Meghódították Amerikát a Mannák
meghódították amerikát a mannák

Meghódították Amerikát a MannákAz idén ismét abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy a Mannák részt vehettek az amerikai Harvard Egyetem végzős divattervezői által tartott divatbemutatón, és eljuthattak a tengeren túli divatrajongókhoz!

A Mannákra egyre több országban figyelnek fel, és ez hatalmas büszkeséggel tölt el, különösen, ha egy olyan rangos egyetemről van szó, amint amilyen az Egyesült Államok-beli Harvard.

Az intézmény messze földön híres az innovatív és kreatív szemléletéről, és arról, hogy lehetőséget ad a tehetségek kibontakozásának. Az idei divatbemutatójukat ismét teltház előtt tartották: a nézőtéren 600-an ültek, köztük 200 VIP vendég, az interneten keresztül pedig több mint 4000-en követhették figyelemmel a fantasztikus ruhakölteményekben pompázó modellek vonulását a kifutón. A fergeteges show valódi inspiráció volt, a finom anyagok és a merész szabásvonalak mindenkit elkápráztattak. A szervezők persze ajándékkal is készültek, és itt lépett színre a Manna: a VIP-vendégek csomagjába többek között válogatott Manna különlegességek kerültek, így a kreatív szakma krémje végre személyesen is kipróbálhatta a magyar natúr kozmetikumokat.

Csodálatos érzés tudni, hogy a Manna sikertörténete a világ legkülönbözőbb tájain folytatódik, és azok, akik számára fontos a minőség és a természetesség, felfigyelnek csodálatos natúr termékeinkre. Természetesen mindez nem jöhetne létre Nélküled. Köszönöm, hogy támogatsz, és szeretném, ha tudnád, hogy a Manna amerikai elismerése a te sikered is. Rengeteget jelent számomra, hogy hiszel bennünk, ez ad erőt ahhoz, hogy mindig csak a legjobb és legtisztább natúr kozmetikumokkal kényeztesselek.

Az idei év témája a fantázia volt, ez inspirálta a ruhakülönlegességeket, melyek láthatod, hogy valóban mesebelire sikeredtek. Rengeteg gondolat, próbálkozás, kísérlet és munka van mögöttük, csakúgy, mint egy Manna kozmetikum mögött. Az iparág más, de mint minden kreatív tevékenység, az alkotói folyamat nálunk is egy ötletből indul ki, melyből kitartással valóság lesz. A fantázia tehát itt a Mannánál is főszereplő, minden új ötletre fogékonyak vagyunk, mindenki elmondhatja elképzeléseit, és a legjobbakat meg is valósítjuk a termékfejlesztés során.A Mannák kifutón aratott sikere arra ösztönöz minket, hogy Amerika mellett más távoli tájakra is eljuttassuk natúr kozmetikumainkat, mert tudjuk, hogy hatalmas az igény rá. Nemzetközi szinten egyre több ember szeretne természetes, 100%-osan ig natúr megoldásokra váltani, hiszen vágynak az egyszerű, tiszta és vegyszermentes életre. A Harvard kifutóin a Mannák ismét bizonyították: fantáziával és etikus döntésekkel lehetséges a natúr bőrápolás! Köszönjük, hogy velünk tartotok a Manna világ körüli útján!Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

 • avatar
  • Beáta
  • 2019-06-02 14:26

  Kedves Manna! Szívből gratulálok és köszönöm, hogy vagytok!

  • Beáta
  • 2019-06-02 14:26
 • avatar
  • Hajnalka
  • 2019-05-10 09:57

  Gratulálok az elért eredményekhez!
  A Manna sikerre van ítélve! Magas minőségű termékek, nagy választékban, 100%-ban természetes összetevőkből, olyan illatok, amiket én korábban nem is ismertem, de rabul ejtett rögtön! Gyönyörű dizájn, nagyon jól felépített brand. Több külföldön élő rokonom, ismerősöm is elismerően szólt az ajándékba kapott Mannákról!
  A Világon bárhol megállja a helyét, ez nem is kérdés!

  • Hajnalka
  • 2019-05-10 09:57
  • avatar
   • Varga-Darabos Andrea
   • 2019-05-10 10:18

   Kedves Hajnalka, köszönjük a töretlen hűséged és az elégedettséged, köszönjük, hogy vagy Nekünk! Várunk továbbra is szeretettel! :) 
   Andrea

   • Varga-Darabos Andrea
   • 2019-05-10 10:18

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet