Manna- titkok: így használd kreatívan Mannáidat!
manna- titkok: így használd kreatívan mannáidat!

Manna- titkok: így használd kreatívan Mannáidat!



Nem tudom, hogy a mesés illatok, vagy a természetes összetevőkből áradó harmónia miatt, de a Mannák mindig kreativitásra serkentenek. Legjobb ötleteim használat közben támadnak, ilyenkor rájövök, hogy mi mindenre jók még a szépségápoláson kívül. Íme, pár titkos praktika, hogy Mannáid elinduljanak az örök megújulás útján! :)

1. Fürdőgolyó a szekrénybe!

Amikor először szagoltam bele a Manna fürdőgolyókba, olyan csodálatos, intenzív illatot éreztem, hogy tudtam, ezek az illatbombák megállnák a helyüket enteriőr illatosítóként, légfrissítőként is. Ez nem is csoda, hiszen természetes, natúr illóolajakkal dúsítottam őket, a porhanyós golyókban pedig ezek még inkább kibontakoznak, és víz nélkül is varázslatos hangulatot árasztanak. Éppen ezért javaslom, hogy használat előtt ne a fürdőszobaszekrény fiókjában, hanem a ruhásszekrényben tartsd, így a mesebeli illat átjárja ruháidat, és egész nap körbevesz. Könnyen lehet, hogy ezek után egész készletet fogsz felhalmozni belőlük, hogy a lakás minden helyiségébe jusson. Tégy egyet a nappaliba, a dolgozóba és a hálóba is. Ha igazán kifinomultan szeretnéd alkalmazni, akkor arra is figyelj, hogy melyik helyiségbe melyik kerül: pihenéshez a kókusztejes szőlőmagolajas fürdőgolyót ajánlom, mert levendula illóolajat tartalmaz, a nappaliba pedig a Boldogságot, örömet fokozó fürdőgolyót, mert édesnarancs illóolaj található benne. Helyezd el virágok, kövek vagy más dekoráció közé, így igazi díszévé is válhat a lakásnak.

2. Illóolajos textilöblítés

Gondoltál már arra, hogy milyen sok szintetikus anyag kerül ruháid szálaiba, ha készen kapható öblítővel mosod őket? Ezeket most mind kiválthatod a Manna illóolajokkal. Van egy jó hírem: ha egyszer kipróbálod, valószínűleg mindig ezt a természetes öblítőt fogod már használni. Íme, az elkészítési mód: fél literes üvegbe önts 1,5 deci ecetet, majd csepegtess bele 10-20 csepp Manna natúr illóolajat! Kedvencem a citrom és a levendula illóolaj, olyan kellemes illatot adnak a textileknek, hogy barátaim mindig megkérdezik: milyen öblítőt használsz? Javaslom, hogy ha a tavaszi nagytakarítás alkalmával függönyöket mosol, akkor is alkalmazd ezt a keveréket, mert nagyobb felületeken még inkább érezhető a csodás tisztaságillat!

3. Sheavajas tégelyből ékszertartó

Bevallom őszintén, ez a felhasználási mód mind közül az egyik legkreatívabb. Kedvenc sheavajas tégelyedet igazi dekor kiegészítővé varázsolhatod, mely tökéletes lesz ékszereid tárolására, de akár édességet, bonbont is tehetsz bele, és ajándéknak sem utolsó. Amikor az utolsó csepp sheavajat is felhasználtad, mosd el alaposan a tégelyt, áztasd le róla a címkét, és íme a dobozka, mely készen áll a dekorálásra. Ragaszthatsz rá gyöngyöket, kis kavicsokat, szárított virágokat vagy bármi mást, a lényeg, hogy egyedi legyen! Nézd meg az én változatomat, melyhez egy tengerparti nyaralás alkalmával gyűjtött kagylókat használtam fel! Csodálatos érzés volt készíteni, és azóta is csak gyűjtöm a gratulációkat, mert senki nem állja meg szó nélkül, aki meglátja. Nem is gondoltad volna, hogy ilyen gyönyörű dísztárgy lehet a sheavajas dobozból, ugye? Az ilyen kreatív kis munkák során teljesen kikapcsolódhatsz, megszűnik a külvilág, és szárnyalhat a képzeleted!




Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Tímea
    • 2018-05-15 12:33

    Kedves Andrea!
    Az öblítő recept az egy vagy több mosásra elegendő?
    Köszönettel, Timi

    • Tímea
    • 2018-05-15 12:33
    • avatar
      • Varga-Darabos Andrea
      • 2018-05-21 10:15

      Kedves Timi! Egy mosásra elegendő. Andrea :)

      • Varga-Darabos Andrea
      • 2018-05-21 10:15

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet