Manna krémdeók meleg helyzetekre
manna krémdeók meleg helyzetekre

Manna krémdeók meleg helyzetekre



Tudtad, hogy az izzadásgátlók megváltoztathatják a hónalj baktériumflóráját?

Friss orvosi kutatások is ezt állítják, és azt kell mondjam, ez cseppet sem lep meg. A vizsgálatok szerint az izzadásgátlók ugyan elpusztítják a baktériumok szinte mindegyikét, azonban a használatukkal másfajta baktériumtörzsek elszaporodását segítheted elő. Azt, hogy a szokásostól eltérő baktériumtörzsek jelenléte hogyan hatnak az egészségre, még nem tisztázott, és a kutatási eredményekről nyilatkozó orvosok szerint ennek kapcsán további vizsgálatok szükségesek.

Az izzadásgátlókban található alumínium- és egyéb fémsókat már kapcsolatba hozták egyes mellrákos megbetegedések kialakulásával, sőt, az idősori szellemi leépüléssel járó Alzheimer-kórral is. De mindezektől függetlenül sem tartom a legjobb megoldásnak a szervezeted egyik természetes tisztulási folyamatát befolyásolni és a hónaljad vékony bőrét olyan vegyszerekkel kenni nap mint nap, amelyeket nem feltétlenül szeretnél a testedbe juttatni.

Hogy mi lehet a megoldás? 

Alumíniummentes, vegán Manna krémdeók természetes illóolajokkal

Ha Te is a vegyszermentességet választottad, könnyen lehet, hogy Neked sem volt könnyű az átmenet. Bizony előfordul, hogy a hónalj bőrének és az izzadságmirigyeknek időre van szükségük, hogy helyreálljon az egészséges, normális működésük.

A fémsóktól, tartósítószerektől, mesterséges illatanyagoktól mentes Manna krémdeók kizárólag természetes növényi összetevőket tartalmaznak. Illatukat valódi illóolajok adják, és a hónaljad érzékeny bőrének ápolásáról sem feledkeztünk meg a készítésükkor: sheavajjal és organikus szűz kókuszolajjal nyújtanak teljes körű ápolást az érzékeny területen.

Sőt, ha nagyon érzékeny a bőröd, és illóolaj-mentes krémdeót keresel, akkor is a legjobb helyen jársz!

Az Illatmentes Manna krémdeó extra szűz kókuszolajjal, méhviasszal és E-vitaminnal védi, és ápolja különleges gondoskodást igénylő bőröd.

Forrás: http://goo.gl/TRHQzC

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be!



  • avatar
    • Alexandra
    • 2016-03-02 09:23

    Már régóta használom, eddig mindegyikből vettem, s mikor Páromtól kaptam krémdeós próbacsomagot, teljes volt a készlet. Viszont nekem az illatmentesben az a fura, hogy nagyon fog, fehér lesz tőle a hónaljam és a pólóm is. : ) Ennek ellenére szeretem, bár azt a fajtát ritkán használom.
    A kék jött be leginkább, az véd legjobban a kellemetlen szagoktól. A másik két virágos típusnál előfordult, hogy munkába biciklizés után újra kellett kennem, hogy kimerészkedhessek az emberek közé... :D

    • Alexandra
    • 2016-03-02 09:23

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet