Miből készülnek a Mannák?
miből készülnek a mannák?

Miből készülnek a Mannák?



Rá van írva, hogy organikus, miért is ne lenne ez a legjobb minőség?

Egyre több hírt olvasni arról, hogy hamisított, mérgező anyagokat tartalmazó kozmetikumokat talál valamelyik hatóság.

Azt hihetnéd, hogy ezzel szemben a bioboltokban, webshopokban árult alapanyagok tökéletesen megbízhatóak. Sajnos ez nem feltétlenül igaz. Gyakran előfordul, hogy ezek a termékek gyanúsan olcsóak, kétséges tisztaságúak és származásúak.

Nagyon sokan készítenek ezekből otthon kozmetikumokat, és árulják úgy, hogy valójában fogalmuk sincsen, valójában mennyire tiszta és eredeti anyagokat használnak, és azokat milyen technológiákkal állították elő. Van, akinek ez megfelel, de én nem ilyen vagyok.

A Mannát azért hoztuk létre, hogy ne kelljen ilyen kompromisszumokat kötnöd, és teljesen megbízható, igazán jó minőségű natúrkozmetikumokat használhass.

Írtam már róla, hogy minden beszállító meg kell győzzön arról, hogy az általa szállított alapanyag tiszta, természetes, és hogy ezt a kifogástalan minőséget folyamatosan biztosítani tudja számunkra. Nekem a szóbeli ígéret azonban nem elég. Ezért használjuk a Manna üzemben a képen is látható csodálatos gépet, rendes nevén gázkromatográfot, amelyhez egy másik hosszú nevű műszert, egy tömegspektrométert csatoltunk.

Gázkromatográf és tömegspektrométer – mik ezek?

A Manna üzem egy sarkában kialakítottunk egy labort, amelyben a gyárba érkező alapanyagok bevizsgálása zajlik. A mintavétel után molekuláris szinten kimutathatóak a legapróbb vegyszermaradványok is.

A Mannák kizárólag ezekből a tesztelt alapanyagokból készülnek. Ez az én személyes garanciám arra, hogy ha Mannát vásárolsz, csakis a legtisztább minőséget kapod.



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet