoládé szappan 90 g, Dolce Vita szappan 90 g, Aloe vera citromfű szappan 45 g, Tündérkert szappan 45 g, COCO sheavajas szappan 45 g, Kényeztető rózsaszirmos illatbomba 50 g, Ápoló kecsketejes, szőlőmagolajos fürdőgolyó 50 g

Eredeti ár: 15467 Ft
Akciós ár a nyereménykupon beváltása esetén: bármely karácsonyi ajándékcsomag megvásárlása esetén, ha egy csomagot viszel haza -10%. Amennyiben legalább három darab tetszőlegesen kiválasztott karácsonyi ajándékcsomagot viszel haza, a kedvezményed -25%.

Csapj le a Karácsonyi Kincsek Ajándékcsomagra, klikk ide most ››

 

Mindent megcsináltunk, Neked már csak a karácsonyfa alá kell rejtened a kész csomagot!

 
A karácsonyi csomagokat úgy küldjük, hogy ne sérülhessen a szállítás során!

És ez még nem minden! Ahogy ígértük, a csomag mellé küldünk egy üdvözlőkártyát is, amire csak a megajándékozott és a saját neved kell ráírni és máris mehet a fa alá ;).

Győződj meg saját szemeddel is a Manna meglepetés csomagjairól itt ›› klikk ide most ››

Hogyan tudod érvényesíteni a kuponod?

Válassz legalább 1 db Manna Karácsonyi Csomagot és 10% kedvezményt, amennyiben legalább 3 db tetszőlegesen összepárosított Manna Karácsonyi Csomagot választasz, úgy 25% kedvezményt kapsz a csomagok árából.

Fontos, hogy a KUPON mezőbe írd be a kuponkódod (ez az eslő kuponos mező).

Nézd meg a kuponbeváltáshoz készített videós segítséget (a kedvezmény megszerzéséhez a kupont be kell válatanod a rendelés leadása közben).



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

  • te már tudod, hogy mi van a kedvenc popcornodban?

    Te már tudod, hogy mi van a kedvenc popcornodban?

    Te is szereted a pattogatott kukoricát? Akkor nehogy kihagyd ezt a cikket!Mozi vagy kellemes esti tévénézés, amihez – sokaknak – elmaradhatatlan a pattogatott kukorica is. Ugye ismerős Neked is?Önmagában a kukoricával nincs is semmi baj, hiszen: magas rosttartalmú gabona kiváló C-vitamin forrás gazdag B3-vitaminban (niacinban) isEzen kívül a pattogatott kukoricamag már nemzedékek óta az egyik legkedveltebb snack szerte a világon. Azonban a mikrohullámú sütő térhódításával sajnos megjelentek a leegyszerűsített ételek. A gyorsfagyasztott készételek, a zacskós levesek és ezek végtelen arzenálja. A pattogatott kukorica sem kerülhette el a sorsát, és megjelent egyszerűsített verzióban. Előnyeként emlegetik, hogy csinálhatod a mikróban, gyors, és garantáltan nem szemetel tele mindent a konyhádban. Azt viszont jó ha tudod, hogy valójában csak ártasz vele magadnak és a családnak is! 

    Megnézem
  • ajándék szőrtelenítő receptek csak neked!

    Ajándék szőrtelenítő receptek csak Neked!

    Gyantázz olcsón és természetesen! Te sem tudod, mi lenne az üdvözítő megoldás? Netán Te is túlvagy néhány módszeren, de még mindig nem találtad meg a tökéleteset?Segítünk! Csinálj házi gyantát gyorsan, olcsón, és legyél ebben is természetes!Miért is jó Neked a cukorgyanta? Sokkal fájdalommentesebb, mint a sima gyanta. Nagyon hatékony, ugyanazt az eredményt érheted el vele. Teljesen természetes anyagokból áll, nincs benne semmi káros. Olcsó Minden alapanyag megtalálható a konyhádban.Ha érdekel, olvass tovább!

    Megnézem
  • natúr tippek a menopauza tünetei ellen

    Natúr tippek a menopauza tünetei ellen

    Élj úgy, mint eddig, egészségesen – natúr tippek a menopauza tünetei ellen Az ötödik X-hez közelítve minden nő kicsit megijed, hogy mi fog történni a menopauza ideje alatt, hogyan fogja túlélni ezt a hatalmas hormonális változást, hogyan éli majd meg nőiségének ezt az átalakulását. Nagyon könnyen tudsz segíteni magadon egy természetesebb életmód kialakításával, amellyel a változókor kellemetlen tüneteinek is búcsút inthetsz.Kíváncsi vagy a részletekre? Akkor olvass tovább!

    Megnézem

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

  • avatar
    • Felhasználó
    • 2012-12-10 14:27

    Üdvözletem. Nekem ezt írta a gép:nyertem egy meglepetés csomagot, a múlt héten. Még nem érkezett meg. Mikor várhatom?Üdv,Olgis.

    • Felhasználó
    • 2012-12-10 14:27
    • avatar
      • Emil
      • 2012-12-11 13:27

      Kedves Olgis!

      Milyen gép írta ezt Neked?

      üdv
      Emil
       

      • Emil
      • 2012-12-11 13:27
      • avatar
        • Felhasználó
        • 2012-12-13 16:49

        Már helyesbítés történt, nem innen jött az üzenet. Elnézést. Boldog karácsonyt mindenkinek!

        • Felhasználó
        • 2012-12-13 16:49
  • avatar
    • Mónika
    • 2012-12-05 20:10

    Kedves Szappantündér!Ma óriási meglepetés ért!Amikor hazarétem a kedvenc magazinomat (Nők Lapja Évszakok) és a kedvenc natúr kozmetikumomat együtt találtam a postaládámban!Köszönöm nektek a mellékelt Tündérkert Szappant!Remélem az újság révén még többen megismerik a Mannaszappan csodás termékeit!Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok mindnyájatoknak!Üdvözlettel:P. Mónika

    • Mónika
    • 2012-12-05 20:10
    • avatar
      • Varga-Darabos Andrea
      • 2012-12-10 11:38

      Kedves Mónika,

      Örülünk, hogy sikerült örömet szereznünk!

      Boldog ünnepeket kívánunk Neked is! :)

      Andrea

      • Varga-Darabos Andrea
      • 2012-12-10 11:38
  • avatar
    • Felhasználó
    • 2012-12-03 20:27

    Emil!Köszi a gyors reagálást, de így sem találom ezen a névenEGZOTIKUS VAJ. Előtte is néztem a megadott oldalt, deakkor sem találtam. Ezek szerint csak én nem látom.Azért köszönöm. Zsuzsa

    • Felhasználó
    • 2012-12-03 20:27
    • avatar
      • Emil
      • 2012-12-03 20:48

      Zsuzsanna, milyen egzotikus vaj? A címkén (a felsőn és az alsón is) szerepel a vaj neve is (pl. Mangóvaj, stb.)

      Üdv
      Emil

      • Emil
      • 2012-12-03 20:48
  • avatar
    • Felhasználó
    • 2012-12-03 17:44

    Andrea! Megkaptam a csomagot és köszönöm a gyors ügyintézést. Már ma este szeretném használni, minden más termék pontos leírását megtaláltam csak a tégelyben kapott termékről nem találok semmit: EGZOTIKUS VAJ Kérem a termék pár szóban való bemutatását. Köszönettel: Zsuzsa

    • Felhasználó
    • 2012-12-03 17:44
    • avatar
      • Emil
      • 2012-12-03 17:56

      Kedves Zsuzsanna!

      Köszönjük visszajelzésed, az egzotikus vajakról itt olvashatsz bővebben: /catalog/egzotikus-vajak

      Szép napot,
      Emil

      • Emil
      • 2012-12-03 17:56
  • avatar
    • Felhasználó
    • 2012-11-29 13:51

    Németországban élek,oda hogy kerülne a csomag ha rendelek?

    • Felhasználó
    • 2012-11-29 13:51
    • avatar
      • Emil
      • 2012-11-29 15:15

      Kedves Erzsébet,

      a pénztárnál ki tudod választani a németországi szálítást, viszont az ingyenes kiszállítás csak Magyarország területére érvényes. 

      Németországba 3-4 nap alatt érkezik meg a csomag.

      Szép napot,
      Emil

      • Emil
      • 2012-11-29 15:15
  • avatar
    • Felhasználó
    • 2012-11-29 07:34

    Tisztelt cím !még nem regisztráltam az Önök oldalát,de szeretnék rendel ni a karácsonyi csomagokból.Hiába kattintok a kosárba linkre,nem enged tovább,hogy leadjam a rendelésem.Szeretnék rendelni egy tündéri valamint egy baba karácsonyi csomagot.Tisztelettel Körmendiné

    • Felhasználó
    • 2012-11-29 07:34
    • avatar
      • Emil
      • 2012-11-29 12:40

      Kedves Zsuzsanna,

      A rendelés menete:


      - válaszd ki a termékeket a webshopban és
      nyomd meg a "Kosárba" gombot.

      - ha befejezted a termékek kiválasztását,
      akkor menj a pénztárba (jobb felső sarok, piros gomb: "Vásárlás, Kosár tartalma")

      - itt kövesd az utasításokat, add meg az
      adataid, érvényesítsd a kuponod (ha van)

      - ezután használd a "Rendelése áttekintése"
      gombot

      - ellenőrizd a rendelésed adatait, majd használd a
      a "Rendelés elküldése" gombot.

      Ha mindent jól csináltál, akkor egy olyan oldalra
      érkezel, ahol megköszönjük a vásárlást, és ezzel
      egy időben e-mailen is kapsz egy levelet, amely a
      rendelésed fő adatait fogja tartalmazni.

      Ha a fent leírtak alapján jársz el, akkor megkapjuk a rendelésed
      és a szállítási feltételekben leírt módon kiszállítjuk.

      Szép napot,

      Emil

      • Emil
      • 2012-11-29 12:40

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet